Panasonic varmepumpe luft til vand

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

En stor elektronikproducent, der også er på markedet med efterspurgte og velprøvede varmepumper, er japanske Panasonic. Firmaet er velkendt i rigtig mange danske husholdninger. De er nemlig allerede repræsenterede i form af tv-apparater, barbermaskiner og meget andet, som de fleste af os bruger næsten hver dag.

Leder du efter en ny, klimavenlig og energibesparende varmeløsning? Så er det værd at se nærmere på en varmepumpe fra Panasonic.

Det kan for eksempel være en Panasonic luft til luft varmepumpe, som fordeler luft og varme i hjemmet, og kan installeres i næsten alle boliger. Eller en af Panasonics varmepumper med luft til vand. Den dækker alle tænkelige varmebehov, og er typisk så energibesparende, at den kan tjene din investering ind igen.

Via vvs-oversigt.dk kan du finde meget mere information om Panasonics brede og gode udvalg af varmepumper. Samtidig kan du komme i forbindelse med din lokale VVS-mand, få et uforpligtende tilbud – eller bare en god snak om din fremtidige varmeinstallation.

Bør jeg købe en luft til vand varmepumpe fra Panasonic?

Der er meget at opnå for hele husstanden med en varmepumpe af god kvalitet. Store og små erhvervsejendomme kan også have gavn af den økonomiske og klimavenlige opvarmning fra en luft til vand varmepumpe.

Varmepumper, der fungerer efter luft til vand-princippet, omdanner den udendørs luft til varme, som du mærker i form af varmt vand i rørene.

Varmepumpen skal tilpasses forholdene i netop dit hus. For jo bedre isoleret dit hus er, jo større vil gevinsten også være for dig. Pumpens ude- og indedele skal samtidig placeres korrekt, så de i forvejen begrænsede støjgener minimeres.

Et stort hus, som ikke er optimalt isoleret, vil tilsvarende kræve en betragteligt større varmepumpe. Energibesparelsen vil blive mindre, og den mulige gevinst på varmeregningen vil svinde ind.

Men med en god og driftsikker luft til vand-pumpe installeret korrekt i et velisoleret hus kan du spare betragteligt – selv i den hårdeste vinter. Panasonic er et godt mærke, som har et bredt udvalg. Den professionelle forhandler og installatør vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge den rette type og dimensionering.

Hvilke typer er der?

Varmepumper skal kunne tilpasses og installeres i meget forskellige boliger – og det afspejler Panasonics sortiment. Udvalget er ikke uoverskueligt, men Panasonics forskellige varmepumper med luft til vand er designet med øje for tilpasning og praktik.

Panasonic har for eksempel haft stor succes med deres t-cap All in One-serie, hvor man blandt andet kan få en Panasonic luft til vand varmepumpe til 9, 12 eller 16 kW. Pumperne kan opretholde en temperatur for det varme vand på over 50 grader – selvom det fryser minus 15 udenfor.

I denne generation af pumper er der desuden lagt ekstra vægt på at reducere lydniveauet og gøre betjeningsdelen nem og let tilgængelig. Panasonics luft til vand varmepumper er dimensionerede sådan, at indedelene kan finde plads i langt de fleste hjem.

Populær er også den A+++ energimærkede model, der samtidig er ekstra modstandsdygtig overfor de kuldegrader, som kan præge den skandinaviske vinter. Typisk kommer den i fire forskellige størrelser, og fås til mellem 8 og 20 kW. Det er en model, som er helt oplagt til nybyggeri med høje miljøkrav.

Du kan få meget mere information om, hvilken af Panasonics luft til vand varmepumper, der passer til dine behov, når du konsulterer vvs-oversigt.dk.

Hvordan installeres en varmepumpe?

Det vil så godt som altid være en professionel, der skal installere din varmepumpe. Uanset hvilken type, det er.

Du bør ikke selv udføre arbejdet. Installatøren vil altid kunne hjælpe dig med at vælge den rette pumpe, og optimere tilpasningen til dine boligforhold. Det er den måde, hvorpå du opnår den største besparingsmæssige fordel.

I forbindelse med anskaffelsen er det oplagt at spørge til leverandørens serviceordning – og til, hvad du skal gøre, hvis anlægget ikke virker optimalt. Det anbefales generelt, at man vælger installatører, som har erfaring med de førende varmepumpemærker, eller som anbefales af de førende fabrikanter.

Hvordan installationen præcist foregår, og hvor lang tid det tager, det afhænger selvfølgelig af din bolig og flere faktorer: Er det nybyggeri? Skal der først fjernes et eksisterende varmeanlæg – eksempelvis et oliefyr? Er der god plads i hus og have, hvor inde- og udedelen skal monteres?

Der skal etableres forbindelse til varmerørene, eventuelt gennem vægge eller gulve, og de elektroniske dele skal monteres. Derefter opstilles varmepumpens udedel. Med afstand til naboen og ikke for tæt på soveværelset. Hele installationen vil typisk tage 1 til 2 dage, men det kan variere fra ejendom til ejendom.

Hvordan vælger jeg en varmepumpe?

