Uponor gulvvarme

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Det bliver mere og mere populært med gulvvarme i de danske hjem til trods for, at det er et større projekt at få det installeret. Det er naturligvis ikke helt uden grund, da gulvvarme i den grad kan sikre høj komfort, bedre indretningsmuligheder og ofte også et mere effektivt opvarmningssystem.

Når først man har taget beslutningen om, at man gerne vil have gulvvarme i huset, så er det blot starten på en række beslutninger, der skal tages. Man skal eksempelvis tage stilling til, hvor stor en del af huset, der skal have gulvvarme, hvem der skal installere gulvvarmen og ikke mindst, hvilken virksomhed, der skal fremstille gulvvarmeprodukterne.

Det er sidstnævnte, som vi især vil have fokus på her i artiklen, hvor vi kigger nærmere på Uponor gulvvarme. Uponor er en fabrikant, der producerer diverse løsninger, der på den ene eller anden måde involverer vand.

I det følgende vil vi have fokus på de løsninger, som Uponor tilbyder til dig, der ønsker at installere gulvvarme i hjemmet. Vi vil præsentere nogle af de mest populære produkter, og samtidig gøre dig klogere på Uponor som virksomhed.

God læselyst!

Gulvvarme styring fra Uponor

Uponor gulvvarme dækker over praktisk talt alt, hvad du behøver for at installere gulvvarme i dit hjem. Men vi vil vældig gerne fremhæve Uponor gulvvarme styring (også kaldet for rumregulering). Fabrikanten har nemlig arbejdet med at fremstille nogle ret smarte styringssystemer, der gør det nemt og enkelt at styre både opvarmning og afkøling i boligens forskellige rum.

Der er flere forskellige typer af gulvvarme styring fra Uponor, hvor nogle er mere smarte end andre. De mest simple har et elegant design, der passer ind i enhver moderne bolig. Samtidig har de et digitalt display med mulighed for præcis indstilling af den ønskede temperatur i rummet.

Men der, hvor Uponor virkelig vinder, er med deres smarte gulvvarme styring. Her får du et komplet styringssystem, der kan integrere med diverse andre Smart Home systemer. Det kunne eksempelvis være Google Home eller Amazon Alexa.

Men det er blot toppen af isbjerget. Der er naturligvis også en app, der gør det muligt at fjernbetjene gulvvarmen uanset hvor man er, og samtidig har Uponor gulvvarme styring sørme også muligheden for at man kan indstille individuelle komfortzoner. Det betyder i bund og grund, at der kan være vidt forskellige temperaturer alt efter hvilken zone, man befinder sig i.

Andre Uponor produkter til gulvvarme

Udover Uponor gulvvarme styring, som udelukkende går på styring af gulvvarmen, så er der også andre produkter i samme kategori fra fabrikanten. Faktisk kan du købe hele gulvvarmesystemer, hvor du får alt, hvad du behøver for at installere varme i gulvet derhjemme.

Uponors udvalg af gulvvarmesystemer er bredt, og det er ikke helt forkert at sige, at der er et system til praktisk talt alle situationer. Uanset om du skal have installeret gulvvarme, der ikke må fylde for meget i højden (typisk på grund af lav loftshøjde), om du skal have gulvvarme som en monteringsplade, der er nem og ligetil at installere, om du vil have gulvvarmerør direkte på isolering eller noget helt andet.

Uponor kan mere eller mindre levere gulvvarmesystemer til det hele. Hvad der er interessant, er også, at flere af disse systemer ikke kun kan benyttes til at opvarme boligen. De kan også bruges til at afkøle den igen. På en varm sommerdag, er det absolut noget, der er værd at tage med – og det er i øvrigt ikke noget, som alle gulvvarmesystemer kan klare.

Generelt set er vi af den opfattelse, at Uponor gulvvarme absolut er værd at overveje, hvis man står overfor at skulle installere gulvvarme derhjemme. Deres produktudvalg af bredt og smart, hvilket i den grad giver fleksibilitet til dig som kunde.

Om Uponor

Uponor er en finlandsk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1918. Siden da har de ekspanderet til 26 lande og beskæftiger i dag 3.700 medarbejdere, som alle arbejder med at sikre produkter, der på den ene eller anden måde udnytter vand til at skabe forbedret komfort.

Uponor beskæftiger sig blandt andet med at lave sikre forsyninger af drikkevand, energieffektive fjernvarme og -kølesystemer, infrastruktur, der kan transportere vand og lignende. Herunder er der naturligvis også deres række af gulvvarme produkter, som i den grad også er med til at sikre både højere komfort og ofte også besparelser, når der skal betales regninger til forbrug.

Virksomheden holder til i Brøndby her i Danmark, hvor selskabsstrukturen er opbygget sådan, at der er to separate virksomheder:

  • Uponor VVS
  • Uponor Infra

Som du måske kan gennemskue, beskæftiger disse sig med forskellige områder. Uponor VVS arbejder med VVS og indeklima, hvilket blandt andet tæller gulvvarme, indendørs rørføring, ventilation, køling og mere. Både den anden side har vi Uponor Infra, der arbejder med infrastruktur. Det vil sige, at de blandt andet beskæftiger sig med regnvands- og spildevandssystemer, jordbaseret ventilation, trykrørssystemer og mere.

Uponor er således en virksomhed med mange kompetencer og mange års erfaring, som man i den grad kan trække på, når man skal have installeret gulvvarme derhjemme.

Derfor bør du vælge Uponor produkter

Der er flere gode grunde til at vælge Uponor produkter, når du skal have installeret gulvvarme derhjemme. Vi har allerede været forbi flere af dem, men her får du altså en kort opsummering, så du er helt med på nogle af de fordele og styrker, der er ved de produkter, som Uponor fremstiller.

Først og fremmest er der tale om en virksomhed, der har lavet plastrør og vandføring i mere end 100 år. Det er ikke bare mange års erfaring, men også et tegn på, at de ved, hvad de laver. En virksomhed kører ikke i et århundrede, hvis ikke de skaber værdi for deres kunder.

Dernæst er Uponor langt fremme, når det kommer til smarte gulvvarmesystemer og gulvvarme styring. Hvis vi skal blive ved det første, så kan du nemlig købe alverdens komplette gulvvarmesystemer, der er lavet til forskellige forhold. Det betyder, at du kan få det optimale gulvvarme til lige netop dit hjem – og i øvrigt kan du også få et system, der ikke bare kan opvarme boligen, men også afkøle den.

Når det kommer til gulvvarme styring fra Uponor, vil vi vældig gerne fremhæve det enkle, stilrene og meget moderne design, som deres rumtermostater har. Dernæst er der ingen tvivl om, at de med deres apps, smarte temperaturregulering med komfortzoner og integration med diverse smart home systemer, er i første række, hvis man gerne vil have moderne gulvvarme styring i hjemmet.

Indhent tilbud på Uponor gulvvarme

Vil du gerne have Uponor gulvvarme derhjemme? Så er vores anbefaling, at du indhenter tilbud på det fra en række forskellige installatører, der både kan hjælpe med at indkøbe produkterne fra Uponor og efterfølgende installere det derhjemme.

Ved at indhente tilbud fra flere installatører, får du muligheden for at sammenligne priser, leveringstider, garantier og lignende på kryds og tværs. Dermed er du med til at sikre dig selv den bedste aftale, hvilket i den grad er en vigtig ting at have styr på.

Du kan indhente tilbud direkte via siden her, så det er blot at komme i gang. Vores råd er, at du beskriver opgaven så grundigt som overhovedet muligt, da du dermed er sikret de bedste og mest akkurate tilbud fra installatørerne.