Devi gulvvarme

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du går med tankerne om at installere el gulvvarme i hjemmet, så skal du tage stilling til, hvem der skal producere denne el gulvvarme. Her vil du med al sandsynlighed falde over Devi, som i mere end 75 år har produceret løsninger til el opvarmning af boliger.

Men er Devi gulvvarme det rette valg? Det forsøger vi at gøre dig lidt klogere på i løbet af artiklen her, hvor vi kigger nærmere på el gulvvarme fra Devi. Herunder vil vi blandt andet komme ind på, hvilke gulvbelægninger deres produkter virker til.

Efterfølgende tager vi et nærmere kig på selve virksomheden Devi. Hvad er det for en størrelse, hvor holder de til og så videre. Det kan være udmærket at vide, hvad der ligger bag navnet på den virksomhed, der har produceret de produkter, som man køber.

Afslutningsvis vil vi slå et slag for, at du får en installatør til at komme og installere din gulvvarme. Det er der mange gode grunde til, og det kan du naturligvis læse mere om senere. Samtidig giver vi dig et godt råd med på vejen i forhold til at finde den absolut bedste installatør.

God læselyst!

Ubesværet el gulvvarme fra Devi

El gulvvarme er ikke den mest udbredt form for gulvvarme. Det er der flere årsager til, men den primære er, at der gælder en lidt anden lovgivning på området, end der gør for vand gulvvarme. Det kan du naturligvis læse mere om, hvis du besøger vores emneside, der er dedikeret til el gulvvarme.

Men hvis nu du har fundet ud af, at du skal have installeret elektrisk gulvvarme, så er det meget muligt, at du overvejer at købe Devis produkter. Det vil vi i hvert fald anbefale; de har nemlig specialiseret sig i at levere smarte produkter til el gulvvarme.

En af disse er deres varmemåtter, som kan købes i alverdens forskellige størrelser. Her er kablerne, der afgiver varme, når gulvvarmen er tændt, fastsat på en måtte, der bare skal rulles ud under det gulv, som du gerne vil have gulvvarme i. På den måde, fungerer det i virkeligheden meget som rullegræs eller hvis man skal lægge et gulvtæppe.

Med andre ord, får du med Devis varmemåtter en relativ ubesværet adgang til og installation af elektrisk gulvvarme. Det er uden tvivl noget af det, der gør det særdeles attraktivt at vælge deres produkter. Derudover er det værd at bemærke, at Devi også sælger varmekabler, termostater og andre varmeløsninger.

Fungerer til de fleste gulvbelægninger

Devi el gulvvarme fungerer som udgangspunkt til langt de fleste gulvbelægninger, hvilket i den grad er rart at vide, inden man går i gang med projektet. Hvis det ikke var tilfældet, var der en potentiel risiko for, at det kunne skade gulvene eller i værste fald resultere i ildebrand eller lignende.

Når det så er sagt, så er der naturligvis nogle forbehold, når Devi siger, at deres el gulvvarme virker til langt de fleste gulvbelægninger. Du skal blandt andet sikre dig følgende:

  • Gulvene skal være klargjort korrekt.
  • Temperaturvejledningen fra producenten af gulvet skal overholdes.
  • Ved laminatgulv, gulvtæppe og lignende kræves der nivellering mellem varmemåtten og selve gulvet.

Hvis du følger ovenstående, er du som udgangspunkt sikret i forhold til at kunne installere gulvvarme under de fleste gulvbelægninger. Hvis du er i tvivl, bør du dog konsultere en professionel, der kan give dig kyndig vejledning på området.

Det bemærkes også, at Devi har bestemte gulvvarme løsninger til mere følsomme gulve som laminat, trægulv og tæpper. Vi anbefaler, at du vælger disse og kombinerer dem med en termostat, der har en indbygget gulvføler. Så er du mere sikker på, at der ikke opstår problemer.

Devi gulvvarme er en del af Danfoss

Devi er en efterhånden gammel virksomhed, da den blev stiftet tilbage i 1942. Det skete i København, og navnet er en forkortelse af Dansk El-Varme Industri. De har med andre ord beskæftiget sig med el opvarmning fra dag ét.

I staten stod den primært på produktion af varmeelementer til virksomheder og andre industrielle formål. Sidenhen er der kommet et øget fokus på elektriske varmekabler, som er det, der også bliver brugt i dag. De er så sikre på deres teknologi, at de tilbyder en af branchens absolut længste garantier, hvilket absolut er værd at tage med.

Devi er ikke længere en selvstændig virksomhed, men er i stedet en del af Danfoss koncernen, der, som bekendt, er en af de største spillere på verdensplan inden for vand, varme og deslige. Selv kalder Devi sig for markedsleder inden elektrisk gulvvarme, og det har de uden tvivl planer om at fortsætte med at være.

Hele virksomheden er bygget op omkring følgende tre mål – og det bemærkes, at de ikke siger, at de vil være, men at de allerede er:

  • Vi er global markedsleder inden for elopvarmning.
  • Vi er det foretrukne valg.
  • Vi er en sund virksomhed, der er god at lave forretning med, og hvor folk har lyst til at arbejde.

Det skal naturligvis tages med et gran salt, men der er ingen tvivl om, at Devi ligger i front, når det kommer til el gulvvarme. Det ses også på de produktanmeldelser, som deres produkter får blandt andet på Google og andre steder.

Få hjælp til at installere Devi gulvvarme derhjemme

Vi har tidligere været inde på, hvordan Devi gulvvarme er nemt og ubesværet at installere. Og det er fortsat tilfældet, men det bemærkes også, at der fortsat er en del forberedende arbejde, der skal udføres. Dertil er det også her lovpligtigt med en autoriseret installatør til at tilslutte gulvvarmen.

Vores anbefaling er derfor, at du hyrer en fagkyndig til at stå for installationen af gulvvarme i hjemmet. De vil kunne yde kompetent rådgivning, hjælpe med at indkøbe materialer og produkter, og de vil kunne udføre arbejdet og klare tilslutningerne.

Ved at få en professionel til at installere Devi gulvvarme derhjemme er du sikret på flere måder. Først og fremmest reducerer du risikoen for, at der er noget, der går galt, fordi installatøren typisk ikke laver andet end at installere gulvvarme. Samtidig er du sikret, hvis der sker en fejl, da det dermed vil være installatørens skyld og virksomheden vil derfor være erstatningsansvarlige, hvis der opstår skader.

Indhent et tilbud på Devi el gulvvarme

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have Devi el gulvvarme, og at du samtidig gerne vil have hjælp til installationen, så er det vores anbefaling, at du indhenter tilbud fra minimum 3 forskellige virksomheder.

Først og fremmest skal der naturligvis indhentes tilbud, for at du overhovedet kan komme i gang med projektet. Men ved at indhente tilbud fra tre forskellige steder, er du med til at give dig selv flere muligheder.

Når du modtager de tre tilbud, kan du sammenligne dem på kryds og tværs, og dermed finde frem til det absolut bedste. Det gælder både i forhold til pris, leveringstider, garantier, forsikringer og så videre. Der er masser af ting at forholde sig til i et tilbud, og det bliver bare nemmere, når man får flere forskellige at sammenligne med.

Du kan enten selv finde tre forskellige firmaer, der tilbyder el gulvvarme, eller du kan bruge en tjeneste, der giver dig muligheden for at beskrive din opgave, og så klarer de selve indhentningen af tilbud. Det kan vi blandt andet hjælpe med her hos VVS-Oversigt.