Tilskud til varmepumpe

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Går du med drømme om at udskifte dit gamle varmesystem med et nyt? Så skal du overveje at vælge en varmepumpe. En varmepumpe er nemlig et grønnere valg end langt de fleste andre opvarmningsmetoder, mens den også er billigere i drift, så udgiften til den nye varmepumpe kan komme til at tjene sig ind igen efter en årrække.

En tredje god grund til at vælge en varmepumpe er, at du kan få tilskud til varmepumpe, således at det hele bliver en hel del nemmere at overskue rent økonomisk.

Hvis du gerne vil have installeret en ny varmepumpe med tilskud og nyde godt af alle de mange fordele, som kommer med at opgradere dit gamle varmesystem til et moderne et af slagsen, skal du have fat i en VVS-installatør, som kan klare arbejdet for dig.

Du kan ikke installere en varmepumpe på egen hånd, men her hos vvs-oversigt.dk finder du hurtigt og nemt en VVS’er nær dig, så du kan få installeret din nye varmepumpe i en fart.

Har du ret til at få varmepumpe tilskud?

En af de helt store fordele ved at installere en varmepumpe er som nævnt, at du kan få et offentligt tilskud i forbindelse med installationen.

Det er derfor en rigtig attraktiv løsning, hvis dit gamle varmesystem er slidt op og trænger til en udskiftning, eller hvis du bare gerne vil have en grønnere løsning, som desuden også er billigere i drift.

Du skal dog være opmærksom på, at der er visse krav for, hvornår du kan få tilskud til varmepumpe, og hvornår du ikke kan. Derfor kan du med fordel læse med herunder, hvor du får en kort opsummering af, hvad reglerne er i forhold til tilskud til varmepumpe.

Du kan ikke få tilskud til varmepumpe, hvis:

  • Du bor i et område, hvor det er muligt at blive koblet på fjernevarme, eller hvis det i den nærmeste fremtid vil blive muligt at blive koblet på fjernvarme
  • Hvis du vil have en varmepumpe i dit sommerhus eller anden bolig, der ikke er en helårsbolig

Dertil er der også nogle andre krav, som du skal opfylde for at få tilskud. Disse krav er:

  • Du kan kun få tilskud til varmepumpe, hvis dit nuværende varmesystem er et oliefyr, et gasfyr, et biomassefyr eller elvarme
  • Du kan kun få tilskud til varmepumpe, hvis varmepumpen er eldrevet og er energimærket A++ eller A+++ ved 55 grader.
  • Du kan kun få tilskud til varmepumpe, hvis varmpumpen bliver tilsluttet et vandbåret system i din bolig
  • Du kan kun få tilskud til varmepumpe, hvis varmepumpen skal lave varmt vand til både brug og til opvarmning af rum

Dertil er et krav for at få tilskud til varmepumpe, at varmepumpen skal installeres af såkaldt VE-godkendt installatør.

Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde en professionel VVS’er, som du altså skal have fat i for at klare installationen, hvis du gerne vil have tilskud til varmepumpe.

Sådan en VVS’er kan vi hjælpe dig med at finde lige her hos vvs-oversigt.dk, hvor du altid kan finde en VE-godkendt installatør til din varmepumpe nær dig.

Hvor meget kan du få i tilskud til varmepumper?

Hvis du har fundet ud af, at du kan få tilskud varmepumpe, er det næste spørgsmål, der melder sig, hvor meget du så kan få i tilskud.

Størrelsen på tilskuddet til din nye varmepumpe afhænger af to ting. De er:

  • Størrelsen på din boligs opvarmede areal
  • Din nye varmepumpes energimærkning

Ud fra disse to faktorer afgøres det, hvor meget du kan få i tilskud til varmepumpe, og du kan se frem til at få et beløb, der ligger mellem 19.000 kr. og 34.000 kr.

Har du eksempelvis et hus, der skal have opvarmet 130 m2, kan du få et tilskud til varmepumpe på enten 21.000 kr. eller 26.000 – alt afhængig af din nye varmepumpes energimærke.

Ansøg om tilskud til varmepumpe – sådan gør du

Det er din egen opgave at søge om tilskud til varmepumpe, og det er således ikke nok bare at købe en varmepumpe, få en VE-godkendt VVS’er til at installere den og så ellers bare håbe på, at dit tilskud en dag dukker på din på bankkonto.

I stedet skal du aktivt søge tilskud, og det er faktisk vigtigt, at du får et såkaldt tilsagn om tilskud først.

Med et tilsagn om tilskud er du sikker på, at du rent faktisk kan få tilskud, og det er vigtigt, at du får dette tilsagn, inden du bestiller din varmepumpe, for hvis du køber din nye varmepumpe og installere den, inden du har fået dette tilsagn, vil du ikke kunne få et tilskud.

Du søger tilskud til varmepumpe på SparEnergi.dk.

Sammenlig priser på installation af din varmepumpe hos vvs-oversigt.dk

Her hos vvs-oversigt.dk tilbyder vi ikke kun at give dig en nem og hurtig måde, hvorpå du kan finde en VE-godkendt installatør i dit lokalområde, som kan installere din varmepumpe for dig, så du kan få dit varmepumpe tilskud.

Vi giver dig også mulighed for at sammenligne priser og indhente tilbud hos forskellige VVS’ere, så du kan få den bedste pris på installationen af din nye varmepumpe.