Altech gulvvarme

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Står du og skal have ny gulvvarme, men er du i tvivl om, hvilket mærke der skal levere gulvvarme styring og øvrige produkter, materialer og enheder til projektet? Så er du ikke den eneste. Det kan være en af de helt svære beslutninger i gulvvarme projekterne, fordi der simpelthen er så mange forskellige leverandører at vælge mellem.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på mærket Altech. De leverer en række forskellige produkter til gulvvarme, og måske er de den rette leverandør for dig. Vi vil nedenfor introducere dig til nogle af de produkter, som vi synes fortjener at blive fremhævet, og du vil efterfølgende også kunne læse mere om mærket og virksomheden bag.

Afslutningsvis vil vi give dig nogle gode råd med på vejen i forhold til, hvordan du sikrer dig selv bedst, når du skal have lavet gulvvarme. Vi kan allerede nu afsløre, at det er ved ikke at lave for meget af arbejdet selv. Derfor følger vi også op med en kort introduktion til, hvordan du kan finde den bedste installatør og fagmand til at samarbejde med, når du skal have installeret gulvvarme derhjemme.

Vi håber naturligvis, at du går herfra og er blevet klogere på Altech gulvvarme og dit gulvvarme projekt som helhed. God læselyst!

Altech gulvvarme styring: Et godt valg

Lad os starte med det, der gør lige netop dette varemærke ret interessant; Altech gulvvarme styring. Man har her fremstillet et fuldt gulvvarmesystem, som har en række smarte fordele, der absolut gør det til en af mest interessante og meget vel også bedste gulvvarme styring enheder på det danske marked.

Her får du mulighed for at regulere temperaturen i alle gulvvarmens kredse, og dermed sikre komfort for alle i hjemmet. Du kan også forvente en meget nøjagtig temperatur i den forstand, at den temperatur du indstiller, også er den, som gulvet rent faktisk varmes op til.

Endelig angiver Altech, at deres gulvvarmesystem arbejder aktivt med varmefordelingen. Det betyder i bund og grund, at du kan spare op mod 20 procent på din energiregning, bare fordi varmen bliver fordelt optimalt.

Du kan naturligvis styre det hele via en app og via digitale termostater, men alt det smarte stopper faktisk ikke her. Hvis du udvider pakken med et Access Point, får du også et system der kan koble op på alle dine øvrige Smart Home systemer. Det vil sige, at du ikke bare kan styre gulvvarmen, men også elvarme, radiatorer, sikkerhedssystemer og ikke mist belysningen i hjemmet. Det er naturligvis under forudsætning af, at alle disse også er Smart Home produkter.

Andre gulvvarme produkter fra Altech

Der er ingen tvivl om, at gulvvarmestyring for alvor er det, som Altech sælger sig selv på. Men de har naturligvis også praktisk talt alt andet, som du behøver, når der skal installeres gulvvarme i hjemmet.

Det betyder i bund og grund, at hvis du har besluttet dig for, at det skal være Altech gulvvarme styring, så kan du lige så godt købe de resterende ting fra Altech også. Det er nemmere og ofte sikre det også en bedre kompatibilitet, samt færre problemer under installationen.

Du kan blandt andet købe følgende Altech gulvvarme produkter:

  • Gulvvarmerør
  • Omløbersæt
  • Telestater
  • Fastgørelsesbøjler
  • Varmefordelingsplader
  • Gulvvarmeplader
  • Fordelerrør
  • Gulvvarme shunt
  • Rørbøjler
  • Adaptere

Listen er lang, og vi kunne fortsætte det meste af dagen, hvis ikke det var fordi, at det godt kan blive lidt kedeligt at læse om dimser til gulvvarme. Hovedpointen er dog, at du kan regne med at få alt, hvad du behøver til dit gulvvarme projekt ved at købe fra Altech.

Om Altech: Bliv klogere på virksomheden bag

Altech er ikke en virksomhed eller producent i sig selv, men i stedet er det et varemærke, hvis produkter specialiserer sig i gulvvarme. Virksomheden bag er en af Danmarks største grossister inden for produkter til VVS, vand og kloak; Brødrene Dahl.

De fleste kender nok bedst virksomheden som en kæde af butikker, der er placeret rundt omkring i landet. Men de videresælger altså ikke bare produkter fra andre virksomheder. De har nemlig også deres egne produktserier, og en af dem er så Altech.

Brødrene Dahl beskæftiger til daglig mere end 1.000 medarbejdere og fører et lager på lige under 40.000 varer fra omtrent 1.500 leverandører. De sælger naturligvis både deres produkter i de mere end 50 fysiske butikker og på deres webshop, som du finder online.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 1867 af, ja, du gættede det nok, to brødre med efternavnet Dahl (Niels Peter Smith Dahl og William Sophus Dahl). At firmaet har eksisteret lige siden, og i øvrigt lever i bedste velgående, er et tydeligt tegn på, at de ved, hvad de laver. De yder god vejledning og sælger produkter af høj kvalitet.

Undervejs i de mange år, som virksomheden har eksisteret, er der sket store ting. Blandt andet kunne de i 1950 bryste sig af at være udnævnt til Leverandør til det Kongelige danske Hof, og 37 år senere blev virksomheden solgt for første gang, og er sidenhen blevet overtaget og sammenlagt et par gange, så den i dag hører under Saint-Gobain Distribution Denmark.

Få en fagmand til at installere Altech gulvvarme hos dig

Det er sådan, at det i Danmark er lovligt at installere sin gulvvarme selv, så længe, at det er en autoriseret installatør, der klarer alle tilslutningerne. Derfor er der også en god portion af de danske boligejere, der kaster sig ud i at lave deres egen gulvvarme – og det kan man sådan set også godt.

Vores anbefaling er dog, at hvis ikke du er 100 procent sikker på, at det er en opgave, som du har styr på, så investér i en fagkyndig installatør, der kan klare arbejdet for dig. Vedkommende vil have meget mere erfaring med installation af gulvvarme, og vil derfor både kunne gøre arbejdet hurtigere og mere sikkert.

Det er naturligvis en ekstra omkostning, når man skal have en fagmand på, men vi ser det generelt som en god langsigtet investering. Hvis det reducerer risikoen for fejl, er de penge allerede godt givet ud. Samtidig kan du glæde dig over, at hvis der er lavet fejl, der resulterer i skader, der skal repareres, så har du en virksomhed, som du kan rejse erstatningskrav mod. Det kan være lidt meningsløst at gøre mod sig selv.

Indhent tilbud på opgaven og spar penge

Men bare fordi, at det skal koste penge at hyre en installatør til at komme og installere din gulvvarme i hjemmet, så er der ingen grund til bare at tage den første og bedste, som du falder over. Det er det et par årsager til.

For det første, så er den første sjældent den bedste, og for det andet, så er den første også sjældent den billigste. Vores anbefaling er helt klar; indhent tilbud fra flere virksomheder inden, at du tager en beslutning.

Det kan både spare dig for mange penge og bekymringer. Her kan du nemlig få en bedre idé om de virksomheder, som du overvejer at hyre til opgaven. Kig gerne efter den overordnede pris på opgaven, hvilke garantier de stiller, hvor hurtigt de forventer at kunne udføre arbejdet, om de står for indkøb af materialer eller om du selv skal det og så videre.

Ved at indhente og læse flere tilbud på Altech gulvvarme, får du en bedre forståelse af, hvad prislejet er for sådanne gulvvarme projekter. Samtidig vil du også få mere forstand på selve projektet, og vil kunne forholde dig mere kritisk til det arbejde og de ting, som de efterfølgende udfører og siger.