Find din lokale vvs-installatør i Solbjerg

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Solbjerg) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Solbjerg

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Der er et stort antal VVS’ere, der kan hjælpe dig med din opgave i eller nær Solbjerg. Du er derfor sikret, at du kan finde en dygtig aktør, der er klar til at hjælpe med din opgave. Det betyder dog ikke, at det ikke bliver svært at vælge den rette aftager til din opgave. Der er nemlig flere faktorer, der har betydning for dit valg.

Det er ikke blot prisen, der er vigtig, når du skal hyre en VVS’er. For de fleste er det ganske vist en vigtig del af det, men en lav pris betyder dog ikke, at du bør gå på kompromis med ekspertise og erfaring. Det handler om at finde en aktør, hvor det hele kan gå op i en højere enhed. Det er fx følgende ting, du skal have i fokus:

 • Ekspertise
 • Renommé
 • Erfaring
 • Deadline
 • Pris

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Står du over for at skulle hyre en dygtig VVS-mand? I så fald vil du sikkert gerne vide, hvad det vil koste dig i timen. Det er dog svært at give et konkret svar på dette spørgsmål. Der er nemlig stor forskel på, hvad hvert firma tager i timen. I Solbjerg kan du forvente, at timeprisen varierer mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms.

Når du hyrer en VVS’er, er det dog ikke kun en timepris, der skal betales. Der er ofte også andre udgifter ved det, men det afhænger dog af opgaven og dens omfang. Er det en større opgave, er der typisk materialebrug, der skal betales for. Desuden er der også mange VVS-installatører, der kræver kørepenge ved udkørsel.

vvs solbjerg

Indhent altid flere tilbud

Hvad enten det er en VVS-installatør, en energimontør eller en blikkenslager Solbjerg, der er den rette aftager til din opgave, er det vigtigt, at du indhenter flere tilbud. Uden at gøre dette, er det svært at vurdere, hvorvidt et konkret tilbud er godt. Det kan du udelukkende gøre, hvis du har andre tilbud at sammenligne med.

Der er ikke nogen fast regel for, hvor mange tilbud du bør indhente. Det er dog en god idé at indhente mellem tre og fem tilbud. Det er nok til at skabe en god idé om det generelle prisniveau, uden at blive for kompliceret. Du må derfor aldrig vælge det første tilbud du får – du har nemlig ingen garanti for, at det også er det bedste.

Hvilke opgaver kan en VVS’er hjælpe med?

En VVS’er er en fagmand, der besidder et væld af kompetencer. Hvad det betyder er, at det er en aktør, der er i stand til at varetage en lang række opgaver. En række af de opgaver, der kan overlades til en VVS’er, er de følgende opgaver:

 • Montering af vandmålere og gasapparater
 • Installation af ventilations- og klimaanlæg
 • Lægning af gulvvarme
 • Tilslutning af varmeanlæg
 • Montering af både vasker og toiletter
 • Installation af nye indløb i køkken og på toilet samt reparation af selvsamme

Dette er blot et mindre udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en VVS-installatør. Som udgangspunkt er alle opgaver inden for varme, ventilation og sanitetsteknik opgaver, der skal overlades til en VVS’er.