Mitsubishi varmepumper luft til luft

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Mitsubishi er en kendt producent af varmeløsninger til hjem og virksomheder. Det alsidige japanske firma har samlet megen kundskab og erfaring, når det kommer til moderne varmepumper. Det gælder luft til vand varmepumper – men i mindst lige så høj grad luft til luft pumper.

Mitsubishis luft til luft varmepumper sælges og installeres af autoriserede forhandlere og installatører. Det afspejler Mitsubishis stærke fokus på kvalitet og kvalitetskontrol. Mitsubishi udvikler – og designer selv deres luft til luft varmepumper, og de vigtigste dele produceres på deres egne fabrikker.

Producent og forhandler har derfor opsyn med produktets tilblivelse og installation fra start til slut. Det giver en ekstra sikkerhed for dig som køber. Udvalget hos Mitsubishi er godt og bredt, og forhandleren hjælper dig med at vælge den rette luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi.

Vvs-oversigt.dk er siden for dig, der søger efter forhandleren af din nye varmeinstallation. Her skaffer du dig nemt et godt overblik over forhandlere og professionelle VVS’ere i hele landet. Find en fagmand i dit nærområde, som kan vejlede dig om produkt og installation af din nye Mitsubishi luft til luft varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi?

Mitsubishis varmepumper af luft til luft-typen udmærker sig ved høj effektivitet og en virkelig god driftsøkonomi. Hvis du finder varmepumpen, der passer til din bolig, kan du opnå store besparelser i energiomkostningerne.

En luft til luft varmpumpe er en energibesparende, diskret og kompakt varmeløsning til dit hjem. Med en varmepumpe til luft til luft fra Mitsubishi er du sikret en installation, der passer til netop det – eller de rum, den skal monteres i.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi installeret har du en løsning, der er både støjsvag og energimæssigt effektiv. De kompakte indedele er diskrete og fordeler varmen i rummet, uden at man lægger mærke til det.

Mitsubishi varmepumpe til hjemmet eller firmaet?

Er du boligejer – eller køber du ind for din virksomhed? Uanset hvad, så er Mitsubishis varmepumper værd at kigge nærmere på.

Garagen, stuen, værkstedet, personalerummet eller sommerhuset? Der er næsten ikke det rum, eller det sted, som ikke med fordel kan opvarmes af en luft til luft varmepumpe.

Hvis det er en stor erhvervsejendom, eller en stor villa – så kan du måske med fordel udvide søgningen og kigge på en luft til vand varmepumpe, som Mitsubishi også leverer mange af. Det er en større investering, men måske er det netop det, der lønner sig for dig.

Mitsubishi har varmepumper, som egner sig særligt til større erhvervslokaler og hvor der er taget hensyn til både drift og støjniveau. Men den store fordel ved en luft til luft varmepumper er, at den kan passes ind i næsten alle ejendomstyper.

Hvad bør jeg tænke på?

Varmepumper generelt bliver stadig mere populære, fordi de kan generere så megen varme for så lidt energi. Men den gavn, du kan have af varmepumpen, afhænger jo af flere ting. Valg af type og montering kan også forenkles med et par forudgående overvejelser.

For eksempel:

  • Boligen eller rummet: Isolering. Forbindelse til andre rum.
  • Økonomien: Fremtidig besparelse, drift og omkostninger.
  • Installation: Design. Lydniveau.

Selvom en luft til luft varmepumpe ikke er helt så stor en investering som luft til vand pumpen, så kan det kun anbefales, at du rådfører dig med en autoriseret fagmand, inden du indleder købet og installationen. Mitsubishis forhandlere har stor erfaring på området.

Hvilke muligheder er der?

Mitsubishi sælger forskellige modeller af varmepumper, som hver især udmærker sig ved ekstra kvaliteter eller tilpasninger.

Har du brug for sikker og stabil opvarmning selv i den koldeste vinter – så har Mitsubishi luft til luft varmepumpen til dit hjem. Modellen kan opretholde dit varme indeklima, selvom det fryser helt ned til -35 °C. Særligt tilpasset Skandinaviens kolde og uforudsigelige vintre.

Er fleksibilitet nøgleordet for dig? Mitsubishi har en luft til luft varmepumpe, der kan fungere både som opvarmning og aircondition. På den måde kan du have gavn af din varmepumpe hele året. Samtidig sælger Mitsubishi en model, der i særlig grad komplimenterer dit eksisterende varmeanlæg, og hjælper med at fordele varmen i rummene.

Design og diskretion udmærker udseendet for flere af Mitsubishis modeller. Én er ekstra elegant og smal, så den kan passes ind over alt. En anden smagfuld løsning er gulvmodellen, der er nem at placere overalt i hjemmet. Når varmepumpen går i et med tapetet, behøver du ikke gå på kompromis med indretningen.

Få professionel vejledning via VVS-oversigt.dk

I udgangspunktet bør du altid konsultere en autoriseret VVS’er, inden du erhverver dig en installation, som for eksempel en varmepumpe. Vvs-oversigt.dk er det rette sted at starte jagten på din nye varmeløsning. Du kan få gratis og uforpligtende tilbud og se, hvilke autoriserede VVS’ere, der er i din by.