Find din lokale vvs-installatør i Taastrup

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Taastrup) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Taastrup

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Har du brug for hjælp til at skabe et godt overblik over de mange VVS-firmaer i Taastrup og omegn? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en oversigt over en række af de VVS-firmaer, der holder til i Taastrup. Derved har du nemt ved at skabe det ønskede overblik, før du vælger din VVS’er.

Når du skal vælge en VVS’er, der skal varetage din opgave, er det dog vigtigt, at du ikke blot vælger vilkårligt. Det er der desværre mange, der gør, og i mange tilfælde får de hyret den forkerte aktør til opgaven. Vil du sikre et optimalt resultat efter endt opgave, er det vigtigt, at VVS’eren er specialiseret inden for området.

Timepris: Det koster en VVS’er i timen i Taastrup

Til trods for, at du ikke må lade prisen være et afgørende aspekt i forbindelse med valget af en VVS’er, er det alligevel et vigtigt aspekt for mange. Derfor er de fleste også nysgerrige efter at vide, hvad det koster at hyre en VVS’er. Timepriserne fastsætter de selv, og derfor varierer de meget, og derfor er det svært at svare på.

Som udgangspunkt kan du dog forvente en timepris på mellem 250 kr. og 700 kr. Begge priser er oplyst ekskl. moms. Hvorvidt vi befinder os i den høje eller lave ende, afhænger af VVS’erens erfaring, firmaets størrelse og opgavens kompleksitet. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke kun er timeprisen, der skal betales.

Typisk er der også en række øvrige udgifter forbundet med at hyre et VVS-firma til din opgave. Det afhænger af den respektive opgave, men ofte bruges der en række materialer i forbindelse med udførsel af opgaven. Dem skal du selvfølgelig betale for. Desuden er der også mange VVS’ere, der kræver, at der betales kørepenge.

vvs taastrup

Hvad kan en VVS’er hjælpe med?

Du kan få hjælp til et hav af opgaver af en VVS-mand. VVS er nemlig en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik, og det er et fagområde, der dækker over mange opgaver. Det er netop derfor, at du ikke kan forvente, at en VVS-installatør er ekspert inden for samtlige mindre, mere nicheprægede fagområder.

Dog findes der opgaver, der er relativt gængse, og som derfor kan udføres af mange VVS’ere. Især de større VVS-firmaer kan varetage en stor del af opgaverne herunder, da de har ansat sig til større kapacitet og mere kompetence. Blandt de mest gængse VVS-opgave finder du bl.a.:

  • Installation af ventilations- og klimaanlæg
  • Lægning af gulvvarme
  • Installation af rør og anlæg til både koldt- og varmtvandsforsyning
  • Installation, reparation og vedligeholdelse af vandrør i køkken og på toilet
  • Tilslutning af varmeanlæg

Det er dog kun et fåtal af de opgaver, der kan overlades til en VVS’er. Skal du have installeret et komplet solvarmeanlæg eller en varmepumpe? I så fald er det også en VVS’er, der skal til. Derfor er det – uden tvivl – et fagområde, der har meget at byde på, og derfor er det uhyre vigtigt, at du altid vælger en specialist.