VVS døgnvagt pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Få gratis tilbud på akut Døgnservice VVS med det samme

Det er desværre ikke altid, at VVS-relaterede problemer opstår på tidspunkter, der er belejlige. Hvis du pludselig oplever, at dit vandrør er sprængt midt om natten, tænker du sikkert, at det ikke er muligt at få hjælp med det samme.

Faktisk er det noget, der er rig mulighed for. Der er nemlig mange VVS’ere, der har en døgnvagt, hvorfor de tilbyder, at du kan kontakte dem døgnet rundt.

Her er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er lige så billigt at få akut assistance fra en VVS’ere, som hvis der er tale om en gængs aftale med et VVS-firma.

Dog er det svært at sige, hvad en VVS døgnvagt pris er. Det er nemlig noget, der varierer rigtig meget, men de fleste går ud fra deres faste timepris samt et fast gebyr for akut assistance uden for deres åbningstider.

Du skal ikke tøve med akut VVS-hjælp

Der er mange, der overvejer, hvorvidt det er værd at hyre en VVS’er med det samme, da det kan være en bekostelige affære.

Det er dog vigtigt, at det ikke er noget, du tøver med at gøre. Hvis du gør det, så kan du ende med, at dit problem eller dine problemer ender med at blive endnu værre. Ikke nok med det, så kan det også ende med at koste dig rigtig mange penge.

Er der tale om et sprængt vandrør, kan det ende med at koste dig rigtig mange penge, hvis du ikke får styr på det med det samme. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for ikke at tøve.

Du skal ganske vist betale en højere pris for at hyre en VVS-installatør, hvis klokken er 03.30 om natten. Du kan dog være helt sikker på, at det er penge, der er rigtig godt givet ud. Et utæt vandrør kan ende med at forårsage skader for rigtig mange penge, hvis du ikke sørger for at handle med det samme.

En god idé at få flere tilbud

Hvis du skal hyre et VVS-firma til at udføre et stykke arbejde for dig, og det haster, er det nærliggende at tro, at du skal skynde dig at finde det første firma, der kan hjælpe dig.

Det er dog ikke tilfældet. Derimod er det en god idé, at du sørger for at tage dig tid til at få en række forskellige tilbud på opgaven. Er der tale om en relativt simpel opgave, der blot haster at få udført, er det ofte muligt at få oplyst et prisoverslag, når du ringer.

Det vil sige, at det ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid at indhente en række forskellige tilbud fra VVS-firmaer med døgnvagt.

Husk dog på, at det er en opgave, der haster, hvorfor du ikke skal bruge for lang tid på at få indhentet dine tilbud. Du skal ikke sende e-mails rundt og vente på svar, men du skal derimod gribe knoglen og ringe løs. Derved er du sikker på, at det ikke ender med at tage dig for lang tid.

vvs døgnvagt pris

Hvornår kan man få brug for en VVS-døgnvagt?

Der kan være mange grunde til, at du får brug for en VVS døgnvagt. Selvfølgelig skyldes det, at du har en opgave, der skal løses udenfor normal åbningstid, men det kan være mange typer opgaver. Derfor er der også mange forskellige årsager til, at folk søger en VVS døgnvagt.

Er der tale om et akut problem, er det vigtigt, at du ikke tøver med at handle på det. Det er der flere grunde til, men det skyldes primært, at skaden ellers kan blive værre. Har du et akut problem, der skal løses af en VVS’er, er det derfor vigtigt at kontakte et VVS-firma med en døgnvagt.

Heldigvis er der rig mulighed for dette. Der findes nemlig en lang række firmaer, der tilbyder VVS døgnservice. Uanset hvor du bor i landet, bør det derfor være muligt at finde et firma, der kan varetage din opgave. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvad klokken er.

Selvom der findes mange opgaver, der kan kræve, at du har brug for en VVS’er, der kan hjælpe med det samme, er nogle opgaver mere gængse end andre. Det er blandt andet gældende for følgende:

  • Sprængte vandrør og andre rørskader
  • Manglende varme eller vand
  • Ituslået sanitet
  • Utætte radiatorer
  • Stoppet afløb

Hvad koster det at hyre en VVS-døgnvagt?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det koster ekstra, hvis du hyrer en VVS’er udenfor normal åbningstid. På trods af, at du sandsynligvis ikke finder det specielt interessant at skulle betale for det, er det vigtigt, at du ikke tøver.

Desuden er det svært at give et konkret svar på, hvad det vil koste at hyre en VVS-døgnvagt. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt de tager sig betalt. Du kan derfor forvente priser, der strækker sig fra 900 kr. i timen, og helt op til 2.500 kr. i timen.

Selvom det kan blive en dyr fornøjelse at hyre en VVS’er midt om natten, er pengene godt givet ud. Du er nemlig sikret, at du får udbedret dit problem med det samme. Ved at få det udbedret med det samme, sikrer du, at det ikke gør skaden værre.

For at få den bedst mulige pris, bør du naturligvis kontakte en række forskellige VVS-firmaer i dit lokalområde. Er det en opgave, der haster rigtig meget, kan det dog være bedre blot at skynde dig at få kaldt en VVS’er ud til dit hjem.