VVS Amager » Find din lokale VVS-installatør her

Find din lokale vvs-installatør i Amager

Få tilbud på VVS opgave i Amager

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

VVS installatører i Amager

VVS Søberg A/S

Hjælp til både privat & erhverv.

Få et tilbud

Du kan finde mange dygtige VVS’ere på Amager. Derfor er der også mange potentielle aftagere til din opgave. Dette er både en fordel, men også en ulempe. Det medfører, at du er garanteret at kunne finde en ideel aftager til din opgave, men også, at det sandsynligvis vil være svært at finde den rette aftager til din opgave.

Hvis du leder efter en dygtig VVS’er på Amager, er du dog kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig lavet en oversigt over en lang række VVS’ere, der alle holder til på Amager. Derfor er det en oversigt, der kan bruges til at skabe et godt overblik over de potentielle aftager din til VVS-opgave.

Hvad koster det at hyre en VVS’er på Amager?

Det er de færreste, der har lyst til at bruge mange penge på at få løst en VVS-opgave. Det er dog sjældent, at det er noget man kan undgå. I mange tilfælde kan der endda vise sig at være behov for akut VVS Amager, da det fx kan være et vandrør, der er sprængt, eller et afløb, der er stoppet, så det ikke længere kan bruges.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der er stor forskel på priserne hos de enkelte VVS’ere. Derfor er det en god idé at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne dem med hinanden. Derved har du markant bedre forudsætninger for at få en god pris på VVS. Derfor anbefales det, at du får indhentet mellem tre og fem tilbud.

Mange vil gerne vide, hvad de kan forvente at skulle betale for en VVS’er. Det er dog ikke noget, der kan gives et specifikt svar på. Der er ganske enkelt for mange variabler at tage højde. Du kan dog forvente, at timeprisen vil lyde på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms. Dertil er der dog også andre udgifter, der skal betales.

Hvilke opgaver kan en VVS’er hjælpe med?

VVS-faget er et meget bredt fag. Det betyder, at det dækker over en lang række opgaver. I og med, at det er så bredt et fag, er det dog ikke alle VVS’ere, der kan varetage alle opgaver. Det er vigtigt, at du er klar over dette, da det har stor betydning for dit valg af VVS-firma.

Der er dog nogle opgaver, der går igen, da de løses ofte end andre. Derfor vil flere af disse også kunne løses af de fleste firmaer – uanset om det er VVS Amagerbrogade eller et sted i det mørke Jylland. Nogle af de opgaver, der ofte løses af VVS’ere, er de følgende:

  • Montering af vandmålere og gasapparater
  • Installation af klima- og ventilationsanlæg
  • Installation af røranlæg til vandforsyning
  • Installation af varmepumpe
  • Installation af vaskemaskine
  • Montering af vask og toilet
  • Tilslutning af varmeanlæg
  • Lægning af gulvvarme
  • Installation af nye afløb i køkken og på toilet
  • Reparation og vedligehold af alle førnævnte installationer

Ovenstående opgaver er dog blot et mindretal af de opgaver, der kan løses af en VVS’er. Dog er der en række opgaver, er bedst løses af specialiserede VVS’ere som fx en blikkenslager Amager. Det gør sig gældende for alt fra metalarbejde til installation af klimaanlæg.