Daikin luft til luft varmepumpe

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er du på udkig efter en luft til luft varmepumpe, hvor du er sikret høj kvalitet? Så skal du kigge nærmere på en Daikin luft til luft varmepumpe. Daikin har et meget bredt udvalg af varmepumper til forskellige priser, så alle kan være med – både virksomheder og private.

Daikin luft til luft varmepumper fås i et væld af designs og med mange forskellige funktioner og installationsmuligheder. Nogle varmepumper kan du styre ved hjælp af en app eller forbinde til din Wi-Fi forbindelse. På den måde har du styr på dit indeklima, uanset hvor du befinder dig. Du finder også modeller, der har funktioner som stemmestyring, gulvvarmefunktion eller en varme-boostfunktion.

Uanset hvad du leder efter, er det helt sikkert muligt at finde en luft til luft varmepumpe fra Daikin, der passer til netop dine behov. Hvis overvejer om en luft til luft varmepumpe er det rigtige valg for dig, er vi hos VVS-oversigt altid klar til at svare på dine spørgsmål samt rådgive og vejlede dig.

Daikin Luft til luft varmepumpe til væg eller gulv

Daikins luft til luft varmepumper har et elegant design og passer ind i ethvert hjem. De fleste luft til luft varmepumper er designet til at sidde på væggen, men hvis du ønsker det, kan du også få en varmepumpe, der kan stå på gulvet eller installeres nederst på væggen. Dette giver dig frihed og god mulighed for at finde den varmepumpe, der passer bedst ind i din indretning. Uanset hvilken model du vælger, er det vigtigt, at du finder en god placering til din luft til luft varmepumpe. Den består af to dele – en del skal placeres indenfor, og en anden del udenfor.

Du bør tage højde for følgende, når du skal finde en god plads til din varmepumpes inde-del:

 • Find et centralt sted. Det kan f.eks. være i stuen.
 • Har du en bolig med flere etager, er det bedst at placere varmepumpen i stueetagen tæt på trappen.
 • Da varmepumpen kan give en smule støj, er det en god idé at tænke over, hvor du sidder i forhold til varmepumpen. Placer den f.eks. ikke lige over sofaen, i soveværelset eller ved spisebordet.

Når du skal finde det perfekte sted til udedelen, skal du tænke på følgende:

 • Den skal placeres solidt og helst ikke direkte på murværk.
 • Placer udedelen, så støjen fra den ikke generer din nabo.

Varme i flere rum

Daikin forhandler også luft til luft varmepumper, som giver dig mulighed for at have en inde-del i flere forskellige rum. Det smarte med sådan en model er, at du stadig kun har én udendørsdel, men kan installere en del indendørs i f.eks. din stue og dit bryggers, og dermed opvarme og køle begge disse rum. Du kan altid udskifte og tilføje flere dele alt efter dine behov. Det er en ideel løsning til dig, der ønsker at opvarme eller nedkøle flere rum for at opnå et behageligt indeklima.

En varmepumpe med flere inde-dele er en miljøvenlig, energibesparende og støjsvag løsning, og ikke særlig pladskrævende. Og du skal ikke være bange for, at varmepumperne går ud over din øvrige indretning, de er nemlig diskrete i designet og passer ind i ethvert hjem.

Flere slags Daikin varmepumper og fordelagtige funktioner

Udover luft til luft varmepumper, forhandler Daikin også luft til vand varmepumper og jordvarmepumper. De fås alle i forskellige varianter og med et væld af funktioner. Hvis du har brug for vejledning for at finde ud af, hvilke funktioner en varmepumpe skal have for at opfylde dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os hos VVS-oversigt, vi har VVS installatører i hele Danmark, der er klar til at hjælpe dig.

Daikins luft til vand varmepumper findes, ligesom luft til luft varmepumper, også til både væg og gulv. Selvom du aldrig har haft en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe før, skal du ikke fortvivle. De kommer med et brugervenligt system, og til mange af modellerne findes en app, så du kan styre varmepumpen med din smartphone.

En jordvarmepumpe er værd at overveje, hvis du er i gang med at renovere hus eller skal i gang med at bygge ny bolig. Du kan både få jordvarmepumper, der passer til normale radiatorer og varmepumper, der kan kombineres med radiator og gulvvarme.

Overvejer din virksomhed en varmepumpe?

Hvis din virksomhed overvejer at få installeret en varmepumpe, er en Daikin varmepumpe et godt valg. Daikin leverer varmepumper af god kvalitet, klimaanlæg, ventilationsanlæg og meget mere, som kan være med til at skabe et sundt og rart indeklima i netop din virksomhed.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke løsninger Daikin tilbyder:

 • Opvarmning
 • Klimaanlæg
 • Køling
 • Ventilation
 • Luftrensning
 • Styresystemer

Med dette store udvalg af løsninger, betyder det altså, at din virksomhed kan få lige præcis det indeklima, som der er behov for.