Nyt badeværelse i Esbjerg

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Overvejer du at få et nyt badeværelse i Esbjerg, skal du være forberedt på, at det ikke er billigt. Tværtimod er det faktisk det dyreste rum i boligen at renovere eller etablere. Derfor er det vigtigt, at du gør sig grundige overvejelser om dine ønsker, inden du kaster dig ud i det.

Der er mange fordele forbundet med at få et nyt badeværelse Esbjerg. Har du gjort dig tanker om dette, bør du derfor ikke tøve. Først og fremmest vil du få større glæde ved dit badeværelse, hvis det er, som du ønsker det. Hertil vil det også kunne hæve værdien af din bolig ved et eventuelt salg.

Pris: Det koster nyt badeværelse i Esbjerg

Det er helt naturligt, at man gerne vil vide, hvad det koster at få et nyt badeværelse. Desværre er det bare ikke muligt at give et konkret svar på det. Det skyldes, at der er mange variabler, der spiller ind ift. prisen. Derfor svinger det meget, hvad det koster at etablere eller renovere et badeværelse.

Som regel kan du forvente, at prisen ender med at lyde på mellem 25.000 og 30.000 kr. pr. kvadratmeter. Hvis dit badeværelse har et areal på seks kvadratmeter og kvadratmeterprisen lyder på 27.500 kr., løber den samlede pris op i 165.000 kr. Dog kan det variere rigtig meget fra firma til firma.

Flere ting har indflydelse på prisen

Når du skal etablere eller renovere et badeværelse, er det helt naturligt, at du gerne vil spare penge. Det kan du heldigvis også gøre på flere punkter. Blandt andet kan der være mange penge at spare på dit valg af klinker. Selv en lille besparelse pr. klinke kan nemlig blive til mange penge.

Derudover er det værd at overveje, om du vil beklæde hele badeværelset med klinker. Vælger du at nøjes med brusenichen, vil der nemlig være penge at spare. Ydermere kan der også være en del penge at spare ift. dit valg af armaturer, vask mv. Her kan du vælge at holde dig fra dyre designmærker.

Derfor skal du bede om flere tilbud

Har du planer om at etablere eller renovere et badeværelse i Esbjerg, bør du selvfølgelig sørge for at få flere tilbud på arbejdet. Beslutter du dig f.eks. får at indhente tre til fem forskellige tilbud, vil du kunne sammenligne disse med hinanden.

Dette betyder, at du har bedre forudsætninger for at få en god pris på dit arbejde. Dog er det vigtigt at påpege, at prisen ikke er den eneste afgørende faktor. Eksempelvis er det ikke værd at få på kompromis med kvaliteten af installationerne, for at opnå en besparelse.