Nyt badeværelse i Birkerød

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du overvejer at etablere et nyt eller renovere dit eksisterende badeværelse, skal du være forberedt på, at det ikke er billigt. Faktisk er det det dyreste rum i boligen at renovere eller etablere. Inden du kaster dig ud i det, skal du derfor overveje det nøje, så resultatet bliver tilfredsstillende.

Der er flere fordele forbundet med at få et nyt badeværelse Birkerød. Blandt andet vil du finde større glæde ved at bruge badeværelset, hvis det harmonerer med dine krav. Derudover vil det ofte kunne hæve værdien af din bolig, da potentielle købere dermed undgår at renovere selv.

Hvad koster et nyt badeværelse i Birkerød?

De fleste vil gerne have en idé om, hvad det koster at renovere eller etablere et nyt badeværelse. Hvis det også er tilfældet for dig, er det derfor helt naturligt. Desværre er det ikke muligt at give et konkret svar på spørgsmålet, da der er mange variabler, der har indflydelse på prisen.

Når det er sagt, kan du dog tage udgangspunkt i, at det vil koste 25.000-30.000 kr. pr. kvadratmeter. Har du f.eks. et badeværelse på 6 kvadratmeter, vil det med en kvadratmeterpris på 27.500 kr., give en samlet pris på 165.000 kr. Dog varierer priserne meget fra firma til firma.

Hvad har indflydelse på prisen?

Ønsker du at holde prisen i bund, er der flere måder at skære noget af prisen. Bl.a. skal du overveje dit valg af klinker meget nøje. Ofte skal der bruges mange af dem, hvorfor en lille besparelse pr. klinke, kan blive til mange penge. Overvej også, om du ønsker at have klinker på hele badeværelset.

Ofte er der mange penge at spare, ved kun at beklæde brusenichen med klinker. De øvrige vægge kan beklædes med glasvæv og males med vådrumsmaling. Desuden vil der også være penge at spare ift. vasken og armaturer, hvis du afholder dig fra at vælge produkter fra dyre designmærker.

Få flere tilbud på arbejdet

Skal du have et nyt badeværelse i Birkerød, bør du indhente flere tilbud på arbejdet. Indhenter du f.eks. tre til fem tilbud, vil du kunne holde disse op imod hinanden. Det giver dig bedre forudsætninger for at få udført det ønskede arbejde til en god pris.

I denne forbindelse bør det understreges, at prisen naturligvis ikke er altafgørende. Derimod er der flere andre faktorer, der også bør være i fokus. Eksempelvis udgør installationerne ofte en stor del af prisen, men det er afgørende, at du ikke sparer på disse.