Toilet s-lås

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Toilettet er en vigtig del af alle husholdninger, og hvis du er ved at installere et nyt badeværelse, bør du således også bruge noget energi på at finde ud ad, hvilken type toilet der skal installeres, når alle klinker, armaturer og så videre er på plads.

Der er nemlig forskel på toiletter, og en af de ting, som adskiller dem fra hinanden, er deres vandlåse. Og hvilken vandlås, du skal vælge, afhænger af, hvilket afløb du har på dit badeværelse.

Der findes hovedsageligt to typer af vandlåse i moderne toiletter, og disse er:

  • Toilet med s lås
  • Toilet med p lås

Det er vigtigt, at du får valgt et toilet med den rette vandlås, da du ellers kan løbe ind i nogle store problemer.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have et toilet s lås eller et med p lås, er det en god idé at hive fat i en fagkyndig, som kan hjælpe dig med at tage den rette beslutning, og som kan klare installationen for dig lynhurtigt.

Her hos VVS-oversigten står vi altid klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål til installationen af dit nye toilet, og i vores oversigt finder du hurtigt en dygtig VVS’er i nærheden af dig, som kan hjælpe dig med installationen af dit toilet med s-lås.

Hvis du har mod på at lære lidt mere om, hvad et toilet s lås helt præcist er, kan du læse med herunder, hvor du får information om de forskellige typer af s-låse, så du bliver klædt bedre på til at vælge et nyt toilet, som passer til dig og dit badeværelse.

Toilet s lås – hvad er en s lås?

Vandlåsen er den mekanisme, som sørger for, at der altid står vand i bunden af dit toilet, hvilket er en vigtig lille detalje, da fæl lugt fra afløbet ellers hurtigt ville finde vej op og ind i dit badeværelse.

Det vil du naturligvis rigtig gerne undgå, og derfor er en vandlås et vigtigt element i toiletter såvel som andre afløb ved eksempelvis håndvasken.

Her er et s lås toilet et toilet, hvor formen på vandlåsen ligner et s, og du kan derfor forholdsvis nemt afgøre, om dit nuværende toilet har en p lås eller en s lås ved at kigge på selve formen af vandlåsen. Og fordi et toilet s lås har et afløb, der er formet som et s, vil denne type af toilet også altid have et afløb, der løber ned i gulvet fremfor at forsvinde i væggen.

Toilet s lås er de mest almindelige toiletter i dag, og selvom der findes flere forskellige typer af disse toiletter, så er de alle sammen kendetegnet ved, at deres afløb går direkte ned i gulvet.

Der findes tre forskellige typer af toiletter med s lås:

  • Toilet s lås med åben lås
  • Toilet s lås med skjult lås
  • Toilet s lås med indbygget lås

Hvilken s lås skal du vælge? Det kan du blive klogere på ved at læse med herunder, men generelt handler det om dine egne personlige præferencer, når det kommer til toilettets udseende.

Toilet s lås med åben lås

Når et toilet kommer med en åben s lås, betyder det kort sagt, at s låsen er åben, så du kan se afløbet tydeligt i selve toilettet. Hvis du allerede har et toilet med en åben s lås, er det således nemt at se, at der er tale om et toilet med s lås, da s-formen klart ses, og da det er tydeligt, at afløbet er separat fra resten af toilettet, hvor det går ned i gulvet.

Toilet s lås med skjult lås

Et toilet med en skjult s lås giver dig ikke mulighed for at se s-formen og selve afløbet. Disse dele er i stedet skjult bag toilettets porcelæn, så toilettet har et mere lukket look.

Derfor er disse toiletter også kendt som toiletter med lukket s lås, men det dækker over den samme idé, hvor det meste af afløbets og vandlåsens former er gemte bag porcelæn.

Toilet s lås med indbygget lås

Heller ikke på et toilet med en indbygget s lås kan du se selve s-formen i toilettet. På denne type af toilet er endnu mere af afløbet og vandlåsens former dækket, så hele toilettet fremstår som en uniform masse, der ikke afslører, at afløbet går ned i gulvet.

Få hjælp til at installere dit s lås toilet gennem VVS-oversigt

Du kan sikkert selv identificere, om du skal bruge et toilet s lås, når du vil skifte det gamle ud med et nyt. Men det kan være en stor opgave at skifte et toilet ud på egen hånd, hvorfor det er en god idé at søge assistance fra en professionel.

Det kan vi hjælpe dig med hos VVS-oversigt, hvor vi er klar med gåde råd, og hvor vi også altid kan hjælpe dig med at finde den helt rette VVS’er i dit lokalområde, så du kan få dit nye toilet på plads på ingen tid og uden problemer.

Hos VVS-oversigt finder du en overskuelig oversigt over hele det danske VVS-marked, hvilket først og fremmest gør det nemmere at finde en lokal og god VVS’er, mens det også giver dig mulighed for at finde de bedste priser og indhente gode tilbud, når du skal have installeret et nyt toilet s lås.