Find din lokale vvs-installatør i Køge

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Køge) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Køge

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Leder du efter en dygtig VVS’er i Køge? I så fald har du et hav af muligheder. Du er dog havnet det helt rette sted, da du til en start skal skabe et overblik over, hvilke muligheder du har. Det kan vi hjælpe dig med, da du her på siden kan finde en oversigt, der byder på en lang række VVS’ere, der alle holder til i eller nær Køge.

Det er en god idé, at du først får et overblik over VVS-firmaer, før du går i gang med at vælge de VVS’ere, som du ønsker at få tilbud fra. Har du ikke et overblik, er der en vis risiko for, at du overser et eller flere firmaer, der reelt kunne være aftagere af din opgave. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, der hele tiden holdes i fokus.

vvs koege

Hvad koster det at hyre en VVS’er i Køge?

For de fleste er det især prisen, der er afgørende, når de skal vælge deres VVS’er. Det er en skam, for der er flere andre faktorer, der bør være prioriteret højere. At hyre en VVS’er er i høj grad noget, der drejer sig om at finde en aktør med rette ekspertise. Derfor bør dette også prioriteres over at få den lavest mulige pris.

Når det er sagt, skal der dog ikke herske tvivl om, at du ikke bør betale overpris for at hyre en VVS’er. I en by som Køge er den gængse timepris på mellem 250 kr. og 700 kr. ex. moms, og derfor er det også i dette spænd, at de fleste befinder sig. Du kan dog opleve, at der er nogen, der er dyrere, mens andre endda er billigere.

Hertil skal det dog gøres klart, at det ikke blot er en timepris, der skal betales. Der er flere andre udgifter ved at udlicitere en opgave til et VVS-firma – i hvert fald i de fleste tilfælde. Har du fået udført en opgave, der har krævet brug af nye materialer, skal du bl.a. betale for disse, ligesom det også er normalt at betale for kørsel.

Hvilke opgaver kan en VVS’er hjælpe med?

Du kan få hjælp til et hav af opgaver hos en VVS’er. Det er dog ikke alle opgaver, som hver aktør kan hjælpe med. Derfor er det vigtigt, at du tager højde for dette, når du skal hente tilbud ind. Dog bør det nævnes, at der er en række opgaver, der udføres oftere end andre, som giver et indblik i, hvad en VVS’er egentlig laver.

Det er blandt andet noget, der er gældende for de opgaver, der er nævnt herunder. Fælles for disse er nemlig, at de er relativt gængse:

  • Montering af vandmålere og gasapparater
  • Tilslutning af varmeanlæg
  • Montering af vaskemaskine
  • Installation af nye afløb i køkken og på toilet
  • Installation af klima- og ventilationsanlæg
  • Lægning af gulvvarme
  • Installation af røranlæg til vandforsyning

Det er forskelligt, hvilken type VVS’er, der skal bruges til hver opgave. Det vigtigste er dog at fokusere på den givne VVS’ers ekspertise, så du fx ikke hyrer en blikkenslager Køge til at installere et solvarmeanlæg.