Montering af blandingsbatteri

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du skal have monteret et blandingsbatteri, er det en god idé at overlade arbejdet til en VVS’er. Det er dog ikke et krav, da det ikke kræver autorisation at montere et blandingsbatteri. Har du mod på at gøre det selv, er der derfor intet, der står i vejen for det.

Vil du være sikker på, at montering er korrekt klaret, rådes du dog til at overlade arbejdet til en fagperson. I og med, at det er en relativt simpel opgave, er det heller ikke uoverskueligt dyrt at få arbejdet udført af en VVS’er.

Hvad koster montering af blandingsbatteri?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få monteret et blandingsbatteri. Der er nemlig flere faktorer, der har betydning for prisen. Som angivet, er det dog en relativt simpel opgave, hvorfor det ikke befinder sig i den dyre ende.

Når du skal have monteret et blandingsbatteri, kan du forvente en pris på mellem 2.500 og 3.500 kr. inkl. moms. Der vil dog være udbydere, der er enten dyrere eller billigere. Derfor er der stor forskel på, hvad det koster at få monteret et blandingsbatteri.

I og med, at det er VVS’eren selv, der fastsætter sin pris for opgaven, varierer det en del. Du skal naturligvis betale for selve blandingsbatteriet, men du skal også betale for VVS’erens timepris. Det er særligt sidstnævnte, der får priserne til at variere.

Kan jeg selv montere et blandingsbatteri?

Som angivet tidligere, er det ikke ulovligt at montere et blandingsbatteri selv. Har du mod på at gøre det selv, er der intet, der står i vejen for det. Det er dog vigtigt, at du er sikker på, at du har evnerne til at montere det på korrekt vis.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv kan montere det, bør du ikke gøre det. I stedet skal du hyre en VVS’er, der kan stå for arbejdet for dig. Dermed er du sikker på, at det bliver gjort på korrekt vis. Derfor er det også denne løsning, som de fleste vælger.

Samtidig er det ikke synderligt dyrt at overlade opgaven til en professionel. Det kan nemlig gøres for 2.5-3.500 kr., som tidligere nævnt. Det er en lille pris at betale for at vide sig sikker på, at arbejdet er udført korrekt – især hvis man selv er i tvivl om, hvordan man gør.

Få altid tilbud fra flere VVS’ere

Ønsker du at få hjælp til montering af blandingsbatteri fra en VVS’er, er det vigtigt, at du tager dig tid til at indhente flere tilbud. Ved at gøre dette, er du nemlig sikker på, at du ikke accepterer et tilbud fra en aktør, der tager sig for godt betalt.

Der er ikke noget fast antal tilbud, som du absolut skal indhente. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad der er det rette antal. Det er dog en god idé at holde dig til mellem tre og fem, da det ellers kan blive uoverskueligt at sortere i de mange tilbud.