Bosch varmepumpe luft til luft

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er du på udkig efter en miljøvenlig luft til luft varmepumpe til en fornuftig pris? Så er en Bosch luft til luft varmepumpe muligvis det rigtige valg for dig og dit hjem. Varmepumper bliver en mere og mere almindelig varmekilde at anskaffe sig, og det er der mange gode grunde til. De er nemlig både simple at installere og giver en god opvarmning af dit hjem. En luft til luft varmepumpe fungerer på den måde, at den anvender luften udendørs til den varme, der bliver blæst ind i dit hjem. Dette betyder også, at du får et meget bedre indeklima, fordi varmepumpen renser luften i din bolig.

Mange vælger at installere en luft til luft varmepumpe i deres sommerhus, fordi det er en billig løsning, men du kan også sagtens bruge den som varmekilde i din almindelige bolig. En luft til luft varmepumpe er et godt alternativ til f.eks. elvarme.

Bosch har et væld af luft til luft varmepumper med forskellige funktioner, der bl.a. indebærer:

  • Reduktion af boligens temperatur til 10 grader, hvis boligen ikke er i brug
  • Bevægelsessensor
  • Selvrensende funktion

Desuden kan en luft til luft varmepumpe opvarme din bolig på kolde vinterdage, og køle den på varme sommerdage. Dermed er du altid sikret et behageligt indeklima uanset temperaturen udenfor.

Gode grunde til at vælge en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe har flere fordele. Nedenfor har vi listet en række af de gevinster, der er ved at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe:

Du skåner miljøet

Fordi en luft til luft varmepumpes energikilde blot er den luft, der findes udenfor, er det en miljøvenlig måde at opvarme din bolig på. Den udsender ingen skadelige partikler, der kan skade naturen, mennesker og dyr. Luft til luft varmepumpen kan f.eks. være en god erstatning for elvarme, olie- eller gasfyr.

Nem at installere

En Bosch luft til luft varmepumpe består af to dele. Den ene del skal installeres indenfor og den anden del skal installeres udenfor. Det er en god idé at placere varmepumpen det sted i din bolig, hvor du bruger mest varme, f.eks. i stuen. Varmepumpen er nem at installere, da den ikke kræver indlægning af rør. Hos VVS-oversigt er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en VVS’er til at installere en luft til luft varmepumpe for dig. Vi hjælper dig med at finde det bedste sted til din varmepumpe, så du får mest muligt glæde af den.

Du sparer penge

At varme et hus op kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, og der er formentligt mere interessante ting end varme, som du har lyst til at bruge dine penge på. En luft til luft varmepumpe er dermed en god investering, fordi du hurtigt får tjent de penge, du har brugt på varmepumpen, hjem igen. På sigt kan du altså spare en masse penge, hvis du vælger at installere en varmepumpe.

Som du kan se, er der altså flere gode grunde til at anskaffe sig en Bosch luft til luft varmepumpe, både hvad angår miljø, anskaffelse og installation samt økonomi.

Få en Bosch luft til luft varmepumpe til dine behov

Der er forskellige ting, du skal tage højde for, når du skal vælge en luft til luft varmepumpe. De forskellige varmepumper har forskellige funktioner, og du skal f.eks. også vælge efter, hvor stor din bolig er.

Derudover skal du overveje, hvor din luft til luft varmepumpe skal placeres, så du udnytter dens potentiale bedst muligt. Det er altid en god idé at rådføre sig med en VVS-kyndig, inden du beslutter dig for, hvad der er den bedste løsning for dig og dit hjem.

Her hos VVS-oversigt er vi klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. Vi hjælper dig også med at finde en VVS-installatør, der kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for.

Luft til vand varmepumpe

Som nævnt er luft til luft varmepumper miljøvenlige og desuden både simple at installere og have, men der er flere muligheder indenfor varmepumper, som du bør kende til. En anden mulighed er nemlig en luft til vand varmepumpe. Ligesom en luft til luft varmepumpe genbruger den luften udefra og omdanner den til varme.

Det er derfor også en miljøvenlig og billig måde at opvarme din bolig på. Udover at opvarme din bolig, opvarmer en luft til vand varmepumpe også dit brugsvand, så du har varmt vand i hanerne. Grundlæggende er en luft til luft varmepumpe til dig, der har en mindre bolig eller et sommerhus, mens en luft til vand varmepumpe er et ideelt valg for dig med en lidt større bolig.

Der er altså flere muligheder at vælge imellem, hvis du har besluttet dig for, at en varmepumpe er en god løsning for dig. Alt i alt er en Bosch luft til luft eller luft til vand varmepumpe for dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv og miljøet. Du kan nyde dit gode indeklima, glæde dig over de penge, du sparer, og samtidig være bevidst om, at du skåner miljøet.

Hos VVS-oversigt står vi selvfølgelig altid klar til at svare på dine spørgsmål angående anskaffelse af varmepumpe.

Hvad er prisen på Bosch’ luft til luft og luft til vand varmepumper?

Prisen på en Bosch luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe er meget varierende. Det afhænger bl.a. af, hvilke funktioner du ønsker, at din varmepumpe skal have. Desuden afhænger prisen af følgende:

  • Din boligs størrelse
  • hjælp til installation
  • Varmepumpens kvalitet og levetid

En luft til luft varmepumpe er den billigste løsning af de to typer varmepumper. Du skal vælge denne type varmepumpe, hvis du på nuværende tidspunkt bruger elvarme eller brændeovn, og derfor ønsker at supplere med en anden varmekilde, der giver dig en økonomisk fordel. Du kan også bruge en luft til luft varmepumpe som din boligs eneste varmekilde. Den er dog mest velegnet til mindre boliger som f.eks. sommerhuse eller hvis du har en garage eller et hobbyværksted, som du gerne vil have varme i.

Både en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe giver dig en god besparelse på sigt, men en luft til vand varmepumpe giver dig den største besparelse. Desuden har den en lang levetid, og du skal ikke bruge en masse penge på at vedligeholde den.  Luft til vand varmepumpen er mere effektiv end en luft til luft varmepumpe. Den er brugervenlig og driftssikker, og god til dig, der ønsker at opvarme både din bolig og brugsvand.

Luft til vand varmepumpen er oplagt til dig, der overvejer at udskifte dit olie- eller gasfyr og allerede har radiatorer og gulvvarme. Desuden skal du have et godt isoleret hus, for at udnytte varmepumpens potentiale fuldt ud.

Hvis du har spørgsmål angående varmepumper, er du velkommen til at kontakte os hos VVS-oversigt. Vi hjælper dig gerne, hvis du overvejer om en luft til luft eller luft til vand varmepumpe er det rigtige valg for dig.