Vølund varmepumper

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Varmepumper er for alvor begyndt at vinde frem i de danske hjem. Før i tiden var det især olie og naturgas, der var det foretrukne valg, når danskerne skulle vælge opvarmning. Vores øget bevidsthed omkring miljø og klima gør dog, at vi har fået øjnene op for fordelene ved varmepumper.

Der findes dog et væld af forskellige varmepumper på markedet, og det kan være uoverskueligt at finde frem til den rette. For hvilken en er bedst? Læs med her og bliv klogere på Vølund varmepumper, som er branchens førende producent af varmepumper. Her får du god kvalitet og driftssikkerhed, når du vælger din varmepumpe herfra. Et produkt der er selvkørende og fremtidssikret – og samtidig udviklet til det nordiske klima.

Få gratis tilbud på Vølund varmepumpe

 

Derfor skal du vælge en varmepumpe

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe. For det første udnytter den jordens eller luftens energi til opvarmning af vandet. På den måde er det en mere miljøvenlig løsning, da den udnytter den energi, der allerede findes. Den kan derfor erstatte de andre opvarmningsløsninger.

Derudover er varmepumper også billigere i drift end f.eks. olie og naturgas. Det er derfor forståeligt, at de populære varmepumper ses i mange hjem efterhånden.

Spar energi med en Vølund varmepumpe

En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe. Den kan nemlig deles op i tre forskellige kategorier:

 • Luft til luft varmepumper.
 • Luft til vand varmepumper.

Alle tre slags er et rigtig godt alternativ til de andre opvarmningsløsninger, da de både er miljøvenlige og billigere. Der er dog forskel på de tre, og du bør gøre dig nogle overvejelser inden, du tager den endelige beslutning.

En jordvarmepumpe bruger energien fra jorden, mens de to andre bruger energien fra luften. Den mest populære er ofte en luft til vand varmepumpe, da den er ideel til større huse, hvor en luft til luft varmepumpe er bedre til mindre sommerhuse, et værksted, enkelte rum i huset eller lignende.

En jordvarmepumpe og luft til vand varmepumpe er dyrere end luft til luft varmepumpe, men de er som regel også det hele værd. Hos Vølund finder du begge udgaver, så du kan vælge den, der matcher dine ønsker og behov. Uanset hvilken løsning du vælger, så er der mange penge at spare, når du bevæger dig væk fra olie eller gas. Du vil hurtigt kunne mærke en forskel på dine varmeudgifter og ikke mindst pengepung. Det er med andre ord en ren win-win løsning, der både er god for dig og miljøet.

Vølund varmepumper

Hvorfor skal du vælge en jordvarmepumpe?

Hvis du vælger en jordvarmepumpe, så får du en løsning, der bruger energien i jorden. Solen opvarmer jorden og bliver oplagret i det øverste jordlag, og det er den varme, pumpen bruger til at opvarme dit hjem. Det er en løsning, der både er driftssikker, miljøvenlig og energieffektiv.

Jordvarmepumpen består af en varmepumpe og en slange, der er gravet ned i jorden. Slangen indeholder frostvæske og er med til at samle jordens varme, som derefter bliver transporteret ind i dit hjem ved hjælp af varmepumpen. Herfra kan du bruge energien til opvarmning af huset og varmt vand.

Fordelene ved at vælge en Vølund jordvarmepumpe:

 • Den har lang levetid, og det er derfor en investering, som vil tjene sig ind igen år efter år.
 • Det er en miljøvenlig løsning, der udnytter naturens egne ressourcer, så ingen spild.
 • Jordvarmepumpen kan nedsætte dit Co2-udslip med helt op til 75 % sammenlignet med de andre opvarmningsløsninger.
 • Der er ingen vedligeholdelse. Det eneste du skal huske på, er det årlige serviceeftersyn.
 • Den er meget lydsvag, og du skal derfor ikke være bekymret for, at den generer og larmer.

Hvis du vælger din jordvarmepumpe fra Vølund, så er du sikret høj kvalitet fra start til slut. Du får en gennemtænkt løsning, og de er med dig i hele processen. Både til den første rådgivning og til det årlige serviceeftersyn. Du får en løsning, der bliver tilpasset dine individuelle ønsker og behov med hjælp fra deres dygtige fagfolk.

Hos VVS-oversigt kan du nemt og overskueligt få et skarpt tilbud på en Vølund jordvarmepumpe.

Hvorfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe?

Når du vælger en luft til vand varmepumpe, så får du en løsning, der genbruger varmen i luften udenfor til at opvarme dit hjem og vand. Det er en meget miljøvenlig løsning, der samtidig er god for budgettet sammenlignet med olie og naturgas.

Varmepumpen fungerer på den både, at den er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig. Det system der sørger for, at du har varme i hjemmet og varmt vand i hanerne. Den er eldrevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger el. Det er derfor et rigtig godt alternativ, der både er bæredygtigt og prisbesparende.

Fordelene ved at vælge en Vølund luft til vand varmepumpe:

 • Det er en meget energieffektiv løsning, der samtidig er en af de mest miljøvenlige løsninger.
 • Den kræver meget lidt plads sammenlignet med en jordvarmepumpe. Den er derfor en god løsning, hvis du ikke er indehaver af en stor grund.
 • Der kommer minimal lyd fra pumpen. Du skal derfor ikke være bekymret for, at den kommer til at genere hverken dig eller naboerne.
 • Den har lang levetid, så du kommer til at tjene prisen ind igen relativ hurtigt.

Overvejer du en luft til vand varmepumpe? Så kan du ved hjælp af VVS-oversigt få et godt tilbud på Vølund varmepumpe til en god pris.

Vølund varmepumper – kvalitetsprodukt uden kompromis

Der er derfor mange gode grunde til at skifte over til en Vølund varmepumpe, og der er fordele ved alle typer.

En luft til vand varmepumpe har ikke den samme effektivitet som en jordvarmepumpe, men den er derimod billigere og mindre. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser, da dit valg kommer an på din bolig, størrelsen på din grund og dine konkrete behov. Uanset hvilken løsning du vælger, så får du dog en varmepumpe, der vil kunne holde i masser af år fremover og tjene investeringen ind.

Når du vælger en Vølund varmepumpe, så kan du være sikker på, at du bliver hjulpet igennem hele processen. Lige fra den første rådgivning til installering og serviceeftersyn. Få et godt tilbud på din nye Vølund varmepumpe ved hjælp af VVS-oversigt!

Få gratis tilbud på Vølund varmepumpe