Nyt badeværelse i Gentofte

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Gør du dig tanker om at få et nyt eller renovere dit eksisterende badeværelse? Hvis ja, så er det vigtigt at være forberedt på, at det ikke bliver billigt. Tværtimod er badeværelset det dyreste rum i hele boligen at renovere eller etablere. Derfor skal du overveje det nøje, inden du kaster dig ud i det.

Der er flere fordele forbundet med at få et nyt badeværelse Gentofte. Bl.a. vil du kunne finde større glæde at bruge det i det daglige. Det skyldes, at det nye badeværelse lever op til dine krav. Desuden vil det ofte også betyde, at værdien af din bolig bliver hævet.

Hvad er prisen for et nyt badeværelse i Gentofte?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få lavet et nyt badeværelse i Gentofte. Mange vil gerne have en idé om det, inden de kaster sig ud i det, hvilket er forståeligt. Der er dog for mange variabler med indflydelse på prisen, til at kunne give et konkret svar.

I de fleste tilfælde vil det dog koste 25.000-30.000 kr. pr. m2. Hvis du tager udgangspunkt i denne pris, kan du gange med arealet på dit badeværelse. Har du f.eks. et badeværelse med et areal på otte m2, vil den samlede pris lyde på mellem 200.000 og 240.000 kr.

Flere ting påvirker prisen

Har du et ønske om at holde prisen i bund, er der flere måder at nå i mål med dette på. Blandt andet bør du overveje dit valg af klinker meget nøje, da de har stor indflydelse på prisen. Opnår du en mindre besparelse pr. klinke, kan det ende med at blive til mange penge på sigt.

Derudover er det også værd at bruge tid på at undersøge markedet for armaturer, vaske mv. Der er ikke blot stor forskel på udseendet og kvaliteten af disse, men naturligvis også på prisen. Vælger du at holde dig fra de dyre designmærker, vil du som regel kunne spare en del penge.

Få altid flere tilbud

Hvis du skal have et nyt badeværelse i Gentofte, er det afgørende at få flere tilbud på opgaven. Sørger du for at indhente tre til fem tilbud, som du kan sammenligne med hinanden, får du bedre forudsætninger for en god pris. Derfor er det naturligvis værd at bruge tid på dette.

I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at prisen ikke er et eneste, der er værd at fokusere på. Det er selvfølgelig også vigtigt, at arbejdet udføres af fagfolk med den rette ekspertise. Derfor skal du være varsom med at lade dig forføre af tilbud med en alt for lav pris.