VVS installatører og blikkenslager i Haderslev

Få 3 uforpligtende tilbud på VVS i Haderslev

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din VVS-regning

tickSlip for at ringe rundt til VVS’ere, der ikke har tid

Få 3 VVS tilbud (Haderslev)

Find din lokale vvs-installatør i Haderslev

Aage Jørgensen VVS A/S

Sønderbro 31

6100 Haderslev

phone 74 52 66 40

www aaj.dk

Har du længe gået og overvejet at få renoveret dit gamle faldefærdige badeværelse, hvor fliserne hænger i laser og toilettet ikke vil skylle ud, og hvor du gang på gang, har måtte stå op om natten for at tømme den balje, som du har sat ind under vasken for at samle vand op fra den utætte vandhane, så er det VVS Haderslev, som du skal have fat i. VVS Haderslev er eksperter i at modernisere, renovere og ombygge badeværelser, så det opfylder dine drømme og ønsker. Hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger du skal vælge, står VVS Haderslev også klar til at vejlede dig omkring de bedste og mest funktionelle løsninger.

Men det er ikke kun badeværelser, dryppende vandhaner og gamle toiletter, som VVS Haderslev kan være dig behjælpelig med. Er der koldt i lejligheden, selvom radiatoren står på tre og har du, uden held, været ved at skrue på termostaten, så frygt ej. Har du en termostat, der trænger til et eftersyn eller en radiatorer, som ikke varmer, så er det også en opgave for VVS Haderslev. De ordner små som store opgaver indenfor alt, hvad der omhandler vand, varme og sanitet, og du kan være helt tryg, når du lægger arbejdet i deres hænder, for de har mange års erfaring inden for området.

VVS Haderslev har dygtige faglærte medarbejdere, der udfører alle former for blikkenslager- og sanitets opgaver. Dette gælder uanset, om der er tale om store entrepriser til små private VVS opgaver. VVS Haderslev har tjek på vandtrykket, når du ikke har og sørger for, at du har varme om fødderne, når det er koldt og varmt vand i hanerne, når du går i bad. Her på siden kan du finde alle autoriserede Blikkenslager Haderslev, så du nemt og hurtigt kan få løst dit vand, varme og blik problem.