Varmepumpe pris inkl montering

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Går du med planer om at udskifte dit gamle oliefyr, gasfyr eller lignende med en mere moderne og miljøvenlig opvarmningsform? Så skal du overveje at investere i en varmepumpe, som udelukkende bruger strøm og luft for at leverer varmt vand til din bruser og varme i dine radiatorer i dit hus året rundt.

Derfor kan en varmepumpe i mange tilfælde også betyde en betydelig lavere varmeregning for dig, da du kun skal betale for den strøm, din varmepumpe bruger.

Derfor kan de forholdsvis store udgifter, der er forbundet med installation af varmepumpe, tjene sig selv ind igen i løbet af en årrække. Det gælder især for dig, der er afhængig af olie og gas for at opvarme din bolig, og du kan her komme til at spare rigtig mange penge hvert år ved at udskifte dit gamle varmesystem med en varmpumpe

At installere en varmepumpe er desuden en forholdsvis simpel proces, og hvis du allerede har et normalt varmesystem i dit hus med varmerør, varmvandsbeholder, radiatorer og så videre, kan en varmepumpe kobles direkte på dette system, hvorfor hele installationen kan klares forholdsvis hurtigt, hvilket også giver dig en lavere varmepumpe pris inkl montering.

Det er dog ikke en installation, du kan klare på egen hånd, og hvis du gerne vil have tilskud til din varmepumpe, er det faktisk et krav, at du får en godkendt installatør til at klare installationen for dig. Det kan vi naturligvis hjælpe dig med her hos vvs-oversigt.dk, hvor du aldrig er langt fra at finde en dygtig VVS-installatør, som kan hjælpe dig med at sætte din varmepumpe til og få den op at køre.

Men hvor høj er en varmepumpe pris inkl montering egentlig? Det kan du blive klogere på ved at kigge med herunder, hvor du kan læse om pris varmepumpe inkl montering.

Montering af varmepumpe pris – hvad skal det koste?

Der findes ikke kun én pris på en varmpumpe, da der er flere ting, som er med til at afgøre, hvor meget du i sidste ende skal betale for varmepumpe pris inkl montering. Der findes forskellige mærker af varmepumper, og så er der også forskel på den effekt, som varmepumper kan levere til dit hus.

Derfor er installation af varmepumpe pris forskellig fra varmepumpe til varmepumpe. Men der er alligevel nogle ting, som du kan kigge på for at blive lidt klogere på, hvad det kommer til at koste af købe og installere en varmepumpe i netop dit hjem.

Prisen på din nye varmpumpe afhænger nemlig først og fremmest af størrelsen på din bolig. Jo større dit hus er, jo mere skal der til for at varme det op, og jo mere skal du betale for en varmepumpe. En stor varmepumpe kan levere en større varmeeffekt til din bolig, men en stor varmepumpe er naturligvis dyrere end en lille, og der afhænger din varmepumpe installation pris i sidste ende også af, hvor mange kvadratmeter du skal have varmet op.

Generelt skal du dig forvente, at du skal betale et sted mellem 80.000 kr. og 100.000 kr. for en god varmepumpe inklusiv installation. Har du et stort hus, kan du dog godt komme til at betale mere, mens et mindre hus kan være billigere.

Er dit hus på eksempelvis 200-300 m2, kan du forvente en varmepumpe pris inkl montering, som ligger et sted mellem 110.000 kr. og 120.000 kr. for en varmepumpe i god kvalitet, mens du i et hus på under 80 m2 kan få priser på under 80.000 kr. for en ny varmpumpe inklusive installation.

Varmepumpe pris inkl montering afhænger dog også af andre faktorer, hvor bl.a. priser hos de enkelte installatører kan variere en hel del.

Varmepumpe pris inkl montering afhænger også af isoleringen i dit hus, da et gammelt hus med en dårlig isolering vil have behov for en mere kraftfuld varmepumpe for at varme huset op, mens et moderne hus med en god isolering som udgangspunkt kan klare sig med en mindre varmepumpe.

Få hjælp fra en autoriseret VVS’er og find en god varmepumpe pris inkl montering

Der skal som nævnt en professionel VVS’er til at klare arbejdet med at installere din nye varmpumpe, da der er flere forskellige ting, der skal holdes styr på i forbindelse med installationen.

En professionel og autoriseret VVS’er kan du finde lige her hos vvs-oversigt.dk, hvor vi har samlet en oversigt over alle VVS’ere i landet. Derfor kan du altid nemt finde frem til en VVS’er i dit lokalområde, som kan installere din nye varmepumpe.

På vores side kan du også indhente tilbud og sammenligne priser på forskellige opgaver, så du hurtigt kan finde frem til den bedste varmepumpe montering pris nær dig.