Varmepumpe pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Har du et gammelt oliefyr, gasfyr eller anden opvarmningsform, som du gerne vil skifte ud med et moderne og mere miljørigtigt alternativ? Så skal du overveje at investere i en varmepumpe. En varmepumpe kommer nemlig med rigtig mange fordele for dig som husejer, der gerne vil have en billigere varmeregning og på samme tid mindske din hustands udledning af drivhusgasser.

Med en varmepumpe kan du få varmet dit hus op på samme måde, som du kan med hvilken som helst anden opvarmningsform, og du kan koble varmepumpen direkte på dine eksisterende vandrør, så du kan få varmt vand i hanen og varme i dine radiatorer uden at skulle i gang med et større VVS-projekt.

En varmepumpe opvarmer nemlig vand på samme måde, som eksempelvis et oliefyr gør det, og du behøver derfor ikke ændre noget i hjemmet, når du skifter til en vandpumpe. Det eneste, du skal gøre, er bare at få installeret din varmepumpe, og så er du klar til at lave varmt vand direkte fra luften, så du kan få et varmt brusebad døgnet rundt.

En varmepumpe kan spare dig for mange udgifter på din årlige varmeregning, da pumpen udelukkende skal bruge strøm og luft for at lave varme til din bolig. Det arbejde klarer en moderne varmepumpe på en utrolig effektiv måde, så du ikke kommer til at betale meget for at varme huset op sammenlignet med eksempelvis det, det koster at opvarme et hus med olie eller gas.

Hvis du har besluttet dig for at investere i en varmepumpe, skal du dog være opmærksom på, at installationen ikke er noget, du kan klare på egen hånd. Det arbejde skal klares af en professionel installatør, og hvis du gerne vil søge det offentlige tilskud, som du kan få til køb af varmepumpe, er det også et krav, at installationen udføres af en godkendt installatør.

Sådan en installatør kan du finde lige her på vvs-oversigt.dk, hvor du altid kun er få klik fra at finde en professionel og godkendt VVS-installatør, som kan sætte din varmepumpe op for dig.

Men hvor meget koster en varmepumpe egentlig, og er det noget, som kan svare sig i netop din bolig? Det kan du lære mere om herunder, hvor du får et overblik over forskellige varmepumpe priser.

Priser på varmepumper – hvor stort er dit hus?

Pris på varmepumpe afhænger af flere forskellige ting. Dog er størrelsen på dit hus den mest afgørende faktor for, hvilken varmepumpe pris du i sidste ende kommer til at betale.

Et større hus kræver som bekendt mere energi for at blive opvarmet, og derfor kræver et større hus også en større varmpumpe, hvis du gerne vil blive i stand til at holde varmen vinteren igennem.

En varmepumpe med en større effekt er selvfølgelig dyrere end en varmepumpe med en mindre effekt, og derfor er størrelsen på dit hus den mest afgørende faktor for varmepumper priser.

Men hvad skal du så forvente at komme til at betale i pris på varmepumper i din bolig? Typisk vil varmepumper pris ligge et sted mellem 80.000 kr. og 100.000 kr. for et hus mellem 80 m2 og 140 m2, men er dit hus større, må du også forvente en højere varmepumpe pris.

Hvis dit hus er mellem 140 m2 og 200 m2, kan du forvente en varmepumpe pris på mellem 100.000 kr. og 110.000 kr., og er dit hus større endnu, kan du se frem til en varmepumpe pris på mellem 110.000 kr. og 120.000 for et hus på 200-300 m2.

Andre forhold der har betydning for pris varmepumpe

Selvom størrelsen på dit hus har størst betydning for den samlede pris for en ny varmepumpe, så er der også andre ting, som har betydning for din varmepumpe pris.

Her spiller bl.a. isoleringen af dit hus ind på, hvor stor en varmepumpe du må investere i. Hvis dit hus er velisoleret, kan du nøjes med end mindre varmepumpe, end hvis du bor i en bolig med en ringe isolering.

Generelt fungerer en varmepumpe bedst i huse med god isolering, og hvis dit hus er rigtig dårligt isoleret, er en varmepumpe derfor ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig, da du kan komme til at stå med en stor elregning, fordi din varmepumpe ofte vil komme på overarbejde for at holde dit hus varmt.

Udover isolering spiller valget af selve varmpumpen også ind på den endelige varmepumpe pris. Varmepumper er forskellige afhængigt af, hvilket firma der har produceret dem, og der findes faktisk ret store variationer i varmpumpe priser på tværs af producenter.

Endeligt spiller selve installationen også ind på den endelige varmepumpe pris. Forskellige installatører tager forskellige priser for at installere din varmepumpe, og det kan derfor betale sig at undersøge dine muligheder, inden du vælger en installatør.

Find en god varmpumpe pris for installation hos vvs-oversigt.dk

Hvis du har besluttet dig for at udskifte din gamle opvarmningsform med en moderne og miljørigtig varmepumpe, skal du som nævnt have fat i en professionel installatør, som kan klare opgaven med installation for dig.

Sådan en installatør kan vi hjælpe dig med at finde her hos vvs-oversigt.dk, hvor du finder et samlet overblik over det danske VVS-marked. Vi har samlet alle VVS’ere i landet lige her på siden, så du altid kan finde en dygtig VVS’er nær dig, og så du kan sammenligne priser og indhente tilbud – på den måde kan du altid finde en god pris på installationen af din varmepumpe.