Find din lokale vvs-installatør i Sorø

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Sorø) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Sorø

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Har du en opgave, der har relation til vand i hjemmet, er det sandsynligvis en VVS’er, du skal have fat i. De er uddannet inden for dette område, men også inden for varme, ventilation og gasapparater. Dette indikerer, at der er et væld af opgaver, der kan udliciteres til en VVS-installatør eller et større VVS-firma.

Flere af disse opgaver må du gerne udføre selv, men andre kræver, at du har den rette autorisation. I sådanne tilfælde er du nødt til at alliere dig med en VVS’er. Heldigvis er der mange om buddet i Sorø, hvorfor det ikke bør være problematisk at finde en ideel aftager til din opgave, hvad enten det er en større eller mindre én.

sorø

Hvad koster en VVS-installatør i timen?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en VVS’er. Der er flere parametre, der har en større eller mindre indflydelse på, hvad timeprisen er. Her tages der bl.a. højde for, om det er et stort firma, og hvor meget erfaring de har. Desuden er der også forskel på timeprisen, afhængigt af opgavens omfang.

Du kan dog forvente en timepris, der lyder på mellem 250 kr. og 700 kr. i timer. I få tilfælde findes der firmaer, der er billigere og dyrere. Det er dog ganske sjældent. Prisen kan også afhænge af, hvornår på dagen du har brug for din VVS-installatør. Det kan nemlig ske, at du har akut brug for assistance fra en dygtig VVS’er.

Er det om natten, at dette er aktuelt, er det normal praksis, at du skal betale et tillæg for dette. Igen varierer dette dog en del, men du skal dog forvente, at det ikke er billigt. Et nattetillæg kan sagtens lyde på 2.000 kr. Sådan forholder det sig desværre bare, hvorfor der ikke er det store at gøre ved det.

Hvad kan en VVS’er hjælpe med?

Der bør ikke herske tvivl om, at en VVS’er kan stå for et hav af forskellige opgaver. Ofte er hvert enkelt firma dog specialiseret inden for en eller få fagområder. Derfor er det typisk kun de store firmaer, der har kapacitet til at arbejde inden for flere fagområder. Det skyldes, at de ofte har forskellige former for VVS’ere ansat.

Nogle opgaver er dog mere udbredt end andre inden for VVS-faget. En række af de opgaver, der hyppigst er udført af en VVS-installatør, er følgende:

 • Installation af røranlæg til både koldt- og varmtvandsforsyning
 • Udførsel af rørinstallationer i industri og private hjem til fx kedler, pumper og beholdere
 • Installation af afløb på toilet og i køkken
 • Montering af nye vaskemaskine
 • Tætning af vandrør
 • Tilslutning af et komplet varmeanlæg
 • Udførsel af tagarbejde i bly, kobber og zink (her bør du dog hyre en blikkenslager Sorø)
 • Montering af både vandmålere og gasapparater
 • Installation af ventilations- og klimaanlæg såvel som lægning af gulvvarme
 • Installation af varmepumpe, solenergianlæg, kedler og brænder af hhv. halm, olie, naturgas såvel som fjernvarme
 • Reparation og vedligeholdelse af samtlige af de førnævnte installationer

Ovenstående er dog blot et udpluk af de arbejdsopgaver, der kan udliciteres til en VVS-opgaver. Det er – som udgangspunkt – altid en VVS’er, der skal kontaktes, hvis opgaven har relation til varme, ventilation og sanitet.