Nyt badeværelse på Djursland

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Har du gjort dig tanker om at etablere et nyt eller renovere dit badeværelse på Djursland, skal du være opmærksom på, at det er dyrt. Det er nemlig det dyreste rum i hele boligen at etablere eller renovere. Derfor er det naturligvis en god idé at overveje dine ønsker nøje, inden du kaster dig ud i det.

Du bør selvfølgelig ikke tøve med at etablere et nyt badeværelse Djursland, hvis du overvejer dette. Det skyldes, at der er flere fordele forbundet med at gøre det. Bl.a. vil du finde større glæde ved dit badeværelse, men samtidig kan det også øge værdien af din bolig.

Hvad er prisen for et nyt badeværelse på Djursland?

Det er helt normalt, at man gerne vil have en idé om, hvad det koster at få et nyt eller renovere et eksisterende badeværelse. Er det også tilfældet for dig, bliver du dog skuffet. Det skyldes, at det ikke er muligt at svare konkret på dette. Der er nemlig mange variabler, der har betydning for prisen.

Dog er det værd at påpege, at de i de fleste tilfælde koster 25.000-30.000 kr. pr. kvadratmeter. Hvis dit badeværelse har et areal på 6 kvadratmeter, vil det derfor koste 165.000 kr. at få et nyt, hvis kvadratmeterprisen lander på 27.500 kr. Dog svinger priserne meget fra firma til firma.

Hvad påvirker prisen?

Vil du gerne holde prisen i bund, er der heldigvis måder at spare penge på. Bl.a. er det en god idé at overveje dit valg af klinker. Da du sandsynligvis skal bruge mange af dem, kan selv en lille besparelse pr. klinke sagtens løbe op. Desuden bør du overveje, om du vil have klinker på hele badeværelset.

Umiddelbart kan det virke som en tiltalende idé at have dette, men det er også dyrt. Derfor vælger mange at nøjes med at beklæde brusenichen med klinker, mens de andre vægge beklædes med f.eks. glasvæv. Hertil vil du også kunne spare penge på dit valg af vask, armaturer og deslige.

Vigtigt at indhente flere tilbud

Skal du have et nyt badeværelse på Djursland, er det vigtigt at indhente flere tilbud. Får du f.eks. tilbud fra tre til fem firmaer, kan du holde disse op imod hinanden. Dermed vil du have gode forudsætninger for at få udført arbejdet til en god pris.

Her er det vigtigt at slå fast, at prisen ikke er den eneste faktor, der er vigtig. Tværtimod er der også flere andre faktorer, der bør være i fokus. F.eks. udgør installationerne ofte en stor del af prisen, men det er bestemt ikke værd at gå på kompromis med disse.