Reparation af blandingsbatteri

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Blandingsbatterier, altså armaturer på håndvaske, brusere i badeværelser, vaske i køkkener osv, findes over alt i ens bolig, og det er vigtigt, at disse altid virker, som de skal. Der er vel næppe noget mere irriterende, end hvis man er stået tidligt op om morgenen, fordi man skal på arbejde, og så det kolde eller varme vand i bruseren svigter, mens man står i badet. Heldigvis er det ikke noget, som sker særlig ofte, men når det sker, er det ikke bare irriterende. Det er også noget, der skal gøres noget ved med det samme, så det kommer til at fungere optimalt igen. Her vil vi se på, hvad det koster at få repareret et defekt blandingsbatteri i boligen.

Få gratis tilbud og pris på reperation af blandingsbatteri (Svar inden for 24 timer)

vvs blandingsbatteri

Hvad koster reparation af blandingsbatteri?

Der er flere grunde til, at reparation af blandingsbatteri fra tid til anden bliver nødvendigt. Det helt store uheld kan være ude, hvis blandingsbatteriet pludselig ikke længere kan dosere koldt og varmt vand korrekt, så man ikke kan temperere det til lige netop dét, man i en hver given situation skal bruge det til. Det er en rigtig irriterende situation at stå i, hvis man lige pludselig midt i opvasken finder ud af, at man enten bliver nødt til at vaske op i koldt vand eller varme noget vand op i en gryde eller en kedel, så man kan gøre opvasken færdig. Men der kan også sagtens være tale om mindre problemer, men problemer, der kan være særdeles irriterende, hvis de ikke bliver løst hurtigt. Tænk for eksempel bare på en vandhane, der drypper. Der findes vel ikke ret mange lyde, der er mere irriterende, og det er noget, man bare helst vil have ordnet med det samme.

Men hvad koster det så at få udskiftet eller repareret et defekt blandingsbatteri? Prisen afhænger selvfølgelig helt af, hvad der er galt med batteriet, hvilket batteri der er tale om og hvor stor en reparation, der skal foretages på batteriet. Man kan godt selv reparere et blandingsbatteri, hvis man har flair for det, og i modsætning til for eksempel el-installationer, som man af sikkerhedsmæssige årsager skal have fat i en elektriker til at reparere for sig, er det helt lovligt selv at reparere et blandingsbatteri. Man skal dog være helt sikker på, hvad man har med at gøre, og derfor kan det varmt anbefales at få en uddannet VVS-mand til at foretage reparationen. Hvis man skal have leveret og monteret et helt nyt blandingsbatteri, skal man regne med at komme til at betale et sted mellem 2.000-3.000 kr. for det. Prisen kan dog blive lidt højere, hvis der er tale om et armatur med en høj tud, som det for eksempel er tilfældet med en vandhane i køkkenet. En reparation vil være lidt billigere, typisk mellem 1.000-1.500 kr. Men man må hele tiden have den relativt lille prisforskel for øje, da det i mange tilfælde simpelthen bedre kan betale sig at få hele batteriet skiftet ud. Det vil din lokale VVS-mand altid kunne hjælpe dig med at vurdere, så I sammen finder den bedste løsning.

Få gratis tilbud og pris på reperation af blandingsbatteri (Svar inden for 24 timer)