Nyt badeværelse på Frederiksberg

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du har planer om at etablere eller renovere et badeværelse på Frederiksberg, er det vigtigt at være forberedt på, at det ikke er billigt. Tværtimod er det intet rum i boligen, der er dyrere at etablere eller renovere. Inden du kaster dig ud i det, skal du derfor overveje dine ønsker meget nøje.

Dette betyder naturligvis ikke, at du bør tøve med at gøre alvor af dine overvejelser. Der er nemlig flere fordele forbundet med at få et nyt badeværelse Frederiksberg. Den primære fordel er, at du får et badeværelse, der lever op til dine krav. En anden fordel er, at det kan hæve værdien af din bolig.

Hvad er prisen for et nyt badeværelse på Frederiksberg?

Der er mange, der gerne vil have en idé om prisen, inden de giver sig i kast med at etablere eller renovere et badeværelse. Er det også tilfælde for dig, er det derfor helt naturligt. Her bør det dog gøres klart, at det ikke er muligt at give et konkret svar på det, da der er mange variabler, der spiller ind.

Hvis du vil have et udgangspunkt, kan det nævnes, at prisen forventeligt vil lyde på mellem 25.000 og 30.000 kr. pr. kvadratmeter. Har du et badeværelse på seks kvadratmeter, som renoveres til en pris på 27.500 kr. pr. kvadratmeter, vil den samlede pris være 165.000 kr. Dog skal du være opmærksom på, at priserne varierer meget.

Hvad påvirker prisen?

Hvis du gerne vil spare, hvor du kan, er der flere måder at skære lidt af prisen på. Bl.a. er det en god idé at overveje dit valg af klinker. Kan du spare få kroner pr. klinke, kan det blive til mange penge. Desuden bør du også overveje, om det er nødvendigt at beklæde hele badeværelset med klinker.

Som regel vil der være en del penge at spare, hvis man nøjes med at beklæde sin bruseniche med klinker. Derfor er der også mange, der beslutter at gøre dette. Desuden kan man spare penge på sit valg af armaturer, vask mv. Det opnås særligt, hvis man holder sig fra de dyre designmærker.

Bed om tilbud fra flere firmaer

Hvis du har besluttet dig for at få lavet et nyt badeværelse på Frederiksberg, er det vigtigt at få tilbud fra flere firmaer. Ved at bede om tilbud fra tre til fem firmaer, har du priser, du kan holde op imod hinanden. Dermed får du bedre forudsætninger for at få en god pris.

Her skal det dog gøres klart, at prisen ikke er det eneste, der bør være i fokus. Tværtimod er der også andre faktorer, der bør have betydning for dit valg. Blandt andet anbefales det, at du ikke går på kompromis med installationerne, da de er meget vigtige.