Nyt badeværelse i Faxe

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Gør du dig tanker om at etablere et nyt badeværelse, skal du naturligvis være forberedt på, at det ikke er billigt. Derimod er det badeværelset, der er det dyreste rum i boligen at etablere eller renovere. Inden du kaster dig over det, skal du derfor overveje dine krav og ønsker meget nøje.

Heldigvis kan du glæde dig over, at der er flere fordele forbundet med at få et nyt badeværelse Faxe. Den primære fordel er, at du får et badeværelse, der harmonerer med dine ønsker. Derudover er det også værd at nævne, at det kan hæve værdien af din bolig ved et eventuelt salg.

Dette er prisen for et nyt badeværelse i Faxe

Langt de fleste ser gerne, at de har en idé om, hvad det koster at få et nyt eller renovere et eksisterende badeværelse. Det er naturligvis muligt at få en idé om det, men der kan ikke gives et konkret svar. Årsagen til dette er, at der er mange faktorer, der har betydning for prisen.

Dog kan du gå ud fra, at det vil koste et sted mellem 25.000 og 30.000 kr. pr. kvadratmeter. Har du derfor et badeværelse med et areal på seks kvadratmeter, vil den samlede pris være 165.000 kr., hvis kvadratmeterprisen er 27.5000 kr. Dog skal det påpeges, at priserne svinger rigtig meget.

Hvilke faktorer har betydning for prisen?

Det er helt naturligt, hvis man har et ønske om at holde prisen i bund. Har du det, så er er der flere måder at gøre det på. Bl.a. bør du vælge dine klinker med omhu, da du skal bruge mange af dem. Derfor kan en lille besparelse på hver klinke ende med at blive til mange penge.

Overvej også, om det er et krav, at hele badeværelset klædes med klinker. Nøjes du f.eks. med at beklæde din bruseniche, vil du kunne spare mange penge på dette. Derudover skal du også vælge armaturer, vask mv. med omhu, da du kan spare en del, ved at undgå dyre designmærker.

Få altid flere tilbud

Hvis du har intentioner om at få et nyt badeværelse i Faxe eller omegn, er det vigtigt at indhente flere tilbud på opgave. Indhenter du tre til fem tilbud, har du mulighed for at sammenligne disse med hinanden. På denne måde vil du have bedre forudsætninger for at få arbejdet udført til en god pris.

Selvom de fleste ønsker at holde prisen i bund, bør prisen ikke være den eneste faktor, du har i fokus. F.eks. kan det ikke betale sig at gå på kompromis med installationerne, for at spare penge. Gør du det, er der en stor risiko for, at du ender med at fortryde det på sigt.