Nyt badeværelse i Haderslev

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et vvs-tilbud phone 42 90 73 35

Har du i sinde at renovere eller etablere et nyt badeværelse Havdrup? Hvis ja, så skal du overveje det nøje. Det skyldes især, at det ikke er billigt at renovere et badeværelse. Tværtimod det er det, det dyreste rum i boligen at renovere. Derfor skal du ikke bare kaste dig ud i det.

Omvendt betyder det heller ikke, at du skal tøve med at få det gjort. Gør du det, vil du nemlig kunne nyde godt af en række fordele. Den primære fordel er, at du får et badeværelse, som du selv bryder dig om. En helt anden fordel er, at det kan ende med at hæve værdien af din bolig.

Hvad er prisen for et badeværelse i Havdrup?

Det et vigtigt at slå fast, at der ikke kan gives et specifikt svar på dette. Det skyldes, at der er for mange variable faktorer, der har betydning for prisen. At du gerne vil have en idé om, hvad det kommer til at koste, er dog helt forståeligt. Det er nemlig klogt at have kendskab til udgifterne på forhånd.

Ønsker du at få en idé om, hvad den samlede udgift løber op i, kan du tage udgangspunkt i en pris pr. m2 på 25.000-30.000 kr. Hvis dit badeværelse har et areal på seks m2, vil prisen derfor varierer mellem 150.000 og 180.000 kr.

Hvad har indflydelse på prisen?

Har du et ønske om at spare, hvor du kan, skal du selvfølgelig være varsom. Der er helt afgjort aspekt af et sådant projekt, du ikke bør gå på kompromis med. Et sted, hvor du dog kan spare, er på dine klinker. Kan du spare bare 10 kr. pr. klinke, vil det nemlig ende med at blive mange penge.

Desuden bør du også undersøge nøje, hvad dine muligheder er, når det kommer til valg af armaturer, vask osv. Ofte ender man nemlig med at betale en stor overpris, hvis man vil have enten vask, armaturer eller deslige fra nogle af de dyre designmærker.

Vigtigt at bede om flere tilbud

Uanset om du har planer om at etablere et nyt eller renoverende et eksisterende badeværelse i Havdrup, er det afgørende at få tilbud fra flere firmaer. Hvis du indhenter 3-5 forskellige tilbud, vil du kunne sammenligne disse med hinanden, og dermed have bedre forudsætninger for en god pris.

I denne forbindelse er det afgørende at understrege, at prisen ikke bør være den eneste faktor, der vælges ud fra. Derimod er der også andre faktorer, der skal have betydning. F.eks. kan det ikke svare sig at gå på kompromis med installationer og materialer.