Find din lokale vvs-installatør i Ikast

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS tilbud (Ikast) phone 42 90 73 35

VVS installatører i Ikast

VVS Søberg

VVS og Energiservice

Få et tilbud

Der kan være flere årsager til, at du er på jagt efter en VVS’er i Ikast. En VVS’er er nemlig en fagmand, der er i stand til at hjælp med en lang række opgaver. Fælles for disse opgaver er, at de har relation til enten varme, ventilation eller sanitetsteknik. Det er selvfølgelig disse tre fagområder, som forkortelsen VVS dækker over.

Uanset hvad du har i sinde at hyre en VVS’er til, er det dog vigtigt, at det gøres med omhu. Det er et fag, der dækker over et væld af opgaver, og hver installatør er ikke lige erfaren inden for hvert af dem. Derfor er det vigtigt at vælge en aktør, der har ekspertise inden for dit konkrete område, men prisen skal også være i orden.

Hvad koster det at hyre en VVS-installatør?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en VVS’er. Der er op til flere faktorer, der har betydning for den endelige pris. Derfor er det også sjældent, at der gives en fast timepris, som er gældende for alle opgaver. Det er nemlig blandt andet opgavens omfang og kompleksitet, der afgør deres timepris.

Det er dog ikke blot en timepris, der skal betales. Du skal også forvente, at der er andre udgifter til materialer og evt. kørepenge. Ikke desto mindre, er det dog forventeligt, at du skal betale mellem 250 kr. og 700 kr. pr. time ex. moms. Herudover skal der også sættes penge af til materialer osv., som der er givet udtryk for før.

Få altid flere tilbud

For at sikre, at du ikke betaler for høj en pris for at få udført din opgave, er det vigtigt, at du får flere tilbud på din opgave. Det er ikke alle, der husker dette, og derfor er der desværre mange, der ender med at betale i dyre domme for deres VVS’er. Vil du undgå dette, bør du som minimum indhente tre forskellige tilbud.

Når du skal indhente tilbud, er det vigtigt, at de indhentes fra tre forskellige firmaer. Dertil er det også vigtigt, at du reelt bruger alle tilbuddene. Idéen med at få flere tilbud er, at du kan skabe et grundlag, der gør det nemt for dig at vurdere, hvad det generelle prisniveau er. Derved kan du også vurdere, hvad en god pris er.

Hvilke opgaver kan en VVS’er hjælpe med?

En VVS’er kan hjælpe dig med en lang række opgaver. Som der også er givet udtryk for tidligere, er VVS en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik. Derfor er det også opgaver, der befinder sig inden for de områder, der er hjælp at hente til. Det er dog fagområder, der dækker over rigtig mange opgaver.
Et lille udpluk af de opgaver, som du kan få hjælp til, ved at hyre en VVS’er, er følgende:

  • Installation af røranlæg til både varmt- og koldtvandsforsyning
  • Installation af afløb i henholdsvis køkken, bad og til toilet
    Tilslutning af varmeanlæg
  • Installation af ventilations- og klimaanlæg samt lægning af gulvvarme
  • Udførsel af tagarbejde i bly, zink og kobber (her er det dog en blikkenslager Ikast, du søger)

vvs ikast