Find din lokale vvs-installatør i Roskilde

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Roskilde) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Roskilde

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

De fleste vil helst gå glad i bad, det kan bare godt være lidt af en udfordring, hvis vandet i brusenichen bliver koldt inden man får skyllet shampooen ud af håret, men der er hjælp at hente hos Roskilde VVS, hvis du vel at mærke i Roskilde. Roskilde VVS er nemlig specialister i alt indenfor vand, varme, køkken og bad, så står du med sæbe i øjnene og piv fryser, og har brug for varmt vand til at skylle sæben ud, så skal du kontakte VVS i Roskilde, så kommer de dig til undsætning.

Det er ikke kun varmt vand og sæbe i øjnene, som en blikkenslager i Roskilde kan være dig behjælpelig med. Deres faglærte medarbejdere udfører alle former for blikkenslager opgaver fra de helt små irriterende utætte vandrør til den helt store renovering af dit gamle gule badeværelse fra 1970’erne. VVS Roskilde vejleder dig gennem hele processen og hjælper dig med at finde den bedste og mest holdbare løsning til dig og dit vandige problem.

Går du og bliver helt dårlig, når du tænker på din vand- og varmeregning fordi du bare ved, at du tager alt for lange bade eller at din radiator står på 4 året rundt, så er der hjælp at hente hos Roskilde VVS. VVS Roskilde har nemlig helt styr på alle de nyeste og mere miljøvenlige opvarmningsløsninger, der kan spare dig for flere tusinde kroner om året, uden at du behøver skrue ned for hverken radiatoren eller bade tiden, det er selvfølgelig bare altid en god ide at have miljøet in mente, når man bruger vand og varme.

vvs roskilde

Hvad koster en VVS’er i Roskilde?

Der bør ikke herske tvivl om, at der er mange faktorer, der skal være i fokus, når du skal hyre en VVS’er. Det er gældende, uanset om det er i Roskilde eller en mindre provinsby. Dog er det ikke til at komme udenom, at prisen er et af de mest væsentlige aspekter for de fleste. De færreste ønsker nemlig at betale en overpris.

På trods af, at vi gerne ville, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det vil koste at hyre en VVS’er til at udføre en opgave for. Priserne varierer ganske enkelt for meget til, at det er muligt at fastslå en konkret pris. Dog kan du forvente, at du skal betale en timepris, der lyder på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms.

Hvorvidt du befinder dig i den høje eller lave ende af dette spænd, afgøres af flere ting. Én ting er, at hvert af de mange VVS-firmaer selv fastsætter deres timepris. Noget helt andet er, at den ofte fastsættes ud fra, hvor omfattende en opgave du har. Derfor er du ganske enkelt nødt til at få flere tilbud på din opgave.

Ved at få flere tilbud fra VVS-firmaer i Roskilde, er du sikret, at du får en idé om det generelle prisniveau. Dog er det også muligt for dig at sammenligne de modtagne tilbud, så du kan vælge det af tilbuddene, der er det bedste.