Varmepumpe Service Sjælland

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Det er vigtigt, at du får serviceret din varmepumpe med jævne mellemrum. Da det er denne enhed, der leverer varme til din bolig, er det nemlig afgørende, at den virker upåklageligt. Dette sikrer du kun, at den bliver ved med, ved at få udført regelmæssige serviceeftersyn.

Hvor ofte skal min varmepumpe serviceres?

Er du i tvivl om, at det er tid til at gå på jagt efter varmepumpe service Sjælland? Er du relativt grøn på området, er det ikke sikkert, at du ved, hvornår det er tid til at servicere din varmepumpe. Det kan også være svært at vide, da der er flere elementer, der spiller ind.

Hvad mange dog ikke er klar over er, at det er lovpligtigt at få et eftersyn af din varmepumpe én gang om året. Det er dog kun i tilfælde af, at den har mere end 1 kg kølemiddel. Dette er der en stor chance for, at din varmepumpe har, da det gælder for omtrent 90% af alle solgte varmepumper i Danmark.

Min varmepumpe har mindre kølemiddel – hvad så?

Hvis du har en luft til luft-varmepumpe, har den med stor sandsynlighed mere end 1 kg kølemiddel. Skulle det vise sig, at den har mindre end 1 kg kølemiddel, er der ikke noget lovkrav om årligt serviceeftersyn.

Det ændrer dog ikke på, at du bør udført et varmepumpeservice Sjælland mindst hvert andet år. Ved at gøre dette, kan du nemlig både optimere driften, levetid, effektivitet, økonomi og indeklima. Derfor er der bestemt god grund til at få udført et varmepumpe eftersyn Sjælland.

vvs varmepumpe service

Hvad koster varmepumpeservice på Sjælland?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad service af en varmepumpe koster. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt aktørerne tager sig betalt. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger det første firma, du støder på, hvis du leder efter nogen, der kan klare dit serviceeftersyn.

Priserne starter dog som regel på omtrent 750 kr. inkl. moms. Hertil skal man som regel også betale for kørsel. Derfor kan det ofte godt betale sig at vælge en aktør, der har hjemme nær din bopæl. Derved kan du nemlig spare en sum penge på kørslen.

For at sikre, at du ikke betaler for meget for serviceeftersynet af din varmepumpe, rådes du til at indhente en række tilbud. Dermed har du en bunke af tilbud, du kan holde op mod hinanden, og derfra vælge det, der er bedst.