Mitsubishi luft til luft varmepumpe pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en luft til luft varmepumpe, og at det skal være en Mitsubishi, så er du sikker på at få en luft til luft varmepumpe til en yderst god kvalitet og med god holdbarhed.

En luft til luft varmepumpe er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have en supplerende varmekilde, eller til dig, der har en mindre bolig, et sommerhus eller et fritidshus, som du ønsker skal opvarmes. I det følgende kan du læse mere om kvaliteter, funktioner og priser hos en Mitsubishi luft til luft varmepumpe.

Hvad er prisen på en Mitsubishi luft til luft varmepumpe?

Når du vælger at investere i en Mitsubishi luft til luft varmepumpe, er du sikker på at få en varmepumpe af god kvalitet. Prisen på en Mitsubishi luft til luft varmepumpe varierer alt efter hvilke funktioner, din luft til luft varmepumpe skal have. Du skal også tage højde for, om du skal betale for monteringen, eller om den er inkluderet i varmepumpens pris.

I forbindelse med prisen skal du tænke på, at når du har en varmepumpe som varmekilde, så opnår du på sigt en god besparelse. Det vil også sige, at varmepumpen hurtigt er tjent hjem igen. En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi er dermed en god investering.

Hvilke funktioner har en Mitsubishi luft til luft varmepumpe?

En Mitsubishi luft til luft varmepumpe kan fås med et væld af forskellige funktioner. Prisen på en Mitsubishi luft til luft varmepumpe afhænger bl.a. af, hvilke funktioner du går efter. Nogle af de funktioner, en Mitsubishi luft til luft varmepumpe kan have, er bl.a. følgende:

Wi-fi

Nogle luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er inklusive wi-fi. På den måde kan du styre din luft til luft varmepumpe med din computer eller din telefon. Uanset hvor du befinder dig, kan du nemt holde styr på temperaturen i dit hjem.

Lydløs

Normalt er luft til luft varmepumper lidt støjende. Det er dog meget forskelligt fra varmepumpe til varmepumpe, hvor meget de larmer. Nogle af Mitsubishis varmepumper fås med en udendørsdel, der er næsten lydløs.

Komfortfunktion

Nogle af Mitsubishis varmepumper kan scanne din boligs rum, så de ved, hvilke rum du bruger mest. På den måde kan den nemt tilpasse temperaturen, og du er altid sikret et behageligt indeklima.

Prisen på en Mitsubishi luft til luft varmepumpe varierer som sagt meget, og det samme gør de forskellige varmepumper og deres funktioner.

Hvorfor skal jeg vælge en Mitsubishi luft til luft varmepumpe?

Hvis du vil have en varmepumpe af god kvalitet, med god holdbarhed og en masse nyttige funktioner, så skal du se nærmere på en Mitsubishi luft til luft varmepumpe.

Mitsubishi har flere års erfaring med at levere varmepumper af høj kvalitet og med en lang levetid til både erhverv og private personer. En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi er sikker i drift og har et flot design. Derudover er Mitsubishi varmepumper kendt for at være meget støjsvage, hvilket er en fordel, så man ikke bliver generet af sin varmepumpe.

Mitsubishi luft til vand varmepumpe

Hvis ikke en luft til luft varmepumpe er noget for dig, kan det være, at du skal kigge efter en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi i stedet. Prisen på en luft til vand varmepumpe er højere end prisen på en luft til luft varmepumpe. Den kan dog også nogle flere ting, f.eks. kan den give dig både rumvarme og varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe er til dig, der har en større bolig, og som ønsker en simpel og miljøvenlig varmekilde. Det er f.eks. oplagt at vælge en luft til vand varmepumpe, hvis du skal have skiftet dit oliefyr eller gasfyr ud. En luft til luft varmepumpe derimod, egner sig bedst som supplement til f.eks. oliefyr eller gasfyr.

Montering af en Mitsubishi luft til luft varmepumpe

Udover selve prisen på din Mitsubishi luft til luft varmepumpe, så skal du også tænke på, at der er en pris for monteringen af varmepumpen. Nogle gange, alt efter hvor du køber din Mitsubishi varmepumpe, er monteringen inkluderet i prisen på varmepumpen.

Det kan være fristende selv at gå i gang med monteringen af sin luft til luft varmepumpe, men det er en god idé at få hjælp til at sætte din luft til luft varmepumpe op, hvis du blot er det mindste i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med det. Det er nemlig vigtigt, at din luft til luft varmepumpe er placeret korrekt, så du udnytter dens potentiale fuldt ud.

Kan jeg selv montere min luft til luft varmepumpe?

Du må gerne selv montere din luft til luft varmepumpe, men du skal være sikker på, at det bliver gjort korrekt. Både luft til luft varmepumpens indedel og udedel må du selv sætte op. Det gælder dog kun for luft til luft varmepumper. Hvis det er en luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe, du skal have monteret, skal du have hjælp i et vist omfang.

En luft til vand varmepumpe må du ikke selv montere på grund af kølemidlet, der transporterer varmen fra ude- til indedelen. Skal du have installeret el, er det heller ikke noget du selv må gøre.

Hvad er prisen på montering af en Mitsubishi luft til luft varmepumpe?

Prisen på monteringen er af og til med i prisen på selve luft til luft varmepumpen eller luft til vand varmepumpen. Uanset hvad, kan det på sigt svare sig at få hjælp til placering og montering af din luft til luft varmepumpe. Den besparelse, du på sigt kan opnå, afhænger nemlig af, at din luft til luft varmepumpe er placeret korrekt. En professionel installatør kan hjælpe dig at finde ud af, hvor i din bolig, det er mest optimalt at placere din luft til luft varmepumpe.

Få hjælp af en professionel VVS’er til at vælge den rigtige varmepumpe

Hvis du gerne vil vide mere om Mitsubishi luft til luft varmepumper og deres pris, funktioner samt montering, så er du velkommen til at kontakte os hos VVS-oversigt. Vi er altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning.

Har du f.eks. brug for at vide, om du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, eller vil du gerne vide, hvilke priser luft til luft varmepumper fås til, så skal du endelige tage kontakt til os.