Håndklædetørrer vand

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er du træt af våde og kolde håndklæder, når du kommer ud fra badet? Så bør du måske overveje at anskaffe dig en håndklædetørrer til vand. Dit badeværelse skal være et rart sted at være, og her er rene og lune håndklæder en essentiel del af et hyggeligt badeværelsesmiljø.

Det er rart med et lunt håndklæde at tørre sig i efter et bad, men der er flere fordele at hente, når det kommer til en håndklædetørreres egenskaber. Når dine våde håndklæder ikke får lov at hænge til tørre i badeværelset, vil du også opleve, at indeklimaet bliver bedre.

Fugten kan både give en dårlig lugt i badeværelset og i dine håndklæder, men det kan også skabe langt mere alvorlige problemer som skimmel og mug, hvilket skaber et dårligt og sundhedsskadeligt miljø i badeværelset. Men disse problemer kan løses med en håndklædetørrer.

Du kan få håndklædetørrer i forskellige materialer, designs og farver. Desuden kan fås de til både vand og el. Uanset hvilken håndklædetørrer du vælger, vil den helt sikkert klæde dit badeværelse, og samtidig gøre det ekstra stilfuldt og luksuriøst. Prisen på en håndklædetørrer til vand eller el varierer alt efter, hvilken model og materiale du vælger.

Har du brug for hjælp til at finde den håndklædetørrer til vand, der passer bedst til dit badeværelse, er du velkommen til at kontakte VVS-oversigt. Så guider vi dig på rette vej med gode råd og vejledning.

Hvilken håndklædetørrer skal jeg vælge?

Når du skal vælge en håndklædetørrer, er der flere ting, du skal tage højde for, så du er sikker på at vælge den helt rigtige for dig. F.eks. skal du tænke over, hvilken størrelse dine håndklæder har, så du kan få en håndklædetørrer, der passer til størrelsen på dine håndklæder. Dine håndklæder kan dog sagtens være foldede, mens de hænger på håndklædetørreren.

Du skal desuden tage højde for, hvor mange personer der bor i din husstand, så alle kan få en plads på håndklædetørreren til deres håndklæde. Skal der være plads til to eller fem håndklæder? Det kan også være, at din bolig har flere badeværelser, og du derfor vil have en håndklædetørrer på hvert badeværelse.

Endelig skal du selvfølgelig tænke på at vælge en håndklædetørrer, der kan være på dit badeværelse uden at fylde for meget.

Ud over håndklæder kan håndklædetørreren også bruges til at tørre tøj på. F.eks. hvis du kommer hjem fra en gåtur med hunden i regnvejr. Her er det praktisk, at du også har lidt plads til at tørre dine våde strømper og jakke. Heldigvis kan du få håndklædetørrer i mange forskellige størrelser, så du kan nemt finde en størrelse, der passer til dine behov.

Håndklædetørrer til vand eller el?

Som nævnt kan en håndklædetørrer fås til både vand eller el som varmekilde.

En håndklædetørrer til el er lidt dyrere end en håndklædetørrer til vand. Til denne type håndklædetørrer skal du have en el-patron, som du styrer varmen med. Den er dyrere end en håndklædetørrer til vand, fordi den bruger strøm hele året. Den er enkel at sætte op, da du blot skal lave huller i væggen, der hvor den skal sidde. Derefter tilslutter du den til strøm, og så er den klar til at blive taget i brug. Det kræver naturligvis, at du har en strømtilslutning i nærheden af, hvor håndklædetørreren skal hænge. Hvis du ikke har det, kan du få hjælp af en VVS’er til at installere en.

Hvis du vælger en håndklædetørrer til vand, er den en del mere økonomisk end den til el. Den virker på den måde, at den sidder på centralvarmestationen. Den kan både tilsluttes centralvarmen, fjernvarmen eller gulvvarmen. Den virker således kun, når du har varme på. Hvis du f.eks. ikke har varme på om sommeren, virker håndklædetørreren til vand altså ikke der. Den kan enten reguleres ved hjælp af termostatventiler eller manuelt. Du kan i øvrigt også få håndklædetørrer med intelligent styring. De forskellige funktioner betyder også, at prisen på en håndklædetørrer varierer meget.

Da en håndklædetørrer til vand skal tilsluttes centralvarmestationen, betyder det også, at den er dyrere og mere besværlig at sætte op. Her skal du helst have hjælp af en VVS-installatør, men det er ikke noget problem. Vi hos VVS-oversigt har VVS-installatører i hele Danmark, så vi kan sagtens finde en nær dig, der kan hjælpe dig med at installere din håndklædetørrer til vand.

Selvom der findes både el og varmebaserede håndklædetørrer, behøver du faktisk ikke vælge mellem én af løsningerne. Du kan få en model, der er en kombination af el og vand, som tilsluttes dit varmeanlæg samt en elpatron.

Står du i den situation, at du er i gang med at renovere badeværelse, og derfor er i gang med at lægge vandbaseret gulvvarme, er det enkelt at installere en håndklædetørrer til vand.

Hvilket materiale skal min håndklædetørrer være i?

En håndklædetørrer til vand fås i et væld af designs og forskelligt materiale. Af materiale kan du vælge imellem rustfrit stål i forskellige farver og overflader. Der er både sølv, guld, perlemor og sort. Materialevalget afhænger selvfølgelig også af, hvilken model du har udset dig.

Når det kommer til design, er der også mange håndklædetørrer at vælge i mellem. Du kan både få nogle med et klassisk look, men der findes også håndklædetørrer, der nærmest er en skulptur i sig selv.

Du skal i øvrigt også tage stilling til, hvor din håndklædetørrer skal sidde på badeværelset. Dette kommer selvfølgelig an på, hvilken model du har valgt.  Du skal dog være opmærksom på, at den bør placeres et stykke over gulvet.

Desuden er det vigtigt at understrege, at en håndklædetørrer ikke nødvendigvis skal installeres på badeværelset. Har du f.eks. et bryggers, hvor du finder det relevant med en håndklædetørrer, kan det også sagtens lade sig gøre at installere en der.

Håndklædetørrer til vand pris

Prisen på en håndklædetørrer afhænger af forskellige faktorer. Som nævnt er en til el dyrere end en håndklædetørrer til vand. Driftsmæssigt er en håndklædetørrer til el dyrere end en til vand. Derudover skal du tænke på, om du har brug for en VVS kyndig til at installere den for dig.

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning angående valg af håndklædetørrer til vand, er du naturligvis velkommen til at kontakte VVS-oversigt. Så hjælper vi dig, med at finde en løsning, der passer til dine behov. Vi har også VVS’ere i hele Danmark, så vi kan nemt finde en nær dig.