Find din lokale vvs-installatør i Vordingborg

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Vordingborg)

VVS installatører i Vordingborg

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Står du over for at skulle hyre en dygtig VVS’er til at varetage en opgave for dig i Vordingborg? I så fald er du sikkert helt rundt på gulvet over, hvordan du skal skabe et overblik over dine muligheder. Der er nemlig rigtig mange VVS-firmaer, der udfører arbejde i og nær Vordingborg, hvorfor det kan være lidt af en jungle.

Heldigvis er du kommet til det rette sted for hjælp. Her på siden finder du en oversigt over en del af de VVS-firmaer, der holder til i Vordingborg. Denne oversigt kan bruges til at skabe et godt overblik, men også til at finde tre til fem firmaer, som du ønsker at få tilbud fra. Derfor er der tale om en ganske praktisk oversigt.

Timepris: Hvad koster en VVS-installatør i Vordingborg?

Der er mange faktorer, der har relevans, når man skal hyre en VVS’er. En af de faktorer, som de fleste har en del fokus på, er prisen. Her er det vigtigt at understrege, at du aldrig må favorisere en lavere pris over et mere veludført stykke arbejde. Derfor er faktorer som ekspertise, renommé og erfaring også vigtigere end prisen.

Når det er sagt, er det dog meget rart at have en nogenlunde idé om, hvad det vil koste. Først og fremmest skal du betale en timepris. Den lyder typisk på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms, afhængigt af firmaet, din konkrete opgave, og hvad deadline er. Dertil skal du dog også påregne udgifter til materialer, kørsel m.m.

Derfor er det ikke billigt at hyre en dygtig VVS’er. Omvendt er det dog markant billigere, end at tage hånd om opgaven selv, uden den rette ekspertise. Har du først lavet fejl, kan det være dyrt at rette op på dem igen. Derfor anbefales det også, at du altid hyrer en VVS’er eller blikkenslager Vordingborg til at varetage opgaven.

Hvad kan en VVS’er hjælpe med?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en VVS’er kan hjælpe med et hav af opgaver. Det er et fag, der dækker over en række mindre fagområder. Derfor bør du heller ikke forvente, at enhver VVS-installatør er i stand til at tage sig af enhver opgave. Tværtimod vælger de fleste at specialisere sig i et eller få af disse fagområder.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der er en række opgaver, hyppigere løses af VVS’ere end andre. En række af de opgaver kan ses herunder:

  • Installation af røranlæg til såvel koldt- som varmtvandsforsyning
  • Installation af nyt afløb på toilet, i køkken eller i bryggers
  • Tilslutning af diverse former for varmeanlæg
  • Installation af vaskemaskine
  • Lægning af gulvvarme
  • Montering af vandmålere og gasapparater

De opgaver, der er nævnt herover, er dog blot et fåtal af de opgaver, som du kan få assistance til hos en VVS-installatør. Faktisk kan du få hjælp til stort set enhver opgave, der har med enten varme, ventilation eller sanitetsteknik at gøre. Det er nemlig det, som VVS er en forkortelse for, og det som faget dækker over.

vvs vordingborg