Jordvarme service

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis din bolig opvarmes via et jordvarmeanlæg, er det vigtigt, at du får det serviceres i ny og næ. Ved at få udført et jordvarme service sikrer du, at dit anlæg fungerer optimalt. Dertil vil et service jordvarmeanlæg også sikre, at den naturlige energi i jorden bliver udnyttet på effektiv vis.

Som en del af de fleste jordvarmeanlæg service, får du også et eftersyn af din varmepumpe. Det er lovpligtigt at få dette eftersyn udført én gang om året. Du behøver dog ikke at få udført et komplet service på jordvarme hvert år.

Hvor tit skal jeg have udført et jordvarme eftersyn?

Der findes ikke et specifikt interval, der skal følges, når det kommer til eftersyn af dit jordvarmeanlæg. Der er flere faktorer, der skal tages højde for i denne forbindelse, men det er dog primært alderen, der er afgørende for, hvor ofte det skal serviceres.

Derudover er der også forskel på, hvem der har installeret det samt andre faktorer. Du kan dog forvente, at det med tiden slides, hvorfor det er nødvendigt, at et ældre jordvarmeanlæg bliver serviceret oftere end et nyt.

Endvidere bør det understreges, at det er bedre, at du får det serviceret for ofte end for sjældent. Hvis det bliver serviceret ofte, er du nemlig sikker på, at det holder tæt og hele tiden yder bedst muligt.

Hvorfor er det vigtigt at servicere sit jordvarmeanlæg?

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange, der tror, at det er nok, at man blot får sit jordvarmeanlæg installeret af et autoriseret firma. Det er vigtigt, at man gør det, men det betyder ikke, at man undgår at servicere det med jævne mellemrum.

Det er ganske vist korrekt, at et jordvarmeanlæg ikke kræver det store, når det kommer til vedligeholdelse, men derfor bør det regelmæssigt efterses. Når et serviceeftersyn udføres, bliver anlægget nemlig både renset og gennemkontrolleret.

I og med, at størstedelen af dit jordvarmeanlæg er gravet ned, er det hverken let eller billigt at reparere det, hvis der opstår problemer. Derfor er det vigtigt, at man er på forkant med det, hvilket man lettest er, ved at få udført regelmæssige eftersyn af anlægget.

Hvad koster jordvarme service?

Det er de færreste, der har lyst til at betale mere end højst nødvendigt for eftersynet af deres jordvarmeanlæg. Derfor er der mange, der har et ønske om at vide, hvad det koster. Desværre er det ikke muligt at give et konkret svar på dette. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind.

Skal du have udført et serviceeftersyn af dit jordvarmeanlæg, bør du derfor indhente tilbud fra forskellige aktører. Dermed har du en bunke tilbud, du kan holde op mod hinanden. Formålet med dette, er at sammenligne de modtagne tilbud, og vælge det af dem, der er bedst.

Som udgangspunkt kan du dog forvente en pris på mellem 1.500 og 2.500 kr. inkl. moms. Hos nogle aktører er det dyrere, mens andre er billigere. Generelt vil du dog opleve, at dine tilbud befinder sig i ovennævnte prisleje.