Lydløs pilleovn

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er du på udkig efter en lydløs pilleovn, som ikke støjer så meget, og som i stedet kan være et dejligt, stille og anonymt element i din bolig? Så er du kommet til det helt rette sted – her i artiklen kigger vi nemlig lidt nærmere på lydløse pilleovne, og giver blandt andet også et par gode råd med på vejen i forhold til valg af den bedste pilleovn på markedet.

Det sker naturligvis alt sammen i et forsøg på at gøre dig klogere på, hvordan du finder den bedste støjsvage pilleovn, og samtidig håber vi også, at du bliver knivskarp på, hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Undervejs får du også tricks til, hvordan du finder den bedste (time)pris på en fagkyndig, der kan hjælpe dig med at installere din nye ovn i hjemmet. Og som i øvrigt også kan hjælpe med rådgivning, valg af pilleovn og så videre.

Hvis du gerne vil vide mere om pilleovne fra det populære mærke Ecoteck og mere generelt, kan du finde masser af informationer på vores emneside dedikeret til lige netop dette. Der er altså rigeligt med læsestof, som du kan kaste dig ud i, og forhåbentligt går du herfra som et menneske, der er meget klogere på den energivenlige opvarmningsløsning.

Gå efter en pilleovn med lavt støjniveau

Det er ikke noget, som ret mange er opmærksomme på inden, at de køber en pilleovn, men de kan faktisk godt larme en del, når de er i gang. Det skyldes simpelthen, at der både er en blæser og en såkaldt sneglemotor, der langsomt suger træpillerne ind i ovnen.

Man kan ikke undgå at disse larmer, og man kan derfor heller ikke finde en decideret lydløs pilleovn. Hvad man derimod kan finde, er nogle, der er tæt på at være lydløse. Man kalder dem for lydløse, men i realiteten er det nok nærmere en pilleovn med lavt støjniveau.

Men det kan i den grad være investeringen værd at vælge sådan en model, hvis man generelt er sart overfor støj i hjemmet. Man har heldigvis også en måde, hvorpå man kan justere mængden af støj fra pilleovnen en smule. Det er nemlig sådan at lydniveauet ofte er mere eller mindre lineært forbunden med effekten på ovnen, så når man skruer op for den, vil man også skrue op for den hastighed, som blæseren og sneglemotoren bevæger sig med og dermed også for støjniveauet.

De fleste vil som regel sætte pris på en mere lydsvag pilleovn, og det er det, som vi anbefaler, at du går efter, når du køber en sådan.

Den bedste pilleovn på markedet er lydløs

Hvis du er på udkig efter den bedste pilleovn på markedet, så er det ikke nødvendigvis nemt at give dig et svar på, hvilken en du skal købe. Det kan variere utrolig meget alt efter dine specifikke behov, ønsker og din økonomi.

Dog kan vi afsløre, at Lory Langå er en pilleovn, der er blevet kåret som bedst i en test af pilleovne – og den bliver rost for sin meget lydsvage opbygning. Det skyldes blandt andet, at den har det, som man kalder for en lukket blæsemotor.

Fordi der er lukket ind til blæsermotoren, har lyden sværere ved at trænge ud, og det er simpelthen det, som skyldes, at der her er tale om en lydløs pilleovn. Men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at der ikke også er gode pilleovne, som ikke er lydløse – ligesom lydløse pilleovne ikke altid er de bedste.

Det er en meget individuel vurdering, og vi anbefaler derfor, at du læser op på de forskellige muligheder, og ender med at vælge den model, der er bedst til dig.

Derfor er det en god idé at gå efter en testvinder

Det kan dog være en rigtig god idé at holde øje med disse testvindere, fordi der som regel er noget om snakken. Men det er ikke altid sådan, at det er nok bare at bruge én test som sin kilde. Flere forskellige anmeldelser fra eksperter, kunder og så videre er bedst, da man dermed sikre sig, at man ikke basere sin viden på én persons gode eller dårlige oplevelse med den pågældende pilleovn.

Der er mange steder på nettet, hvor man kan finde testvindere, når det kommer til den bedste lydløse pilleovn, og vores anbefaling er altså, at du sætter din tid af til at læse disse forskellige tests igennem. For din egen skyld, bør du være ekstra kritisk i forhold til, hvor de har deres informationer og data fra, så du sikrer dig, at testen ikke er baseret på ren luft og gisninger.

Få en fagkyndig til at installere din bedst i test pilleovn

Hvis du har fundet dig en pilleovn, der har vundet titlen som bedst i test, så er det naturligvis bare med at få den bestilt. Det er dog ikke alle forhandlere, der også tilbyder at montere pilleovnen for dig derhjemme, og du kommer derfor selv til at skulle stå for den del af processen.

Generelt set anbefaler vi, at du hyrer en fagkyndig, som kan hjælpe med at installere din bedst i test pilleovn derhjemme. Det er nemlig med til at sikre, at den bliver installeret korrekt uden de store problemer, og samtidig slipper du for at skulle finde ud af, hvordan man griber hele den del af arbejdet an.

I stedet kan du stå for at indkøbe nogle gode træpiller, så du er klar til at fyre op i din helt nye pilleovn – som forhåbentligt er den absolut bedste på markedet og i øvrigt også gerne uden for meget støj.

Det kan umiddelbart virke som en dyr og stor investering at få en fagkyndig til at komme og installere noget, som man i teorien godt ville kunne selv, men det er i de fleste tilfælde faktisk en rigtig god investering, som man kommer til at takke sig selv for efterfølgende.

Indhent tilbud på en pilleovn uden støj

Men dermed ikke sagt, at du skal betale overpris for at få installeret din pilleovn uden støj. Det betyder med andre ord, at du ikke bare skal vælge den første og bedste fagmand, der byder sig op til at komme og få installeret din lydløse pilleovn.

Vores anbefaling er helt klart, at ud i stedet får fat i flere forskellige virksomheder, der kan assistere med opgaven. Bed dem om at give deres bedste tilbud på, hvad det skal koste at få monteret en lydløs pilleovn derhjemme.

Når du modtager de forskellige tilbud, får du en unik mulighed for at vælge den absolut bedste virksomhed til opgaven baseret på en lang række forskellige parametre. Her er prisen naturligvis essentiel, men du bør også være opmærksom på, hvor lang tid de forventer at skulle bruge på arbejdet, hvorvidt de er friske på at give rådgivning, om de er flinke at tale med, om de har ekstra garantier udover det sædvanlige og så videre.

Der er en masse faktorer, der bør spille ind. Hvis du endnu ikke har valgt dig en lydløs pilleovn, så kan du også høre virksomhederne ad, om de kan assistere med indkøb og valg af en god model. De vil typisk have ekspertise på området og kontakterne i orden, så de kan skaffe en ovn til en fordelagtig pris.