Gaskedel pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Der kan være store fordele ved at få installeret en gaskedel i sin bolig, eller få sin nuværende energiforsyning erstattet af en gaskedel. Med en gaskedel opnår du et meget lavt el-forbrug på grund af kedlens meget høje virkningsgrad, som for flere kedlers vedkommende ligger på helt op til 98%. Det er således en meget effektiv form for opvarmning af vand til brug i installationer og som brugsvand i boligen, og en lav el-regning måned efter måned er jo noget, der passer de fleste boligejere ganske godt.

Få gratis tilbud på gaskedel og få konkret pris

Hvilken gaskedel skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige gaskedler på markedet, og vi vil her kigge nærmere på et par stykker i forskellige prisklasser. Når man skal ud og investere i en ny gaskedel, er gaskedel priser noget, mange kigger på, og her varierer priserne en del. Vi starter gennemgangen med et solidt produkt fra den tyske gigant, Bosch. Modellen hedder Bosch Condens 5000 W ZSB 24-5, og den yder mellem 3-24kW, når den er i drift. El-forbruget når kedlen er på standby, ligger så lavt som under 2W. Modellen er ikke særlig pladskrævende, da den kun fylder 85x44x35 cm, og kedlen kan med lethed varme op til 400 m2 boligareal op. Bosch Condens 5000 W ZSB 24-5 koster 18.836,75 kr. Den næste kedel i vores gennemgang, hedder Vaillant Ecotec VCI 246/5-5 Kompakt. Kedlen har en ydelse på 3,8-21,6kW, og dimensionerne på denne kedel, som er 53,3x44x72 cm, gør, at det vil være muligt at finde plads til den, selv i hjem med sparsom plads. Modellen er meget energivenlig, er mærket med energimærke A++ og koster 25.839 kr. Den sidste kedel vi skal se på, er en Milton Highline 24 Combi Plus 6-24kW. Denne kedel har en indbygget varmtvandsbeholder på 50 liter, og den udmærker sig ved at være meget lydsvag i drift, samt at have markedets laveste el-forbrug. Den er meget nem at vedligeholde, og dimensionerne på 88x60x48 gør den til en større gaskedel men stadig i den mellemste del af skalaen. Milton Highline 24 Combi Plus 6-24kW koster 21.626,75 kr.

Hvad betyder kondenserende gaskedel?

I en kondenserende gaskedel varmes vandet op, så det bliver til vanddamp, når naturgassen tilføres gaskedlen. Energien udnyttes på det nærmeste optimalt, når der er tale om en kondenserende gaskedel. Den udnytter helt op til 98% af energien, hvilket giver den en af de højeste virkningsgrader, man kan opnå, når man skal opvarme sin bolig.

Hvilken gaskedel er bedst?

Det er svært at sige, hvilken gaskedel der er bedst, for hver især har de mange gode kvaliteter. Noget, de fleste forbrugere ser på, er gaskedel pris samt hvor meget, der kan spares på el-regningen. Her findes der flere forskellige mærker og typer, som netop udmærker sig ved et meget lavt energiforbrug. Vælger man en kedel fra en af producenterne Bosch, Vaillant eller Milton, går man ikke helt galt i byen, og kan ånde lettet op, hver gang el-regningen kommer.

Hvordan fungerer en gaskedel?

En gaskedel fungerer på den måde, at der i kedlen er vand som opvarmes til så høje temperaturer, at vandet forvandles til damp, som så derefter kan varme husets forskellige installationer, som eksempelvis radiatorer og gulve op. Den varmer også vandet op, som skal bruges i boligens haner og til brusere i badeværelset.

Hvad koster en gaskedel?

Man kan både få gaskedler, til en forholdsvis billig pris, og kedler i den dyre ende. Prisen afhænger af størrelsen på kedlen, samt hvor høj en effekt den yder. Man skal regne med, alt afhængigt af mærke, størrelse og model, at komme til at betale et sted mellem 14.000-33.000 kr. for en ny gaskedel.

Få gratis tilbud på gaskedel og få konkret pris

Gaskedel pris