Aircondition service

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Har du et stort køleanlæg derhjemme, eller driver du et erhverv, hvor du benytter dig af nedkøling via et klimaanlæg eller en aircondition? Så bør du bestille aircondition service jævnligt for at sikre dig, at din aircondition først og fremmest virker, men også at du gør, hvad du kan for at forebygge eventuelle problemer.

Afhængigt af hvilken type anlæg du har, så kan et eftersyn være lovpligtigt, og vi anbefaler, at du binder dig op på en fast serviceaftale. Fordi det kan meget hurtigt blive dyrere at køre en defekt aircondition end den pris, som aircondition service koster.

Hvad indebærer aircondition service?

Hvis du har et klimaanlæg eller en aircondition og har brug for aircondition service, så kan du ikke nødvendigvis tjekke enheden efter selv og identificere problemerne. Her skal du bruge en autoriseret service, som kan sikre, at maskinen både fungerer nu og i fremtiden. Afhængigt af dit klimaanlæg kan et aircondition service eftersyn være lovpligtigt, og det indebærer ofte:

  • Sikring af optimal drift
  • Forebyggelse af fejl og problemer
  • Rådgivning i forhold til dit specifikke brug

Alle punkter har til formål at sikre, at du undgår nedbrud, samt at du kan få lov at bruge din aircondition eller klimaanlæg i så lang tid som muligt, før du skal skifte den ud. Nogle simple problemer, som eksempelvis manglende strømtilslutning, kan du godt fikse selv, men når du ikke kan se et umiddelbart problem, bør du ringe efter autoriseret aircondition service.

Hvordan vælger man køleanlæg eller aircondition?

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et køleanlæg eller en aircondition, så er der nogle specifikke parametre, du bør kigge på, inden du vælger at købe en. Du kan nemlig spare mange penge ved at vælge en løsning, som måske er lydt dyrere på kort sigt, men som bruger mindre strøm i drift. Hvis du forventer, at din aircondition eller dit køleanlæg holder bare en lille smule, så er det bedre at købe den lidt dyrere model, som samtidig har et mindre strømforbrug.

Du skal hertil huske at tilkøbe aircondition service, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser i dit klimaanlæg. Dette gælder særligt erhverv, hvor du kan risikere at miste alle fødevarer i et kølerum, hvis nedkølingen pludselig er i stykker.

Samtidig er der nogle krav til larm, som skal overholdes. Disse er sat af din specifikke kommune, og du finder informationerne på dennes hjemmeside. Store køleenheder kan godt larme meget, og du bør derfor gå efter støjsvag model og samtidig placere den et sted, hvor det giver mest mening i forhold til naboer og dig selv.

Hvornår bør man bruge en aircondition?

Hvis du har en aircondition i dit soveværelse, fordi du godt kan lide, at der er koldt om aftenen, når du skal sove, så bør du ikke sætte din aircondition til, når du skal sove. Hvis du sætter din aircondition til, når du skal sove, vil den først og fremmest larme en del, hvilket er irriterende, når man skal sove – også selvom du har en såkaldt støjsvag model. Men hvad værre er, vil du sandsynligvis sætte temperaturen ekstra meget ned, fordi du gerne vil køle rummet hurtigt ned.

Det tager dog lidt tid at køle rummet ned, og du bør derfor altid forberede nedkølingen. Hvis du lægger dig ind i et koldt rum, vil du heller ikke forsøge at skrue så meget ned for temperaturen, hvilket kan forhindre en forkølelse. Hvis du bestiller aircon service, kan du blive rådgivet om, hvordan du bedst benytter din aircondition i forhold til dine behov.