Selvom du har valgt en velkendt fabrikant, som for eksempel Panasonic, så kan valget af varmeanlæg godt virke uoverskueligt. Men skaber du først overblik over din boligs kvaliteter – og dit eget budget og behov, så vil selve varmepumpen også blive nemmere at vælge. Du kan med fordel tage et kig på:

  • Ejendommen: Areal, isoleringsgrad, ruminddeling, eksisterende anlæg.
  • Beregning: Vurdering af energibesparelse, pris, drift og installation.
  • Montering: Ude- og indedel, placering, lydniveau.

Den forhandler, hvor du ender med at købe din luft til vand – eller luft til luft varmepumpe, kan hjælpe dig med at gennemgå alle relevante overvejelser.

Hvad kan jeg opnå med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic?

Panasonics luft til luft varmepumper er økonomiske og energibesparende, akkurat ligesom luft til vand-modellerne. Luft til luft varmepumper fordeler varmen ud i rummets luftstrømme, og er velegnede til mindre arealer, eller rum, der kun skal opvarmes i kortere perioder.

Luft-luft varmepumper, som de også kaldes i daglig tale, er billigere end de vandførende modeller, men til gengæld kan de ikke opvarme det vand, du har i rørene. Og ligesom alle andre varmepumper viser de bedst deres styrke, når boligen er godt isoleret.

Hvis du for eksempel har et fritidshus, et værkstedsrum eller gæsteværelser, der ikke opvarmes sammen med resten af boligen – så kan det være, at Panasonic luft til luft varmepumper er noget, du skal overveje.

Luft til luft varmepumper kan også fungere fordelagtigt sammen med eksisterende varmtvandsanlæg. Sælger og installatør kan oplyse dig om, hvordan varmepumpen kan bruges sammen med eksempelvis boligens varmtvandsbeholder.

Luft til luft varmepumper udmærker sig også ved at være kompakte og nemme at passe ind i hjemmets forskellige rum. Indelene er på størrelse med hjemmeprinteren på kontoret eller mindre endnu. De kan monteres på vægge eller ved gulvet, på steder, hvor de ikke vækker opsigt.

Hvad er de forskellige modeller?

Panasonics luft til luft varmepumper er designet med forskellige styrker – og med fokus på forskellige behov hos kunden. Det er en betragtelig variation, men samlet set er der tale om et udvalg af effektive, kompakte og veldesignede installationer, som vil kunne indpasses i næsten alle hjem.

Opvarmningskapacitet er nøgleordet for en af Panasonics modeller. Varmepumper bruger strøm, og ikke sjældent har de en hvis varmeudladning ved sig. Denne nye model forhindrer varme-biproduktet i at gå til spilde. I et godt isoleret hus er der ikke ret meget varme, der undslipper, hvis man har en varmepumpe af denne type installeret.

Panasonic har også søsat en af de allerbedst sælgende luft til luft varmepumper i Norden. Den høje ydeevne og A+++ klassifikationen har gjort den til et flagskib blandt varmeanlæggene, som vinder indpas i danskernes hjem. Modellen hjælper dig til at opretholde et indeklima, som er bekvemt og føles friskt. Selv når det er koldt udenfor, og alle vinduer er lukkede. Ydermere er den udstyret med teknologi, der fjerner urenheder og potentielle gener fra luften, inden den fordeles i huset.

NZ-serien har også god indvirkning på dit indeklima. Med varmepumper af denne type kan naturluftens lethed og friskhed uproblematisk kombineres med vinterstuens varme og hygge. Selv ved meget kolde vintertemperaturer, opretholder pumperne den stuetemperatur, som de fleste trives bedst ved. Bevidstheden om besparelserne på varmeregningen luner også.

Designværdien er høj på Panasonics gulvmodeller. Uanset om indedelen til din luft til luft varmepumpe skal monteres på væggen eller gulvet, er det en installation, som er kompakt og diskret. De fås ofte i flere farver, men hvid er et populært valg, eftersom moderne danskere ofte foretrækker at indrette sig lyst og minimalistisk. De gulvmonterede luft til luft varmepumper fra Panasonic er ekstra nemme at skjule eller placere diskret i rummet. I den udstrækning at den ses, kan den gå op i en højere enhed med din indretning.

Få råd, inspiration og vejledning lokalt gennem VVS-oversigt

Forhandlere og installatører af varmepumper findes overalt i hele landet. Du kan indlede jagten på din nye varmeløsning ved at besøge din lokale VVS’er. Måske fører firmaet ikke det mærke af varmepumpe, som du foretrækker – men du kan ikke undgå at blive klogere. Fagmanden er altid klar til en snak om dine opvarmningsbehov.

Oven i købet er du allerede på det sted, hvor det er nemmest at starte. Vvs-oversigt.dk er siden, der muliggør hurtig og nem kontakt til autoriserede og professionelle VVS’ere i hele Danmark. Gør brug af de praktiske links og indhent forskellige tilbud, der er gratis og uforpligtende. Det er vejen til det gode overblik og sammenligningsgrundlag, som alle gode valg bør træffes på.