Daikin varmepumpe priser

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Daikin forhandler varmepumper til både private og virksomheder til forskellige priser. Omend du skal have en luft til luft varmepumpe, en luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe, er udvalget stort og priserne meget forskellige, alt efter hvilke funktioner du går efter. Uanset hvad, er du sikret høj kvalitet, når du vælger en Daikin varmepumpe. En af de væsentligste fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe er, at du kan opnå en mærkbar besparelse. Det er f.eks. meget billigere end almindelig elvarme.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Du skal vælge varmepumpe alt efter, hvilke behov du og din bolig har. Der findes tre slags varmepumper til forskellige priser, du kan vælge i mellem:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe
  • Luft til luft varmepumpe

Der er naturligvis en del forskel på de forskellige typer af varmepumper, både hvad angår funktioner og pris.

Den billigste løsning af ovenstående er en luft til luft varmepumpe. Det er også den varmepumpe, der er mest simpel at installere, fordi den ikke kræver, at du har radiatorer eller gulvvarme. En vigtig faktor, du skal være opmærksom på ved denne type varmepumpe er, at den kun leverer rumvarme til din bolig ikke varmt brugsvand.

Den næst billigste løsning er en luft til vand varmepumpe. Men modsat luft til luft varmepumpen kræver luft til vand varmepumpen, at du har en bolig med enten vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Til gengæld kan den levere både rumvarme og varmt brugsvand. Desuden skal du have plads til varmepumpens ude-del.

Jordvarmepumpen er den dyreste af de tre løsninger. Den kræver desuden også, at du har enten vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme. Derudover kræver det, at du har en stor grund, hvor varmepumpen kan installeres. Selvom, at det er den dyreste løsning af alle varmepumperne, er det også den, der giver dig den største besparelse i sidste ende.

Daikins udvalg af varmepumper er altså bredt og de fås til forskellige priser og med forskellige funktioner.

Kan det betale sig at få en varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en varmepumpe. De er miljøvenlige, de kan give dig en langt billigere varmeregning, og så er de ret simple at installere og have.

Du skal selvfølgelig tage højde for nogle ting, når du overvejer, om en varmepumpe er det rigtige for dig. F.eks. skal du tænke på, hvor stor din bolig er, samt om du har behov for både rumvarme og opvarmning af brugsvand.

Prisen på en Daikin varmepumpe varierer meget, alt efter hvilken type du skal have. Som nævnt er jordvarmepumpen den dyreste efterfulgt af luft til vand varmepumpen, og den billigste model er luft til luft varmepumpen. Den besparelse du kan forvente, hænger også sammen med type af varmepumpe. Jordvarmepumpen giver dig den bedste besparelse på sigt og luft til luft varmepumpen vil give dig den mindste besparelse. Så hvis du f.eks. vælger jordvarmepumpen vil den være dyrere at købe, men på sigt vil din besparelse være størst, sammenlignet med den besparelse, du opnår ved køb af en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

Hvilke fordele er der ved en Daikin varmepumpe?

Ud over de økonomiske fordele, er der også miljømæssige fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe. Alle varmepumperne er gode for miljøet, da de ikke udsender skadelige partikler. Det er også en fordel, der er værd at tage med i sine overvejelser. Alt i alt kan du altså både gøre noget godt for miljøet og din pengepung, hvis du vælger at få installeret en varmepumpe i din bolig.

Derudover er det meget enkelt at have en varmepumpe. Du skal f.eks. ikke døje med brændsel eller olie, fordi anlægget mere eller mindre passer sig selv. Du skal derfor heller ikke tænke på vedligehold, da en varmepumpe kræver et minimum af dette. Men det er en god idé at få et årligt servicetjek.

Som ved alt andet, kan der være ulemper ved varmepumper. Det er en lidt mere støjende varmekilde, men hvis du er opmærksom på at placere varmepumpen et sted, hvor du ikke bemærker det, er det ikke noget problem. I denne forbindelse er det også vigtigt, at du tænker på, at din varmepumpe ikke er til gene for dine naboer. En varmepumpe har en inde-del og en ude-del. Inde-delen kan naturligvis ikke genere dine naboer. Du bør dog være opmærksom på, hvor du placerer udedelen, så den ikke skaber problemer for dine naboer.

Desuden er det vigtigt, at din bolig er godt isoleret, så du udnytter varmepumpens potentiale optimalt. Du kan selvfølgelig altid få hjælp, råd og vejledning her os VVS-oversigt, hvis du overvejer at anskaffe en varmepumpe. Så kan vi sammen finde ud af, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og vi kan også hjælpe dig med at finde den rigtige pris på din løsning.