Danfoss gulvvarme

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Når man overvejer, hvorvidt man skal installere gulvvarme i hjemmet, er der mange ting, som man skal tage stilling til. Man skal blandt andet beslutte sig for, hvor mange af hjemmets rum, der skal have gulvvarme, man skal overveje hvilken type af gulvvarme man har brug for, og så skal man i øvrigt også tage stilling til, hvilken virksomhed der skal producere de produkter, man skal bruge til projektet.

Mange danskere vælger Danfoss gulvvarme, og det er ikke helt uden grund, som du vil kunne læse her i artiklen. Henover de næste par afsnit vil vi nemlig gennemgå en del af Danfoss’ produktudvalg inden for gulvvarme, og dermed gøre dig lidt klogere på nogle af de fordele, der er forbundet med at vælge Danfoss gulvvarme.

Afslutningsvis vil du kunne læse mere om, hvordan du får dit gulvvarme projekt løst til en skarp pris, og forhåbentligt går du dermed herfra med mere viden om Danfoss gulvvarme og gulvvarme generelt.

God læselyst!

Danfoss gulvvarme styring: Et oplagt valg

Der, hvor det rigtig giver mening at købe fra Danfoss, er ved deres gulvvarme styring. De har nemlig et bredt udvalg af styringsprodukter til gulvvarme, der hver især har sine styrker. Du kan blandt andet købe reguleringsventiler til montering på væggen, forskellige termostater et 24V system og ikke mindst deres smarte gulvvarmestyring løsninger.

Det er de sidstnævnte, som vi vil have fokus på her, da det for alvor er dem, der gør Danfoss gulvvarme styring attraktivt. De har nogle forskellige løsninger inden for denne kategori, hvor nogle er mere omfangsrige end andre.

Fælles for disse løsninger er dog, at de er meget smarte. Du får blandt andet mulighed for at kontrollere din gulvvarme uanset hvor du er, så længe du har din smartphone i hånden. Via en Danfoss app kan man nemlig løbende justere på temperaturerne derhjemme uden at skulle være i nærheden af en termostat.

Vælger man en af de mere avancerede løsninger til gulvvarme styring fra Danfoss, får man muligheden for at justere temperaturen på gulvvarmen og på andre enheder i hjemmet, der har en aktuator. Det kan styres både via en app og via termostater, og man får mulighed for at bestemme temperaturer i hvert rum i boligen.

Andre Danfoss Living gulvvarme produkter

Danfoss Living er en serie af produkter, der også bliver kaldt for Danfoss Smartvarme. De er primært målrettet private hjem, hvor produkterne gerne skal hjælpe til en højere komfort derhjemme. Fælles for alle disse produkter er naturligvis, at de gør det nemmere at styre varmen derhjemme; uanset om det så er radiatorerne, gulvvarmen eller en kombination af begge.

Når det kommer til Danfoss Living gulvvarme produkter, så gælder det om, at du som bruger får fuld kontrol over temperaturerne i hjemmet. Du får muligheden for at planlægge opvarmningen af boligen eller enkelte rum i løbet af dagen, løbende justere på temperaturen og meget mere.

Det er naturligvis med til at øge komforten i hjemmet, fordi du altid kan få lige præcis den temperatur, du gerne vil have ved at åbne Danfoss app’en på din telefon. Men det er i virkeligheden meget mere end bare en forbedret komfort.

Danfoss Living gulvvarme gør det nemlig også væsentlig nemmere at spare penge på energiforbruget derhjemme. Ved at kunne planlægge opvarmningen af hjemmet, og dermed skrue lidt ned for temperaturen i løbet af natten, men sørge for, at der er varmet op, når du står op og det samme, når du er ude af huset, undgår du at bruge penge på varme, når det alligevel ikke er nødvendigt.

Derfor skal du købe Danfoss produkter

Der er mange forskellige udbydere af produkter til gulvvarme, og det kan naturligvis være svært at beslutte sig for, hvilken producent, der er den rette. Der er uden tvivl fordele og ulemper ved de forskellige fabrikanter, og der er skam også andre producenter som eksempelvis Uponor og Wavin, der også laver smarte løsninger som Danfoss.

Hvad der gør Danfoss gulvvarme interessant er flere ting. Først og fremmest er det jo en dansk virksomhed, der forstår sig på kvalitet og enkelt, men lækkert design. Deres produkter passer ind i langt de fleste danske hjem, og så har de også den fordel, at de kan integrere med mere end bare gulvvarmen.

Hvis du også har radiatorer i din bolig, vil Danfoss Living produkterne være oplagte, så du kan styre al varmen derhjemme via én Danfoss app. Samtidig er der en overvejende sandsynlighed for, at nogle af dine varmeløsninger allerede er fra Danfoss, da de er en stor leverandør herhjemme.

Samtidig har de oprigtigt nogle smarte løsninger. Vi er især vældig begejstrede for app’en, der giver mulighed for at planlægge varmen i boligen, så den temperaturerne og energiforbruget løbende tilpasses, så de passer til ens planer i løbet af dagen, ugen og måneden.

Få en fagkyndig til at installere dit Danfoss gulvvarme

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have Danfoss gulvvarme i hjemmet, så er der overordnet set to fremgangsmåder. Du kan enten:

  1. Bestille produkterne selv og gøre så meget af forarbejdet som muligt, og kun have en fagmand til at klare tilslutningerne, eller
  2. Få en fagmand til at klare hele installationen fra rådgivning før projektstart til den endelige tilslutning.

Der er naturligvis nogle kombinationer, hvor du kan klare noget af forarbejdet, mens du hyrer en håndværker til at gøre noget andet. Der er naturligvis også mulighed for selv at købe alt det nødvendige materiale eller du kan i stedet lade det hele foregå gennem fagmanden.

Vores anbefaling er dog, at du vælger at få en fagkyndig til at gøre langt størstedelen af arbejdet. Du kan muligvis godt selv gøre en stor del af det, men når du får en VVS’er til at lave arbejdet, er du mere sikker på, at det bliver lavet rigtigt.

Samtidig er du også bedre dækket ind, hvis der var noget, der skulle gå galt, da det dermed er fagmanden, der er ansvarlig og ikke dig selv. Og når det kommer til gulvvarme, så er der ingen tvivl om, at hvis først det går galt, så kan det betyde vandskader og andre problemer, der kan være dyre og tidskrævende at rette op på.

Indhent tilbud på opgaven og spar penge

Det er naturligvis dyrere at få en håndværker til at lave arbejdet fra start til slut, men det er altså vores vurdering, at det er penge, der er godt investeret. Men dermed ikke sagt, at du bare skal vælge den første og bedste VVS’er – koste hvad det vil.

Du bør altid indhente tilbud fra flere forskellige virksomheder, når du skal have udført håndværkerarbejde. Dermed får du nemlig muligheden for at sammenligne tilbud på kryds og tværs. Her er det en god idé at have fokus på pris, materialevalg, garantier, eventuelle forsikringer og ikke mindst, hvor hurtigt de kan gå i gang med arbejdet.

Ved at sammenligne dette på tværs af flere forskellige tilbud får du ikke bare den bedste og billigst aftale i hus. Du får også en bedre forståelse af, hvad det er, der indgår, når man skal have installeret Danfoss gulvvarme derhjemme. Det kan være guld værd, når du efterfølgende skal kunne forholde dig kritisk til det arbejde, som håndværkeren udfører og de ting, som du bliver fortalt undervejs.