Wavin gulvvarme

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Wavin er et af de helt populære mærker, som danskerne tyer til, når de skal have installeret gulvvarme derhjemme. Med Wavin gulvvarme er man nemlig sikret høj kvalitet til fornuftige priser – og det er i bund og grund den helt perfekte sammensætning.

Her på siden vil vi dykke lidt mere ned i Wavin og deres gulvvarme produkter. Du vil blandt andet kunne læse mere om selve virksomheden, deres udvalg af gulvvarme styring og øvrige produkter til gulvvarme, samt blive klogere på, hvordan du får installeret Wavin gulvvarme derhjemme.

Formålet er naturligvis at sikre, at du ved så meget om gulvvarme fra Wavin som overhovedet muligt, inden du påbegynder dit nye gulvvarme projekt derhjemme. Hvis du i øvrigt vil vide mere om gulvvarme og lignende, har vi et væld af øvrige artikler her på hjemmesiden, der omhandler alt fra gulvvarme og solfangere til pilleovne og omfangsdræn.

God læselyst!

Gulvvarme styring fra Wavin: Et sikkert valg

Wavin gulvvarme styring er helt i top, når det kommer til styringsløsninger af høj kvalitet. Som du vil kunne læse mere om senere i artiklen her, har Wavin designet og produceret styring af gulvvarme i mange år, og de ved derfor, hvad de laver.

Hvis du har været i boliger med gulvvarme, har du sandsynligvis også interageret med eller i hvert fald set gulvvarme styring fra Wavin. De har et ikonisk og intuitivt design, der gør det nemt og overskueligt at styre gulvvarmen til hverdag.

Wavin gulvvarme styring kan købes i flere forskellige afarter, som naturligvis varierer både i forhold til funktioner og priser. Her har de blandt andet populære løsninger som AHC9000 og Sentio, der hver især har deres styrker.

Fælles for alle de styringsløsninger fra Wavin, som man kan købe til sin gulvvarme er, at de er fornuftigt prissat. Her får du nemlig masser af værdi for pengene, og det er absolut en egenskab, der er værd at fremhæve.

Hvad end du er på udkig efter et avanceret system til styring af gulvvarme med et væld af smarte funktioner, eller hvis du blot ønsker en mere simpel styringsløsning, så fremstiller Wavin sandsynligvis noget, som passer til netop dine behov.

Andre gulvvarme produkter fra Wavin

Wavin er helt klart kendt for at levere gulvvarme styring, men de kan faktisk meget mere end det. Du kan faktisk mere eller mindre få leveret alt til dit nye gulvvarme projekt fra Wavin.

Det vil med andre ord sige, at du blandt andet kan købe følgende fra Wavin:

 • Gulvvarme styring
 • Gulvvarme rør
 • Gulvvarme fordelerrør
 • Gulvvarme shunte
 • Gulvvarme paneler
 • Gulvvarme tilbehør

Den skarpe læser vil bemærke, at det praktisk talt er en komplet gulvvarmeløsning, og det er faktisk en rigtig vigtig fordel. For mens man egentligt godt kan mixe og matche produkter fra forskellige leverandører, når man skal have gulvvarme, så kan det ofte give en mere ubesværet og helstøbt oplevelse, når den samme producent har produceret hele gulvvarmeløsningen.

 

Fordelen ved Wavin gulvvarme er, at de har fokus på den gode oplevelse hele vejen igennem. Det gælder både for dig som slutbruger, men også for bygherrerne, der planlægger projektet og for installatørerne, som står med selve arbejdet i forbindelse med monteringen af produkterne.

Der er med andre ord plads til at skabe en meget funktionel gulvvarmeløsning samtidig med, at man ved, at tingene bare fungerer, når man vælger Wavin. Det er absolut værd at tage med – især fordi det også kan betyde en økonomisk fordel, da man gerne skulle undgå at bruge tid på at få produkter fra forskellige producenter til at spille sammen.

Om Wavin

Wavin beskriver sig selv som en innovativ løsningsudbyder til bygge- og infrastrukturindustrien på tværs af flere kontinenter. Det siger i virkeligheden ikke så meget, så vi har tilladt os i stedet at fortælle lidt om virksomheden med vores egne ord.

