Find din lokale vvs-installatør i Lystrup

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Lystrup) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Lystrup

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Det kan være lidt af en jungle at finde det rette VVS-firma til at varetage din opgave. I Lystrup er der en række forskellige VVS-firmaer og -installatører, hvorfor det altid er muligt at finde en aftager til din opgave. Det kan dog være svært at vælge, hvilken af de forskellige aktører, der er den rette til din opgave.

I denne sammenhæng er der adskillelige parametre, der har betydning for dit valg. Derfor er det også et valg, der kræver nøje overvejelse, hvilket er ensbetydende med, at dit VVS-firma ikke skal vælges vilkårligt. Det er især vigtigt at have fokus på følgende kriterier i forbindelse med dit valg:

  • Pris
  • Ekspertise
  • Deadline
  • Renommé

Hvordan vælger jeg det rette VVS-firma?

Det er ikke et nemt valg, når du skal hyre et VVS-firma. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge et firma med stor omhu. Når du skal vælge, er det vigtigt, at det ikke blot er prisen, der er i fokus. Derfor er det ikke blot det billigste tilbud, der skal vælges, hvis du vil være garanteret et tilfredsstillende resultat.

En god idé er, at du undersøger de enkelte aktørers ekspertise og specialer. Her kan der nemlig være markant forskel på de forskellige udbydere. Desuden bør du også undersøge deres renommé, da du ikke bør hyre en VVS’er, der har ry for at levere sløjt og sløset arbejde. Derfor er dette også et meget vigtigt parameter.

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Du må ikke tro, at du får den samme pris hos alle VVS’ere i Lystrup. Faktisk er der relativt stor forskel på deres priser. Derfor skal du ikke forvente den samme timepris fra VVS’er til VVS’er. Dette er ensbetydende med, at det afhænger af det enkelte VVS-firma, hvad du ender med at skulle betale i timen.

Hvert firma kan selv fastsætte deres egen timepris. Der er ikke nogen krav til, at den skal være på et bestemt niveau. Derfor kan du også ende med at få tilbudt meget forskellige priser for det samme stykke arbejde. Du kan dog forvente, at den gennemsnitlige timepris for en VVS’er lyder på mellem 400 kr. og 600 kr. ex. moms.

Derfor er det en klar fordel, at du indhenter tilbud fra forskellige firmaer. Ved at have et udvalg af tilbud, der kan sammenlignes og holdes op mod hinanden, kan du skabe et mere retvisende billede af, hvad det koster at få udført dit VVS-arbejde. Derved undgår du at betale overpris for at få det løst.

vvs lystrup

Hvilke opgaver laver en VVS’er?

En VVS-installatør kan hjælpe med et hav af opgaver. Typisk er de enkelte firmaer dog specialiseret inden for en eller flere typer opgaver. De større firmaer har dog ofte installatører med forskellige specialer ansat. Nogle af de opgaver, der hyppigst udføres af en VVS’er, er følgende:

  • Tilslutte varmeanlæg
  • Montere vaske og toiletter
  • Installere solvarmeanlæg, varmepumper, kedler og brændere til olie, halm, naturgas og fjernvarme
  • Montere vandmålere og gasapparater
  • Installere ventilations- og klimaanlæg samt lægge gulvvarme
  • Installere afløb i både køkken og på toilet