Find din lokale vvs-installatør i Kerteminde

Få tilbud på VVS opgave i Kerteminde

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 70 40 08 55

VVS installatører i Kerteminde

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Du har rigtig mange muligheder, hvis du skal finde en VVS’er i Kerteminde. Derfor kan det virke uoverskueligt at finde hoved og hale i mulighederne. Selvom det kan virke tiltalende, at du blot vælger et vilkårligt VVS-firma, er det vigtigt, at du ikke gør dette.

Derimod skal du sikre, at du vælger et firma, der har evnerne til at udføre din opgave til UG. Heldigvis er der mange firmaer, der udfører arbejde i Kerteminde og omegn. Af denne grund er der naturligvis også nogen, der kan hjælpe med netop din opgave.

vvs kerteminde

Vælg altid et autoriseret VVS-firma

Når du skal hyre et VVS-firma til at udføre et stykke arbejde for dig, er der flere ting, der skal være i fokus. Det vigtigste er dog, at du sikrer, at det er et firma, der har den rette autorisation. Det er nemlig dig, der har pligt til at sikre, at du får lavet lovligt VVS-arbejde i dit hjem.

Dette kan du tjekke på flere måder, men som regel har de autorisereder firmaer et såkaldt autorisationsnummer på deres hjemmeside. Har de ikke det, kan du i stedet slå deres navn eller CVR-nummer op i Sikkerhedsstyrelsens Autorisationsregister.

Få tilbud fra flere forskellige firmaer

Har du i sinde at hyre en VVS’er til at udføre et stykke arbejde for dig, har prisen sandsynligvis en vis betydning for dig. Derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at indhente tilbud fra en række af de VVS-firmaer, der udfører arbejde i og omkring Kerteminde.

Når du har indhentet mellem tre og fem tilbud, skal du give dig i kast med at lave en udførlig sammenligning af dem. Med udgangspunkt i denne, skal du finde frem til det tilbud, der giver bedst mening for dig – både i forhold til pris, deadline og lignende.