Nyt badeværelse i Haderslev

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Har du planer om at renovere eller få et nyt badeværelse Haderslev? I så fald skal du være opmærksom på, at det ikke er billigt. Faktisk er der intet rum i boligen, der er dyrere at renovere eller bygge op. Derfor rådes du til at overveje det nøje, så du får et resultat, du bliver glad for.

Dette betyder dog ikke, at du har grund til at tøve med det. Der er nemlig en lang række fordele forbundet med det. Først og fremmest vil du få et badeværelse, som du rent faktisk er glad for. Derudover kan det også være med til at hæve værdien af din bolig.

Pris: Hvad koster et badeværelse i Haderslev?

Der skal ikke herske tvivl om, at der ikke kan gives et konkret svar på dette. Der er ganske enkelt for mange variabler, der spiller ind. At du gerne vil have en idé om prisen, er dog ganske forståeligt. De færreste har nemlig lyst til at kaste sig ud i et projekt, uden at kende til udgifterne.

Når du skal renovere eller etablere et badeværelse, kan du forvente en pris på mellem 25.000 og 30.000 kr. pr. m2. Har du et badeværelse med et areal på otte m2, vil prisen derfor lyde på 200.000 til 240.000 kr. Dog kan der være faktorer, der medfører, at prisen bliver enten højere eller lavere.

Hvad påvirker prisen?

Vil du gerne holde prisen i bund, når du skal renovere dit badeværelse? Hvis ja, så er der flere steder, hvor du kan spare. Bl.a. bør du overveje dit valg af klinker nøje, da de udgør en stor del af prisen. Kan du f.eks. spare 10-20 kr. pr. klinke, kan det ende med at være mange penge.

Inden du går i gang med at renovere, bør du også tage dig tid til at finde de rette armaturer, vask mv. Her er det vigtigt, at du ikke blot har fokus på udseende og kvalitet. Holder du dig fra de dyre designmærker, vil der nemlig være mange penge at spare.

Få tilbud fra flere firmaer

Hvad enten der er tale om etablering eller renovering af et badeværelse i Haderslev, er det vigtigt at få tilbud fra flere firmaer. Sørger du for at få tilbud fra tre til fem firmaer, kan du holde disse op imod hinanden. Det har den fordel, at du får bedre forudsætninger for at få en god pris.

Her er det selvfølgelig vigtigt at slå fast, at prisen ikke er det eneste, du skal vælge ud fra. Du ender nemlig med at fortryde, hvis du hyrer et firma, der ikke har den rette ekspertise. Ligeledes bør du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine materialer.