Udskiftning af blandingsbatteri

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Armaturer i boligen holder ikke for evigt, og derfor kan det engang imellem blive nødvendigt at få udskiftet et blandingsbatteri. Et blandingsbatteri er i sig selv en nogenlunde overkommelig udgift, og i modsætning til el-installationer, man ikke selv må udskifte eller reparere på, må man gerne selv udskifte et blandingsbatteri. Men med mindre man har god flair for det, vil det i de fleste tilfælde sagtens kunne betale sig at få en fagmand til at udføre arbejdet for sig. Vi vil nu se på, hvad det koster at få udskiftet et blandingsbatteri i sit hjem.

Få gratis tilbud og pris på udskiftning af blandingsbatteri (Svar inden for 24 timer)

Udskiftning af blandingsbatteri

Hvad koster udskiftning af blandingsbatteri?

Prisen for udskiftning af blandingsbatteri og VVS montering af blandingsbatteri kan variere meget, alt efter hvilket batteri der er tale om. Er det et lille batteri på en håndvask eller et noget større batteri i en brusekabine på badeværelset? Prisen på et nyt blandingsbatteri kan, afhængigt af batteriets størelse, kvalitet og mærke, variere end del. Som hovedregel skal man regne med, at et nyt blandingsbatteri koster et sted mellem 700-3.000 kr. Kan man udskifte det selv, kan man spare en håndværkertime eller to, og dermed et sted mellem 300-700 kr., da en VVS´ers timeløn ligger på mellem 300-350 kr. I de fleste tilfælde er pengene for at få udført arbejdet professionelt dog godt givet ud, da man i så fald er sikker på, at det hele er monteret korrekt. Men vil man selv udskifte batterier i sit hjem, er det fuldt ud lovligt, og det kræver ingen speciel uddannelse at gøre det. Ved VVS montering af blandingsbatteri har man også den fordel at man, ud over selv at skulle bruge sin tid på at udskifte batteriet, lige kan få en hurtig snak med en fagmand om, hvordan man selv vedligeholder og udfører småreparationer på sine armaturer i hjemmet. Derfor kan det sagtens betale sig at få hjælp af en fagmand til arbejdet.

Så hvis en fagmand skal levere og montere ens nye blandingsbatteri, vil det typisk komme til at koste et sted mellem 1.200-3.600 kr. at få arbejdet udført. Vil man selv stå for udskiftningen af batteriet, kan de købes i alle byggemarkeder i landet til priser, der selvfølgelig kan svinge en del, afhængigt af hvilket mærke man vælger, og hvilken størrelse batteri, der er tale om. En af de helt store fordele ved at få en fagmand til at gøre det, er imidlertid, at VVS-forretningerne rundt om i landet altid har et lager af batterier liggende, så der næsten med sikkerhed også findes ét, som passer til ens bolig og til det sted i huset, hvor batteriet er gået i stykker. En anden fordel er, at rigtig mange VVS-forretninger efterhånden har åbent døgnet rundt, og de derfor altid har bemanding ved deres telefoner, således at hvis uheldet skulle være ude, selv midt om natten, vil der kunne komme en håndværker ud og udskifte det defekte batteri. Der vil altid være mulighed for lige at tale med VVS´eren om, hvilke forskellige batterier, de har på lager, så de hurtigt kan komme ud med det batteri, der passer bedst tid det, som det skal bruges til.

Få gratis tilbud og pris på udskiftning af blandingsbatteri (Svar inden for 24 timer)