Fjernvarme eftersyn

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Har du fjernvarme i boligen, er det vigtigt, at dit fjernvarmeanlæg med jævne mellemrum bliver serviceret. Det anbefales, at du årligt får udført et eftersyn og service af fjernvarmeanlæg, så du er sikker på, at alt er i den skønneste orden.

Hvem kan udføre et fjernvarme eftersyn?

Hvis du skal have udført et fjernvarmeeftersyn, er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er hvem som helst, der kan stå for det. Det betyder også, at du ikke selv kan lave et service fjernvarmeanlæg. Derimod er det noget, du skal have en specialist til.

Mener du, at det er tid til at få udført et sådant eftersyn, er det en VVS-montør, du skal rette henvendelse til. En god idé er at vælge et af de mange VVS-firmaer, der specialiserer sig i denne type opgaver. Dermed er du nemlig sikker på, at din opgaver havner i kyndige hænder.

Hvorfor skal et fjernvarmeanlæg serviceres?

Det er meget vigtigt, at dit fjernvarmeanlæg altid fungerer bedst muligt. For at sikre, at det gør det, skal det vedligeholdes og efterses med jævne mellemrum. Den primære årsag til dette er, at et velfungerende fjernvarmeanlæg faktisk vil resultere i lavere varmeudgifter.

Er dit fjernvarmeanlæg optimalt indstillet og vedligeholdt, bruger det mindre energi. Det er noget, du kan mærke direkte på din varmeregning. Derfor bør du heller ikke være i tvivl om, at de penge, du betaler for et eftersyn af dit fjernvarmeanlæg, er godt givet ud.

Overvej at indgå en serviceaftale

Hvis du vil sikre, at dit fjernevarmanlæg altid fungerer optimalt, bør du indgå en serviceaftale. Her er der som regel tale om en årlig aftale, hvor en VVS-montør kigger forbi. I nogle tilfælde vil aftalen dog være, at eftersynet udføres hvert andet år. Hvad du foretrækker, er helt op til dig.

En fordel ved dette er, at du ikke skal huske at bestille en VVS’er hvert år, når det er tid til at få udført et eftersyn. Derimod får du blot en dato, hvor du ved, at du får besøg. Ofte vil det også gøre det lettere for dig at få det til at passe med din kalender.

Ligeledes har det den fordel, at mange giver rabat, hvis man indgår en årlig aftale. Ønsker du ikke at betale overpris for dit fjernvarme eftersyn, er dette en god løsning. Husk dog, at det er en sådan aftale, du skal sørge for at få opsagt eller flyttet, hvis du flytter.

Hvad koster et fjernvarme eftersyn?

Du skal ikke være bekymret for, at det bliver dyrt for dig at få udført et eftersyn. I de fleste tilfælde koster det nemlig mellem 1.000 kr. og 1.500 kr. Da det kan spare dig for mange penge på varmeregningen, er det penge, der er godt givet ud.

Har du gjort dig tanker om at få serviceret dit fjernvarmeanlæg, skal du derfor ikke tøve med det. Du kan nemlig vide dig sikker på, at det ikke er noget, der ender med at sprænge budgettet – uanset hvor i landet, du holder til.