Wavin er oprindeligt et hollandsk firma, og de har da fortsat hovedsæde i det hollandske. De er dog repræsenteret i mere end 40 lande på verdensplan, og har blandt andet kontor og produktionsfaciliteter i Hammel, som er en by lidt uden for Aarhus.

De arbejder blandt andet med produkter til vand og afløb. Her har deres helt store speciale i mange år været at producere og sælge plastrørssystemer, der kan sikre adgang til drikkevand eller bruges til at bortlede spildevand og regnvand på en miljøvenlig facon.

På VVS-fronten arbejder Wavin aktivt med at producere energibesparende produkter og løsninger, der kan øge komforten hos slutbrugeren. Det er naturligvis her, at vi ser deres populære gulvvarmesystemer, men de Wavin producerer blandt andet også indvendige afløb og såkaldte installationsenheder.

Inden vi fortsætter får du lige lidt fakta om Wavin, som kort kan opsummere, hvilken størrelse virksomhed, der her er tale om:

 • Mere end 12.000 ansatte på verdensplan
 • Produktion på omtrent 20.000 ton om året i Hammel, Danmark
 • Mere end 375 patenter tilhørende Wavin
 • Virksomheden råder over et internationalt udviklingscenter med 50 specialister, der løbende arbejder på produktudvikling
 • Knap 2.500 varenumre klar til at blive leveret til projekter i hele Danmark

Få assistance fra en fagmand i forbindelse med installation af Wavin gulvvarme

Hvis du har besluttet dig for, at der skal installeres Wavin gulvvarme i din bolig; enten som et komplet system eller blot som styring eller lignende, så spørger du muligvis dig selv om, hvad fremgangsmåden skal være herfra.

Det er i Danmark lovpligtigt, at det er en autoriseret VVS’er, der laver tilslutningerne, når der installeres gulvvarme. Noget af det forberedende arbejde må du dog gerne gøre selv, hvis ellers, at du har modet på det.

Vores generelle anbefaling er dog, at man inddrager en fagmand fra begyndelsen, når man skal installere Wavin gulvvarme (eller anden gulvvarme for den sags skyld). Det kan som udgangspunkt virke som en dyrere løsning, men i længden kan det godt spare dig for både penge og bekymringer.

Ved at trække på en fagmand allerede fra begyndelsen af, og dermed få hjælp til forundersøgelser, rådgivning, indkøb, forberedende arbejde og installation, er man sikker på, at alt bliver lavet som det skal. Og hvis noget går galt, kan man rejse erstatningskrav mod virksomheden, der har udført arbejdet – noget man ikke får meget ud af, hvis man har lavet størstedelen af projektet selv.

En fagmand kan være en vigtig ressource, som i den grad kan gøre det lettere og mere overkommeligt at få installeret gulvvarme derhjemme.

Indhent tilbud på Wavin gulvvarme

Uanset om du vælger at inddrage en fagmand allerede fra projektets start af eller om du venter til dit Wavin gulvvarme skal tilsluttes, så kommer du ikke uden om, at du skal have fat i en autoriseret VVS’er på et eller andet tidspunkt.

Her er du naturligvis interesseret i at finde en, der kan gøre det til en fornuftig pris og samtidig udføre et godt stykke arbejde. Sådan en fagmand finder du ikke ved bare at vælge den første og bedste, som du falder over.

Vores anbefaling er i stedet, at du sender din opgave i udbud, i den forstand, at du beskriver den på en platform, hvor forskellige VVS’ere får muligheden for at give deres bedste tilbud på løsningen af den pågældende opgave.

Dermed kan du nyde godt af flere fordele, som alle er værd at tage med:

 • Du slipper for selv at finde forskellige VVS’ere som du kan sende opgaven til
 • Du får muligheden for at sammenligne forskellige tilbud på samme opgave
 • Du introduceres til fagkyndige, der kan installere Wavin gulvvarme og rådgive dig omkring dette
 • Du kan potentielt set spare mange penge på projektet