Find din lokale vvs-installatør i Holstebro

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Holstebro)

VVS installatører i Holstebro

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Har du et ønske om at hyre en VVS’er til en opgave? I så fald står du over for lidt af en opgave. Til trods for, at det kan virke som om, at det er nemt at finde frem til den helt rette VVS’er til en given opgave, så er det ikke helt tilfældet. Det er et valg, der ikke blot skal træffes med omhu, men med afsæt i de rette faktorer.

Få et uforpligtende tilbud på VVS i Holstebro i dag!

At finde en VVS’er i Holstebro er derfor slet ikke nemt, da der er et væld af aktører at vælge mellem. Det er dog altid en god start, at du får et godt overblik over, hvilke muligheder du egentlig har. Her kan vi være til stor hjælp, da vi har lavet en oversigt, der indeholder en lang række VVS’ere, der holder til i Holstebro.

Derfor kan du bruge vores oversigt til at skabe det ønskede overblik. Har du først et godt overblik, er det også en del nemmere at finde ud af, hvilke af firmaerne, som du bør hente tilbud ind fra. Det har vi også gjort let for dig, da der er kontaktinfo ved hver af VVS’erne. Det betyder, at det er nemt for dig at få kontakt til dem.

Hvad koster en VVS’er i Holstebro?

For de fleste er prisen et af de vigtigste aspekter. Det er helt naturligt, da der ikke er nogen, der har lyst til at betale i dyre domme for noget, der kunne have været billigere. Derfor er det ofte også med afsæt i prisen, at folk vælger deres VVS-firma. Det bør man dog ikke gøre, da der er andre faktorer, der er en del vigtigere.

Når det er sagt, så kan du dog forvente, at en timepris lyder på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms. Hvis den er dyrere end dette, skal du undersøge, om det er de ekstra penge værd. Hertil skal det dog også gøres klart, at der er andre udgifter ved at hyre en VVS’er. Fx er der også materialer, kørsel mv., som du skal betale for.

Ikke desto mindre, er du dog sikret, at det er pengene værd at få professionel hjælp. Der findes en række VVS-opgave, som du gerne må klare selv, men du får dog sjældent et lige så godt resultat, som hvis du i stedet havde udliciteret det. Ydermere er der også opgaver, der kræver autorisation, og som derfor skal udliciteres.

vvs holstebro

Hvilke opgaver kan en VVS’er varetage?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at VVS-faget dækker over et hav af opgaver. Der er stor forskel på dem, og derfor kan du ikke forvente, at alle VVS’ere er lige dygtige til alle opgaver. Dette er dog ikke noget, der ændrer på, at der er en række opgaver, der går mere igen end andre. Det inkluderer bl.a. de følgende:

  • Installation af røranlæg til varmt- og koldtvandsforsyning
  • Montering af nye vaske og toiletter
  • Udførsel af tagarbejde i bly, zink og kobber (bør udføres af en blikkenslager Holstebro)
  • Installation af ventilations- og klimaanlæg
  • Udførsel af diverse rørinstallation i industri og private hjem
  • Installation af solvarmeanlæg og varmepumper
  • Installation af kedler og brændere af olie, halm, naturgas og fjernvarme

Husk at vi også giver uforpligtende tilbud på VVS i Viborg her hos VVS-oversigt.dk!