VVS installatører og blikkenslager i Viborg

Få 3 uforpligtende tilbud på VVS i Viborg

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSpar op til 40% på din VVS-regning

tickSlip for at ringe rundt til VVS’ere, der ikke har tid

Få 3 VVS tilbud (Viborg)

Find din lokale vvs-installatør i Viborg

Høgild VVS

Havretoften 4

8800 Viborg

phone 40 54 84 05

www 118.dk

Sdr. Rind & Vinkel VVS

Nordre Ringvej 22

8800 Viborg

phone 86 62 62 47

www viborgblik.dk

VVS Mesteren

Kildebakken 44

8800 Viborg

phone 86 60 10 03

www storgaardvvs.dk

Thomsen VVS

Bysvalevej 26

8800 Viborg

phone 86 62 23 50

www thomsenvvs.dk

Er du en af dem, der stadig har el-varme, gasfyr eller oliefyr og overvejer at få skiftet til en langt billigere løsning som for eksempel en varmepumpe, så er det VVS Viborg, du skal have fat i. Dette gælder også, hvis du har problemer med, at din vaskemaskine ikke trækker vand ind, din emhætte larmer mere end nødvendigt eller hvis du trænger til et nyt badeværelse. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til indenfor blikkenslagerarbejde, er der hjælp at hente hos VVS Viborg. VVS Viborg fikser det gamle, monterer det nye og retter op på det, der bare har behov for en lille opfriskning.

Hos Viborg VVS er det ikke kun private, der kan få hjælp og vejledning i forbindelse med blikkenslagerarbejde. Hvis der mangler ventilation i kontorbygningen, toilettet løber i produktionshallen eller radiatoren larmer i kantinen, så er det en opgave for Viborg VVS. Dertil kan Viborg VVS også monterer armaturer, gulvvarme og fikse det dårlige vandtryk. Det handler ikke kun om, at det skal se flot ud, her spiller også funktionalitet ind som et afgørende element, når Viborg VVS hjælper dig med dine problemer indenfor vand, varme og sanitet.

Hvis du vil være smart med de smarte, så kan VVS Viborg også hjælpe dig med at få installeret vandhaner, der leverer kogende vand direkte ned i din kop eller gryde. En sådan løsning kan både være smart, tidsbesparende og bæredygtig eftersom, at det sparer dig for at starte et helt komfur for at varme noget vand, og så slipper du for, at afkalke din el-kedel fra tid til anden. Hvis du bare gerne vil have en helt almindelig vandhane, som ikke drypper, så kan Viborg VVS også være dig behjælpelig med det både på badeværelset og køkkenet.