Find din lokale vvs-installatør i Værløse

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Værløse) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Værløse

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Skal du hyre et VVS-firma til at varetage en opgave i dit hjem? I så fald skal du sikre, at det er et firma, der er i stand til at udføre et stykke tilfredsstillende arbejde. Det er dog ikke det eneste parameter, der er afgørende i forbindelse med valget at VVS’er. Der er flere andre parametre, der også er vigtige – herunder prisen.

Derfor er det vigtigt, at du vælger din aftager til opgaven med stor omhu. Det kan dog være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken af de utallige installatører i Værløse, der skal hyres til din opgave. At have fokus på de rette parametre, gør det dog betydeligt nemmere at finde en ideel aftager.

Du bør blandt andet fokusere på følgende parametre:

 • Pris
 • Renommé
 • Speciale og ekspertise
 • Deadline

Hvilke opgaver kan en VVS’er varetage?

En VVS’er kan hjælpe dig med en lang række opgaver. Vær dog opmærksom på, at hver enkel installatør eller firma typisk er specialiseret inden for et eller flere fagområder. Det er typisk kun større firmaer, der varetager opgaver inden for et større udvalg af VVS-relaterede fagområder.

Nogle af de mest almindelige opgaver, som en VVS-installatør kan stå for, er de følgende:

 • Installation af røranlæg til henholdsvis koldt- og varmtvandsforsyning
 • Installation af afløb i både køkken og på toilet
 • Montering af vaskemaskine
 • Tilslutning af komplet varmeanlæg
 • Montering af vandmålere og gasapparater
 • Reparation af utætte vandrør
 • Udførsel af diverse former for bly, zink og kobber
 • Installation af ventilations- og klimaanlæg samt lægning af gulvvarme
 • Installation af både varmepumper, solvarmeanlæg, kedler og brændere af hhv. olie, halm, naturgas samt fjernvarme

De opgaver, der er nævnt herover, er dog blot et fåtal af de opgaver, der kan overlades til en VVS’er. Har du en konkret opgave på hånden, kan du altid tage kontakt til et VVS-firma. De kan fortælle dig, om de er i stand til at tage sig af opgaven, eller hvem du i så fald skal henvende dig til.

Hvad koster en VVS-installatør i timen?

Der er stor forskel på, hvad du skal betale for at få udført en opgave, når du hyrer en VVS’er i Værløse. Derfor er det en god idé at undersøge de forskellige firmaers priser, før du sætter dig fast på en bestemt aktør. Du bør i hvert fald forhøre dig om priser hos tre firmaer, så du kan få et retvisende billede af prisniveauet.

Din pris vil afhænge af flere ting. Det har bl.a. indflydelse, hvor omfattende en opgave, der er tale om. Du bør også være opmærksom på, at du selv skal betale for materialer mv. Dette er en udgift, der kommer ud over timeprisen. Typisk lyder prisen for en VVS’er i Værløse dog på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms i timen.

Da timeprisen svinger meget, kan det derfor godt betale sig at indhente flere tilbud. Det kan sagtens resultere i en mærkbar besparelse at få en lavere timepris – især i tilfælde en større opgave med et stort timeforbrug. Derfor skal du heller ikke blot vælge det første og bedste tilbud.

vvs værløse