Nyt toilet

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er det ved at være tid til at skifte det gamle toilet ud med et nyt toilet? Når det kommer til toiletter, er der flere muligheder at vælge imellem, de fås i forskellige designs til forskellige priser. Du kan derfor vælge lige præcis det toilet, der passer perfekt ind i din boligs øvrige indretning.

Hertil kommer, at monteringen af toiletter er forskellig alt efter, hvilket toilet der er tale om, hvilket du skal være opmærksom på, når du vælger toilet. Har du mod på det, kan du selv montere dit nye toilet, men du har også mulighed for at få det leveret og monteret, hvis du ikke har en VVS’er gemt i maven.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos VVS-oversigt. Så hjælper vi dig, hvis du har spørgsmål angående anskaffelse af nyt toilet.

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Når du skal have et nyt toilet, skal du tage stilling til, hvordan det skal se ud. Du kan imidlertid vælge imellem et gulvstående og et væghængt toilet. Derudover fås toiletter i et væld af designs, og med forskellige funktioner. Så når du skal vælge toilet, behøver du ikke kun at tænke praktisk, du kan nemlig få et toilet i det design, der passer bedst ind i dit badeværelse.

Væghængt toilet

Et væghængt toilet har en usynlig cisterne. Det skal monteres på væggen foran cisternen. Det betyder, at dit badeværelse får et enkelt og meget stilfuldt design. Desuden gør et væghængt toilet rengøringen langt nemmere, fordi der ikke er så mange overflader og kroge, der skal rengøres. Det kan være lidt mere kompliceret at montere et væghængt toilet end et gulvstående toilet.

Gulvstående toilet

Et gulvstående toilet er det klassiske toilet. Der findes flere måder at montere sådan et på alt efter, om det er et toilet med s-lås eller et toilet med p-lås:

Gulvstående toilet med s-lås

Hvis dit toilet er monteret således, at afløbet går ned i gulvet, så er det et toilet med s-lås, du har. Skal du have nyt toilet, er det nemmest at købe et toilet magen til det, du skal have udskiftet. Det gør i hvert fald monteringen meget lettere. Der findes både toiletter, der har en skjult s-lås og toiletter med en synlig s-lås. Så kan du nemt finde det toilet, der passer til dine behov.

Skal du have fjernet dit gamle toilet, for at få plads til et nyt toilet, er det en opgave, du sagtens selv kan klare. Men er du ikke tryg ved det, kan du altid få hjælp af os hos VVS-oversigt. Vi har VVS’ere i hele Danmark, er kan hjælpe dig.

Gulvstående toilet med P-lås

Har du et toilet med p-lås, er det koblet på afløbet i væggen bag dit toilet. Skal du have nyt toilet, og vil du gerne have, at det skal være nemt at montere? Så kan det være, at du skal vælge et toilet med p-lås. Du kan få mange forskellige slags toiletter med p-lås med forskelligt design, så det er bestemt muligt for dig at finde et, der passer ind i dit hjem.

Hvilke funktioner kan et toilet have?

Ud over en skylleknap, der nok er den vigtigste funktion, et toilet skal have, er der faktisk toiletter, der kan mere end det. Du kan bl.a. få toiletter med en vandsparefunktion, så du både sparer vand og penge.

Derudover kan du få toiletter med berøringsfrit skyl. Det fungerer på den måde, at du fører din hånd over en sensor, som aktiverer skyllefunktionen.

Sidst men ikke mindst, kan du få toiletter med dusch-funktion. Når du har været på toilet, rengør en nænsom vandstråle dig simpelthen.

Som du kan se, er der altså toiletter til enhver smag.  Så er det blot at vælge det, der passer dig bedst.

Kan jeg selv montere et nyt toilet?

At montere et toilet er en rimelig simpel opgave, hvis man er en smule handy. Måden det nye toilet skal monteres på, afhænger af, hvilket toilet det er. Som nævnt findes der toiletter med s-lås, p-lås og væghængte toiletter.

Det gælder, at toiletter med s-lås ikke egner sig til vandrette afløbsrør, hvorimod toiletter med P-lås godt kan monteres på vandrette afløbsrør.

Hvis du selv går i gang med at montere nyt toilet, skal du huske at lukke for vandet først.

Hvad er prisen på et toilet inkl. montering?

Det er meget varierende, hvad prisen på et nyt toilet inkl montering er. Der hvor du har tænkt dig at købe dit toilet, kan du altid forhøre dig, om det er muligt at få det monteret og leveret.

Prisen på monteringen af toilettet afhænger bl.a. af, hvor nemt det er at få det monteret og hvor meget tid, der skal bruges på opgaven. Skal du f.eks. have udskiftet et gulvstående toilet med et væghængt, er monteringen en smule mere kompliceret. Prisen afhænger også af, om du både skal have afmonteret det gamle toilet og monteret det nye.

Kan jeg få mit toilet leveret og monteret?

Når du skal købe et nyt toilet kan det være rart at få det leveret og monteret, især hvis du ikke har tænkt dig at montere det selv. Har du heller ikke selv mulighed for at transportere et toilet, kan du forhøre dig, der hvor du har tænkt dig at købe nyt toilet, om det er muligt at få det leveret og evt. monteret. Har du brug for hjælp til at få dit toilet monteret, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os hos VVS-oversigt. Vi har VVS’ere i hele Danmark, som er klar til at hjælpe dig.

Mit toilet virker ikke, hvad gør jeg?

Hvis dit toilet ikke virker, skal du finde ud af hvad årsagen er. På den måde kan du komme frem til, om det er et problem, der kan fikses, eller om du skal have et nyt toilet.

Tilstoppet toilet

En meget almindelig årsag til, at et toilet ikke virker er, at det er tilstoppet. Her kan du forsøge dig med svupperen, for at få løsnet det, der stopper dit toilet til. Du kan også prøve at hælde en deciliter opvaskemiddel i toilettet efterfulgt af en spand vand eller to. Virker det ikke, kan det blive nødvendigt at forsøge at løsne proppen med hænderne. Så er det altså bare på med gummihandskerne og i gang.

Kan du ikke løse problemet, kan det blive nødvendigt med hjælp fra en VVS’er.

Mit toilet vi ikke skylle ud

Det kan også være, at du oplever, at dit toilet ikke vil skylle ud. En årsag kan være, at skylleknappen er monteret forkert, måske sidder den løst eller i værste fald, sidder den helt fast.

Måden du fikser det på, afhænger af, hvilket slags toilet du har. Måske har du mulighed for at tage skylleknappen af, og justere på nogle mekanismer deri. Du kan også prøve at undersøge, om det er hanen, der er tilkoblet toilettet, der er noget i vejen med. Den sidder bag toilettet.

Få hjælp af en professionel VVS’er

Trænger du til at få udskiftet dit gamle toilet med et nyt? Så er der altid hjælp at hente her hos VVS-oversigt. Vi har VVS’ere i hele Danmark, der kan hjælpe dig med at afmontere dit gamle toilet og montere et nyt toilet. Oplever du problemer med dit toilet, kan vi også fikse det. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.